design a architektura
Karja A to by bylo fikaný! Jako že hups.
rasaNori Ja právě ne!

rasaNori Já taky ne, ale já jsem vypočitavá a lustr bych swapla za flašku vína. No a žárovka ze stropu vypadá blbě, to se nelíbí nikomu.
rasaNori vy teda jedete!
Kan v klidu, lustr vyměníme, to jsme domluveni:)
Evaeva zítra betonujeme, takže nutnost.
rasaNori tak tahle technologie by mě fakt zajímala. To je kombo teplené a hydroizolace?
Makara to jsou iglu sklípky, je to hydro + radon. Na to se dávají kari sítě, beton, polystyren a zbytek nevim:)
Makara je to na krajích provrtane 125 mm ven v základech, proudí tudy vzduch. Jinak to tu děsně vlhne.
rasaNori Ty vogo, jo tím zadnej radon neproleze:D
Tak máme první pochybení, digestoř bude skoro 15 cm cumet do předu z horní skříňky, protoze nikoho nenapadlo se podívat na šířku, každý jsme řešili jen délku...
rasaNori ale digestor cumet ma, ne? jinak muze byt vysouvaci, ale jen v hloubce tech hornich skrinek by to bylo moc plytky
viktorka_od splavu my jí máme v hloubce horních skříněk a vysouvací není. Aspoň se netřískám do hlavy.
rasaNori Nic si z toho nedělej, já taky chtěla levitující umyvadlovou skříňku ode zdi ke zdi, no a mám ji? Z každé strany ji chybí 10 cm.
Evaevana to nejsem
dost vysoka, abych se v te vysce kam se dava digestor nevesla:-)) rasa myslim taky ne..
viktorka_od splavu já mám 164 a u našich jsem se bouchala
o skříňky bych se taky bouchla, kdyby nebyly mělké, spodní hrana bývá ve 150 cm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my