rasaNori
vydrž
ale můžeš být ráda, že jste nějaké řemeslníky sehnali... viz případ whiskas
rasaNori ja to mam jak serial na pokracovani! Dobri jste! Se tesim na dalsi fotky.
rasaNori ten váleček je
úplně jsem si vzpomněla na prababičky kuchyň, kde měla motýly.

rasaNori To je jak z Cimrmana
- Po odstranění svrchního okru jsme narazili na "brusel", jehož odvážné diagonální blesky se propily i do spodních vrstev porevolučních optimistických válečků. Následovaly špatně klížené barvy 2. světové války a pod nimi jsme narazili na malbu zroku 1938, kdy místní henleinovci na počest paktu se slovenskými klerofašisty prosadily místo vápna hlinku.
Postupujeme, fotky nejdou nahrát. Dneska dávají lepidlo a perlinku.

rasaNori Pěkné, hlavně aby to schlo dobře. Ten vystrčený roh v levé části jste zachovali? To je komín?
rasaNori wooooo! super, se tesim!
Kan to je bohuzel komin, ano. Ale v tom rohu bude castecne slepa skrinka, takze to zas tak neva. A dnes mi muz volal, jestli vim, na co jsme zapomeli. Tak ze nemame ven vyvedeny pruduch na krbovky
holt jak to delame ja na miste, muz na dalku a na miste makaji 2 az 4 mantaci, tak se obcas neco nepovede![]()
ale můžeš být ráda, že jste nějaké řemeslníky sehnali... viz případ whiskas
Jak to, my jsme nakonec taky řemeslníky sehnaly :-D.
whiskas jasan, konec dobrý, všechno dobré :)
teda - máte už letos všechno hotovo?
Samantha Ještě ne ... čekám/doufám, že dorazí kominík/zedník na opravu komínu, zedník na zákrytové stříšky, pak je třeba vyrobit zakrytí schodů do sklepa ... a ještě oplechování říms na domě. :-/
whiskas Tak toho máš ještě hodně, naštěstí je to jen venkovní a udržovací. Taky se nenudíme, reklamujeme kotel, ale nikdo se s náma nechce bavit, protože všichni technici od servisu řeší ty vytopené domy, což chápeme a čekáme. Takže jsme koupili káru dřeva a asi si zprovozníme navzdory nařízení eu stará krbová kamna, emisní třídy doba kamenná. :D Oheň je prostě teplo.
KanOmylem odesláno násobně.
KanOpakovaný příspěvek.
Kan Tedy, tlapkám ohledně reklamace kotle. Jak se s Vámi nechtějí bavit? Vždyť je to reklamace a navíc začíná být zima. Takovýto přístup mě drtí
.
Co se týče prací u nás, příští rok toho bude bohužel ještě víc, hlavně předělat koupenu u mámy. A to zakrytí schodů do sklepa je moje noční můra. Byla nad nimi stará kůlna, která v rámci přestavby zdi už není a teď co - bude tam pršet, sněžit ... Zatím jsem to zakryla vlnitým plechem, z nouze, ale není to řešení a nikoho nic moc nenapadá, kromě řešení kolem cca 100 000
, což fakt nechceš.
A s kotlem držím palce!
whiskasNemají čas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.