continuity a dalším děkuji. Zeď je bílá, strop světlé dřevo, bude tam několik dřevěných dveří do dalších místností, tak nejspíš zkusím vytáhnout modrou barvu z té dlažby, ale tedy jednobarevnou látku. Jsem zvědavá, jaký je v těhhle látkách výběr.
design a architektura
Zkus si to nejdřív s nějakým ručníkem, modrou barvou stejného odstínu "vytahnes" ten vzor. Ted je to celé takové jakoby zaprášené, tou modrou se to může změnit a ta harmonie se ztratí.
continuity Jo, neměla by to asi bejt "ostrá" modrá, spíš taková našedlá. S těma ručníkama je to dobrej nápad, dokonce asi takovej mám.
Marbuša Nějakou šedomodrou jsem ti chtěla navrhnout, je to i takové "na chalupu" mi přijde.
A tohle je teda fakt zajímavé, londýnská zábradlí.
https://x.com/history_alice/status/1842236264336015480?t=XmDx53OTdMG6ZerYT02o-Q&s=19
jdete na Designblok?
continuity Ty jo, to je dobré
Marbuša dala bych k tomu sedomodry nebo bezovy len. Neco jednobarevnyho, urcite prirodni, muze to mit trochu texturu.
continuity Super zajímavý!
continuity to je moc zajímavé
Já snad na ten X a Insta budu muset, spoustu zajímavých odkazů dáváte od tama... Jsem dinosaurus.
continuity Díky. Zajímavé.
když si to X trochu vychovas a moc se nezapojujes do diskuzí, tak to nějak jde, ale i tak počítej s bordelem. Co do toho vlitnul musí už to není, co to bývalo.
Často si lidi stěžují, že mají plnou tajmlajnu bordelu, ackolik prokremelske účty blokují, protože ten algoritmus vyhodnocuje, kde co.

Nemáte prosím někdo tip na koupelnové koberečky, co dobře a rychle schnou? Máme nějaké obyčejné umělé na chalupě, ale koupelna je poměrně vlhká a studená a neschne to vůbec...
MPLee Nechceš zkusit dřevěnou rohož? Kamarádka ji má u sprcháče (z Tchiba) a docela si to pochvaluje, vypadá to skvěle.
MPLee Já mám z Tchiba místo klasického koberečku takový ze silného froté, schne rychle, jde přehodit přes sušák nebo topení a dobře se pere. Koupila jsem rovnou dva a točím je.
MPLee přidávám se ke Garfie, na chalupě jsme koberečky vyměnili za dřevěnou rohož. Sice to není měkké, ale nemusím to po každé sprše nosit ven prosychat. Výhodou teda je, že pod tou rohoží je i odtok a průduch do vedlejší chodby, takže ani nemusím ty rohože zvedat a vytírat pod nimi.
MPLee drevene rohoze vypadaji krasne... a velmi rychle zespod zplesnivi. mne se nakonec nejvic osvedcilo pouzivat obycejny rucniky. na zaver s nim vytru a hodim do pracky.. rucnikokoberecky jak pise SP vypadaji samozrejme lepe.
MPLee Jestli nechces ty drevene (maminka ma teak a drzi to skvele) tak bych asi koupila tyhle z Ikea, driv je delali 100% bavlna ated jsou 100% polyester - rychleji to schne. Ja jsem je prestala kupovat kvuli tomu materialy ale do vlhciho prostredi je to myslim lepsi, tam bavlna bude schnout dyl jak tohle.
rasaNori uz se tesim na dalsi progres!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my