Priznávam,že ma pri prepínaní TV dosť zaskočil pohľad na túto moderátorku.To mám zato,že som si chcela večer nájsť niečo pozerateľné ![]()

Priznávam,že ma pri prepínaní TV dosť zaskočil pohľad na túto moderátorku.To mám zato,že som si chcela večer nájsť niečo pozerateľné ![]()

"prist do prace, urobit svoje a koniec-padla. domov, pokoj"
no to jo, to je ideál... to bych taky ráda. částečně se to dá nastavit v hlavě, ale jen částečně, ta práce to musí aspoň trochu umožňovat... pak teda jedině změnit profesi.
Nevím, kam s tím, potřebuju si někde odložit něco, co nemůžu celý den dostat z hlavy. Potkala jsem Mauglího. Lidské mládě, sotva desetileté, asi kluk. Čekal na tramvaj zřejmě s dědou, zababušeným do zimní bundy. Měl dlouhé zacuchané vlasy, tričko, plátěné kraťasy pod zadek, na holých nožkách trekové sandály o pár čísel větší. Na zádech batůžek, u pasu v pouzdře kapsanožík a jiné propriety. V ruce velký pytel koblih, které do sebe hrnul.
to je husty teda, ja jsem matka herodeska, dnes dite slo ten kousek do skolky v tenkych leginach (muz teda vymekl a na cestu zpet ji nandal kalhoty jeste) a zitra pujde s dnesnim ucesem, co ji udelala ucitelka ve skolce (jeste v poledne to bude urcite lepsi, nez cokoliv ji umotam ja), ale to, co pises, je dost i na mne.
Tam klouček (byl-li to opravdu klouček) vypadal naprosto v pohodě, ale byl prostě z jiného světa. Budu na něj myslet asi ještě dlouho.
Jinak holky si taky často uhájí účes ze včerejška. Z předvčerejška už protestuju.
to je nahodou hezke priznani. kdyz ji ucitelka ucese v patek, do nedele to vetsinou vydrzi. pokud je nekde u babicky tak rozhodne. to co ji vyrobi na hlave moje mama (jakoze pevny uces) se zacne rozpadat nejpozdeji po 20 minutach
stejne jim ty vlasy nemeju denne, to haro do pasu, na ktere se musi napatlak dve lzice kondicioneru, aby vubec byla sance to rozcesat.
Maugliho si mela vyfotit ;)
Já u nás na maloměstě občas potkávám takovou nešťastnou rodinu. Teda oni jsou ti rodičové od pohledu v naprostým klídku, ale já jsem z toho vždycky hotová. Rodiče takoví dva mladí podivní lidé, vždy nalití v různé míře, staré špinavé oblečení, pokérovaní takovým tím divnověžeňským způsobem, neučesaní, roztrhaní, v ruce lahváček. A s nima (případně jen s nalitým pánem) malinký chlapeček, asi 5 let, od pohledu zaražený, mlčenlivý, celý ve špinavých hadrech, taky onošených, různě velkých. Jednou byl veselejší, šel po chodníku s tím tátou a nadšeně mu něco vykládal a pantáta šněroval pangejty a vůbec ho nevnímal.
Nevím, kam s tím, potřebuju si někde odložit něco, co nemůžu celý den dostat z hlavy. Potkala jsem Mauglího. Lidské mládě, sotva desetileté, asi kluk. Čekal na tramvaj zřejmě s dědou, zababušeným do zimní bundy. Měl dlouhé zacuchané vlasy, tričko, plátěné kraťasy pod zadek, na holých nožkách trekové sandály o pár čísel větší. Na zádech batůžek, u pasu v pouzdře kapsanožík a jiné propriety. V ruce velký pytel koblih, které do sebe hrnul.
Chjo...:(
Fuj to je děs..
Proč něco neuděláte? Ten dotaz zní blbě, jsem si toho vědomá..
jako třeba co?
Jako třeba podnět na sociálku (ne není to bonzáctví, jako když někdo volá měšťáky kvůli parkování), učitelky ze školky, předškolní ročník je povinný pokud vím, obvodní lékař? Hovoříme jak bylo upřesněno o maloměstě, kde se lidé znají, nikdo nic neudělá? Jinak na dotaz Jako třeba co? bych řekla Jako třeba cokoli, aspoň něco.
no tak jistě, v děcáku mu bude líp.
To vis, radsi delat ze nic nevidim, to je jedina moznost jak by to mohlo skoncit
určitě lepší, než na děcko poštvat úřady. co takhle zeptat se, jestli něco nepotřebují nebo tak? to by tě nenapadlo, když už by tě to tak trápilo? sorry jako, ale todle je hnus.
Promin, ted sem se az nahlas zasmala, zeptat se jestli neco nepotrebuji
Penize, basu vina, vilu? Prosim vas sezente mi na ne adresu, ja sednu na vlak!

Nepotrebujes neco?
Budu určitě v menšině, ale souhlasím s tebou.
Sociálka hned dítě nepošle přece do děcáku, prostě se podívá, jestli mu nechybí něco zásadního a pokud rodičům bude na děcku záležet dají se třeba do kupy. Pokud si dobře pamatuju tak to není tak dávno, co se tu některé diskutérky svěřily s nešťastným dětstvím, třeba by tenkrát jako děti byly rády, kdyby někdo něco udělal...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.