design a architektura
rasaNori
vy jste to teda vzali zgruntu! kde bydlíte?
rasaNori kokos ja by som sa asi aj bala
. Inak nemali ste to nedavno tiez takto rozkopane az do chodby?
RoSa máme to jako čtvrt a 3/4 dum:) tak v té čtvrtině. Nejvic kravalu je tu přes den, a to jsou holky fuč a já zařizuju a jezdím.
Mrakoplas no to byla právě ta menší část. Teď děláme nás hlavní obytný prostor. Hele taky mám obavy, ale statik je tu každý den, vše se konzultuje. Zítra přijde typek vyřešit ten nosný vazník, no a pak se uvidí:D plánuju být venku, než bude jasné že je to cajk...
rasaNori Aha a co plánujete jako podlahu? Jako pěkně jste se do toho pustili., myslela jsem, že to bude jen linka. Ted dělá kuchyni kámoš, ten by to konzultoval každej den. Jsem mu měla dát odkaz na tohle vlákno:-D.
Jo tak upgrade.
Stul se spárama není se spárama, je prý hladký. No takže pojedu na výlet, nechce se mi zas tak moc. Jenže fakt všemu, čemu jsem dala čas a energii, tak to se povedlo a jsem s tím spokojená moc. Na co jsem se vykašlala, tak to je fakt blbý no:-D:-D
rasaNori Jo a tu podlahu máš už vybranou asi co? Ted si dávali vinyl rodiče, ti to mají takové, jasně, mnohem lepší než koberec, ale prostě je to jak lepší lino. Ale kámoš a sousedi investovali, mají nějakej dražší, každej má jinej odstín, ale je to fakt krásný obojí, za 5 let i s děckama to nemá ani škrábanec a je to na pohled fakt mnohem hezčí podlaha. Nechceš zjistit co to je?
Karja bracha ma vinyl uz nejaky roky a je to fakt super, rozhodne ne jak lino. je to plovoucka na povrchu s tim vinylem, trochu strukturovany ne hladky, brala bych to hned
viktorka_od splavu jako není to jako lino, ale máš nějaké co se tak blíží tomu linu a pak máš takové lepší, co se mu neblíží ani vzdáleně;-). Bohužel je to o ceně no:-D
Karja díky, ale bude dřevo, jako ve zbytku domu:) a podle mě mají marmoleum.
rasaNori jo, tak to je super. A co jste tam měli před tím? Jo a naši nemají marmoleum, mají fakt vinyl, ale prostě není tak pěkný. Těch kamarádů to působí mnohem více jako dřevo, má hezčí povrch a kresbu a tak.
Karja taky drevo, ale klasicke palubky. Tady je jil, vysoka hladina spodni vody, takze to desne vlhlo, plisne a tak.
rasaNori Aha, tak at je to jen lepší a lepší. Já jsem s tím dřevem spokojená, ale máme to už dost zničené. Navíc to máme fakt bez upravy no. Segra to má olejované a to je lepší, jednak vytře a má to takové jakože fakt lesklé, vypadá to čisté. U nás je to furt dřevo prostě:-D a je to háklivé fakt na skvrny, to její není.
Karja taky máme vynil se strukturou dřeva. Akorát se to hůř vytírá. Pár záseků bohužel má.
Evaeva Jojo, záseky se udělají, ale na skrvny je to uplně blbuvzdorný:-D
Karja jo, to jo. A případně se snadno dá vyměnit jen ta jedna lamela, když je to něco většího
Evaeva Jakože to můžeš třeba i z prostředka vyříznout jo? Nám to jde taky rozebrat, ale musíš začít od stěny a muž říkal, že tohle bude dělat, jen když tam bude díra od granátu:-D
Karja jojo, to jsou jednotlivé lepené kusy, tak ten jeden vydloubneš a nalepíš nový. Ty systémy jsou teda různé, může to být i rovnou nalepené na nějakém "dřevu" a pak se to skládá na pero a drážku. To pak tak snadno nevyměníš.
Evaeva jojo, to je velmi šikovné! Jako nevim no, já mám to naše dřevo ráda, ale ty nehody s nim mě už taky docela došt štvou:-D. Hlavně uklidim, vytřu a žádná jako sláva, žádnej lesk a blesk a štěstí hospodyňky.-D
Karja do baráku bych asi taky uvažovala o dřevě. I když nevím, jestli by mně ta údržba nakonec neodradila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my