Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:34
Reakce na Garfie:

Sousedka Tonička :-D.

Jsem netušila, že Robinsonka byla zfilmovaná, jsem to jen četla a líbilo se mi to, ale mně se líbil i malý Bobeš. Mně by se asi líbil i Kája Mařík, kdyby se mi byl dostal do rukou, jedna z mála věcí, co se nelíbila, byli muminci, už ani nevím proč. Jo, a Karkulín

U Robinsonky jsem akorát nechápala, proč se hned pouští do takovejch jídel, jako je vaření knedlíků, tatínek mi přišel jako malé vcelku normální na tu dobu. Můj děda třeba nevěděl, kam dává babička chleba, a to byl konec 80. let, do práce chodili oba.

dzizisketa Rodinnej výlet super!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:45
Reakce na Karja:

To je v poho. Taky bych zavařovala jak divá, kdybych nemusela ovoce kupovat na Zelňáku.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:46
Reakce na Krehutka:

Jo, já většinou vysomruju nebo nakradu (s rezervou to berte, jakože v přírodě:-D).

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:47
Reakce na Krehutka:

Jako takhle, kdyby nebyly ty za..aný klíšťata, jsem v lese na borůvkách tejden v kuse snad a domů chodim přespat:-D :-D.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:48
Reakce na Karja:

Mně to taky baví, zpracovávat..( ale když sem jako malá vyfásla vaničku s 20kilama okurčiček a kartáček, tak sem teda nebyla šťastná)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:50
Reakce na Ounz:

To teda, ale teď si uplně představuju, jak otevírám tu sklenici, vytahuju tu minuokurčičku a ona tak pěkně křupne. Uááá, mňam.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:52
Reakce na Karja:

Jojo mňam 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:54
Reakce na Karja:

me taky bavilo za mlada zavarovat. Ted už hlavne nemam to ovoce. Nijak ponizujici mi to neprijde, hlavne kdyz se to sni.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:57
Reakce na Karja:

Tak to prrr, sbírání teda ne. Ještě tak větší ovoce jako broskve nebo jabka. Ale ty drobné plody umím sbírat jen do pusy, ne do mističkyy. Táta je vášnivý zahrádkář, roste u něj skoro všechno,, ale bydlí relativně daleko. Loni jsem teda od něj dovezla asi 10 kilo naprosto vynikajicich třešní, že si je jako zavařím... ehm, třetí den nebylo co, neb jsem je všechny sežrala. To je teda další problém, že jaksi nejsou přebytky, protože se neumím ovládnout.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:01

Dnes jsem se pracovne seznamila s muzem, ktery (ac neni prvoplanovite hezky, ani muj typ)  me strasne pritahuje a porad na nej myslim, a ja pritom zadnym poblouznenim nepropadam. Jeste ze ho asi tak pul roku neuvidim. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:02
Reakce na Karja:

Schváleno. Blbé by bylo, kdybys to dělala a přitom nesnášela.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:03
Reakce na Krehutka:

To ale dobře děláš, sníst za čerstva. Zavařování celého ovoce mi nepřijde zase tak extra výhodné, stejně je to vždycky takové rozměklé a taky hlavně dost sladké. Přítel kompoty třeba rád jí, ale já tam maximálně do buchet.

A hlavně nikdy, nikdy se nesmí při sběru ochutnat, to je potom konec! Já chodila ke strýci na hrách - krmnej:-D, a schválně jsem se ho loni snažila přejíst až do špatného žaludku, aby mě to pak už nikdy nelákalo a nic jako blbě mi bylo, ale neodradilo mě to. Bude to snad muset letos něčim postříkat nebo nevim. Hrách je peklo všech pekel!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:04
Reakce na Candance:

To je na prd, to se ti ani neokouká:-D. Mě se líbí snad každej druhej, ti obzvláště pěkní se mi líbí obzvláště, v myšlenkách jsme s nimi kdoví kdesi (na dovolené v Jugoslávii třeba), ale vždycky se mi hrozně brzo okoukají.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:07
Reakce na Karja:

To je stesti, nevim, co by na to rekl manzel a co deti....

Ja hlavne vubec nevim, co jsme dohodli, protoze jsem porad myslela na to, jak je uzasny a zaroven se stydela na nej furt zirat. Pubertacka hadr.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:09
Reakce na Karja:

Hrášek, jahody a třešně jsou pro mě znamením, že sezona začíná, hrozny (muškát ideálně) zase že končí. A mezitím jsou nekončící ovocné orgie. Až jednou dostanu cukrovku, tak se půjdu zastřelit.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:12
Reakce na Candance:

Ale platonické lásky jsou stejně nejlepší.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:51

Mně strašně nechutnaj kompoty, protože za dětství a mládí jsme to měli pořád, babička byla fanatik zavařovací. nechutná mi ani zavařené ovoce v čemkoli pečeném, když už, tak radši něco zamrazit.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 03:01

Nejšílenější na tom je, že milá travička měla dál své místo v té samé kanceláři (dokonce i teď po odsouzení, neb se odvolala a v práci to budou řešit až po pravomocném odsouzení) a klidit se musela pro svůj klid oběť Jako jasně, že se musí ctít presumpce neviny a neříkám, že měla být travička vyhozena, ale alespoň kanceláře jim změnit mohli.....

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 05:36
Reakce na Jiná Realita:

Ako sa hovorí,niektorí ľudia sú schopní ísť aj cez mŕtvoly. Otrasné