Alespoň bychom si nelezly do zelí
.
Drtinová je strašná...
hele hele, tohle bude určitě skvělý! já se na to už teď těším, přiznávám! ryana miluju ![]()
tu bude dobrý, už se těším :)
vypadá to fakt dobře, doufám, že to není jen mimořádně povedený trailer, ale i film bude v podobném duchu! samuel vypadá pořád stejně, jak to dělá ?
hele hele, tohle bude určitě skvělý! já se na to už teď těším, přiznávám! ryana miluju ![]()
Ta písnička! ![]()
žeru tu scénu, jak vypadne z auta a jak se samuel začne šíleně chlámat ![]()
Ulomená klika v sauně, jak z béčkovýho hororu, šílená smrt!!
http://zpravy.idnes.cz/sauna-smrt-robusice-0q1-/krimi.aspx?c=A170416_084543_krimi_cen
Ta smrt je silena a zbytecna, ale majitele te takzvane sauny bych normalne popohanela.
Myslím, že i budou, podle toho, co jsem o tom četla. Ale taky předpokládám, že to byla nějaká dobrá známá, ne-li příbuzná těch dvou žen, asi je z toho sama na zhroucení :-(
přiznávám, že nechápu, jak si může ženská tohle nechat nebo dokonce sama vyrobit na hlavě. myslím to "před". to je fakt hnus. každý den se vidí v zrcadle, to si jako řekne hmmm blond super, fakt mi to sekne, chce to další peroxid, to nevadí, že po něm už mi ty konce asi upadnou upálením?
Obávám se, že nejen já si neumím představit za co majitelku sauny popohánět..
Neměla by být sauna bez klik? Ale nevím, nechodím tam.
To asi měla, veřejná, a bůhví jestli je na to vůbec norma, ale co si kdo zplichtí doma a že se mu tam někdo nakýbluje, nevím no...
Mela by byt bez klik a zapadka zamku by mela byt kulata, jako takovy valecek, aby sly dvere otevrit pouhym zatlacenim. Ve Finsku je to dane zakonem o stavbach. Manzel o tom cetl clanek v jednech finskych novinach a hrozne se tomu divil, jak je vubec mozny, ze tam byla ve dverich klika.
Je to fakt hrozny, taky to, ze je nikdo nesel zkontrolovat driv, vzdyt v saune na jeden zatah se byva tak max ctvrt hodiny.
vcera ve zpravach bylo,ze ve verejne pristupnych saunach nesmi byt klika,ale pro domaci saunu zadne normy nejsou.
to jsou takovy ty situace, kdy tisickrat vsechno dopadne dobre a po tisici prvni tragedie.
vzpomnela jsem si na to, jak jsme tu pred nekolika lety chodili tancovat do takovyho polooficialniho klubu, kterej byl ve sklepe. do toho sklepa vedly JEDNY schody, kterym by se podle sklonu spis melo rikat zebrik. uvnitr byvalo i treba dve set lidi. tenkrat mi to vubec nedochazelo, ale ted zpetne si rikam, ze kdyby tam vypukla panika a lidi by se naraz snazili dostat ven, tak by to taky byl peknej pruser. ten klub uz teda neexistuje, respektive ho pred nejakou dobou predelali.
asi stejný princip jako když vezmete stopaře a zabijete ho? usmrcení z nedbalosti? něco takového? nebo jako případ, kdy provozujete vlastní nákladní lanovku a vozíte v ní lidi, a ona spadne a někoho zabijete? (tam to bylo trochu jiný, ale jisotu podobnost shledávám).
To já ne, protože u všeho co zmiňujete bych překročila zákon, normu, přestupek udělala, co já vim, tady ne.
To je mozny, ja to zase nijak podrobne nezkoumala. A taky se tyhle narizeni lisi stat od statu. Tady ve Finsku to muze byt uplne jinak nez v CR.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.