Priznavam,ze som zvedava,kedy toto dorazi do nasich ulic.Ako toto mohl niekto vymysliet?
Viac na http://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/news/a21957/vetements-levis-butt-jeans/
A najlepsia je prva veta: "Just what we've all been waiting for." ![]()
Priznavam,ze som zvedava,kedy toto dorazi do nasich ulic.Ako toto mohl niekto vymysliet?
Viac na http://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/news/a21957/vetements-levis-butt-jeans/
A najlepsia je prva veta: "Just what we've all been waiting for." ![]()
Musíš být na čerstvý hrách alergická, jako já, to si pak do pusy dát netroufněš. ![]()
PS: Šípkovou marmeládu s "chlupama" nebo bez?
To bude praktické. Nemusíš se svlékat až půjdeš na záchod. Stačí rozepnout zip. ![]()
Šípkovú marmeládu som robila raz v živote a už nikdy. Som myslela, že ma trafí. Taká prplačka. Ale milujem ju.
S chlupama jsem vařila, ale mnohokrát pasírovalau, takže tam vůbec nejsou.
tak iste
ale ak to objavia nejake zienky,co sleduju vsetky modne trendy,neviem,neviem....ved ked to pisu v modnom casopise,tak to isto je nieco,co musia mat ![]()
ale to já samozřejmě nijak nezpochybňuji, vím, že to tak bylo. nicméně to nijak nemění dojem, který z toho mám.
ano, čas oponou trhnul, díkybohu. i když často pořád ještě ne, tyhle stereotypy jsou vryté hluboko, bohužel zhoršené tím, že dřív teda muž asi aspoň živil, zatímco žena seděla doma a měla hospodařit, ale teď často vydělává i méně než žena, která chodí do práce, neumí žádnou domácí práci, neumí vlastně nic, a stejně leží přikrytý novinami a čeká, že se o něj někdo bude starat, protože on přece byl v práci a teď musí odpočívat (pozorování okolí).
robinsonku jsem taky nedavala, vim ze to byla takova doba, ale... na koleji jsem mela spolubydlici, kdyz se rodice rozvedli, tak si kazdy nechal jednu dceru:-O a ona se (za pomoci babicky teda) taky automaticky musela postarat tatinkovi o domacnost... osmdesaty leta, prosim pekne.
jinak z blizkeho okoli takove priklady vubec neznam, zadnyho prikrytyho novinama
jen ze chlapi maji trochu jiny pristup k vedeni domacnosti i vychove deti, ale normalne to zvladnou
Je tam toho. Si ráno někdo ve spěchu natáhl rifle obráceně a teď by z toho chtěl udělat módní hit, aby se mu ostatní nesmáli.
No to ale příšerná představa. V jejich rozměrech už by ale mohly fungovat jako stojan na parkování kol. (pardon
)
stojan na kola...neeee ted to nedostanu z hlavy!![]()
![]()
tak to tady mame, jeste budeme se slzou v oku vzpominat na S tebou me bavi svet a polednakovou. kdyz uz ani trailer se nepovedlo sestrihat tak, aby nebyl trapny, tak cely film bude cire utrpeni.
Přiznám se, že jsem posledních, asi deset let, v permanentním šoku z Lenky Procházkové. Je pro mě záhadou, jak se člověk může během svého života takhle strašně změnit. Nevím, do jaké míry tam hrají svou roli různé vnější vlivy... každopádně rozhovor na DVTV je výmluvný. A Martin Veselovský vytrvalý a výborný!

já se přiznám, že mě překvapilo, jak nepříjemný a ošklivý hlas má dagmar pecková. poslední dobou pořád láká v rádiu na jakýsi kabaret a tu reklamu musím vždycky přepnout, zní to, jako by ji namluvila čarodějnice.
Jo, Veselovský je
- vždycky, nejenom tady.
Mně přijde Veselovský strašně sexy...
Mně taky, ani nevím přesně proč. ![]()
Hezky se směje
.
Mně je hrozně protivnej, Drtinová taky, to je důvod proč se na DVTV nedívám, ačkoliv hosty mají zajímavé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.