design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 20:24

rasaNori kuchyna vyzera uz teraz krasne. s napatim vsetci ocakavame finalnu podobu

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 23:41

Kan ovšem tvoje komentáře jsou

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 23:42

rasaNori kuchyně moc pěkná!

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 00:37

Kan dosahnu

Janulik03 deska bude mramorová

0zero7 má to spoustu ale, bohužel je to kompromis mezi tím co chci já a co muz

Offline continuity
42706 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 08:24

EDITH4B Evaeva o tom především vi hodně. 

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 08:27

rasaNori tak jestli je muž v kuchyni stejně činný při vaření jako ty, tak kompromis chápu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 08:36

continuity díky. To neřeš

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:18

rasaNori na mě trochu moc dřeva, ale jinak super! Už jen ta představa nové kuchyně, to musí být blaho jsem zvědavá jakým prvním jídlem ji pokřtíš 

Online Karja
44453 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:44

rasaNori Těšim se až to uvidíme s deskou...A jakej máte stul taky dřeveněj? Já dřevo ráda, pořád jsem se držela nějakýho toho pravdila tři dřevěný prvky, ale už to zadřevuju víc:-D.

A pak mi napiš,za rok, co podlaha. My ji máme taky  ze stavebnin a v podlahářstvích nám furt říkali, že jako podlaha z hobbymarketu nic nevydrží, že si máme koupit prostě v podlahářství (tak jasně), no ale jako ona je fakt nakonec nějaká uplně choulostivá mi přijde, že jako furt někde něco se ničí... a nemyslím skvrny spíš odloupnuté a ruzné rýpance. Tak jestli fakt měli pravdu nebo jsme vybrali nějaký nekvalitní měkký typ, nevim...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 14:54

Karjavím že jsi to tu nedávno řešila, ale čímmáš ošetřen ten povrch? Já jsem právě strašně spokojená, a že jsem debil, kterej všechno rozlije a upustí, ale zatím je furt jak nová (jasný, s dětma je ten traffic jinej, ale já jsem zhruba tak šikovná, jako to děcko ) A nemyslím že by byl nějaký rozdíl v podlahářství a stavebninama (spíš dodavatel), když to nebude úplně to nejlevnější. Já se takhle koukala nějakou snad v OBI a bylo to děsný, ale tak odpovídající ceně. Já teda taky nemám nic extra drahyho, ale povrch mám voskovanej/kartacovanej a zatím se holka drží statečně. Měla jsem z toho podlahářství různý vzorky/firmy a něco lepší, něco míň. 

Online Karja
44453 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 15:12

Lama_z_LanaMy tam máme povrchovou upravu olej. Ale to by mi ani nevadilo ta neodolnost vůči skrvnám, za to si tak nějak plus mínus může člověk sám, plus máme tu podlahu poměrně světlou. ... Ale jakože mi to přijde i dost neodolné jakože jak to napsat materiálově? Prostě jakože je to místama už odštíplý, ač nevím, že by se tam něco významnějšího stalo...... Takže asi uprava je jakoby jedno z tohoto pohledu, asi je to nějak prostě o odolnosti toho materiálu. Segra má dřevo taky a ty to mají zničené zase jinak, oni to mají napuštěné nějakým barevným olejem, takže je to tmavší a lesklejší. A to jejich "ochození" se vyznačuje tím, že jí mají po obvodech jak sešlapanou prostě tu barvu, jakože kde jsou ty spoje tak je to světlejší. A to mi přijde takové jednodušší pak na upravu. Nechápu, co ta naše je zač, a kde udělali soudruzi chybu:-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 15:35

Karja aha, tak to naštěstí mně ne ani v tom nejvytíženějším koridoru, to je fakt zvláštní

Online Karja
44453 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 15:41

Lama_z_Lana No jako u nás je to vytížení určitě mnohem vyšší, to jo, zabrat to dostává nejen děckama, ale i tim couráním na zahradu, na terasu, furt tady něco se kutí ještě...., ale aby se to vomlátilo, to zas až tak brutálně vytížený snad není. Takže myslim, že to bude fakt nějaká horší kvalita.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 22:39

Konečně, po letech, jsem koupila křeslo do obýváku. Podmínkou byl modrý nebo zelený samet, vysoká záda, područky a lehké nožky. Designovku, za kterou jsem byla ochotná zaplatit, přestali vyrábět (fňuk, moc jsem po něm toužila, takovej kosmík na lehounké kovové konstrukci), takže jsem čekala až najdu nějakou superslevu v běžném sortimentu. 
Dneska jsem zcela náhodou zašla do Jysku a bylo tam! Křeslo ze zeleného manšestru, pohodlné tak akorát pro návštěvy a kočky ho budou zbožňovat. Za skoro poloviční cenu, jako škrabadlo super

Online Karja
44453 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 23:37

andulka01Vypadá moc pěkně! My jsme teď ve fázi škrabadla a jako s tím se asi nedá nic dělat co? Se s tím smirit:D

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. listopadu 2024 07:56

Karja nedá vůbec nic, právě proto samet a obří sleva Počítám s tím, že za chvíli to bude koule chlupů s rozdrásanými zády. Tedy jen co si ty mý dva autisti zvyknou.

PS: škrabadlo pro kočky samozřejmě maj, krásný...

Offline RoSa
10095 příspěvků moje polička 09. listopadu 2024 09:11

andulka01 to se fakt nedá, tu kočku okřiknout-odstrčit-cokoliv...?

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 09. listopadu 2024 09:57

RoSaPodle zkušností kamarádek lze volit ze dvou možností: křeslo nebo kočku zabalit do igelitu...

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. listopadu 2024 10:01

RoSa 3/4 dne tu nikdo není, ve zbytku ji okřiknu, ale kočka prostě není pes. A na sametu ty škrábace nejsou vidět. Fakt mě to netejrá, kdybych chtěla perfektní domácnost, tak si nepořizuju kočky. A protože mám kočky, nemám designový křeslo

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. listopadu 2024 10:02

Samantha volím lehce odrbaný křeslo a šťastný kočky