Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 21:05

Priznávam,že ma pri prepínaní TV dosť zaskočil pohľad na túto moderátorku.To mám zato,že som si chcela večer nájsť niečo pozerateľné 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 21:06
Reakce na palahniukowa:

"prist do prace, urobit svoje a koniec-padla. domov, pokoj"

no to jo, to je ideál... to bych taky ráda. částečně se to dá nastavit v hlavě, ale jen částečně, ta práce to musí aspoň trochu umožňovat... pak teda jedině změnit profesi.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 21:48

Nevím, kam s tím, potřebuju si někde odložit něco, co nemůžu celý den dostat z hlavy. Potkala jsem Mauglího. Lidské mládě, sotva desetileté, asi kluk. Čekal na tramvaj zřejmě s dědou, zababušeným do zimní bundy. Měl dlouhé zacuchané vlasy, tričko, plátěné kraťasy pod zadek, na holých nožkách trekové sandály o pár čísel větší. Na zádech batůžek, u pasu v pouzdře kapsanožík a jiné propriety. V ruce velký pytel koblih, které do sebe hrnul. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 22:11
Reakce na Sweet Potato:

to je husty teda, ja jsem matka herodeska, dnes dite slo ten kousek do skolky v tenkych leginach (muz teda vymekl a na cestu zpet ji nandal kalhoty jeste) a zitra pujde s dnesnim ucesem, co ji udelala ucitelka ve skolce (jeste v poledne to bude urcite lepsi, nez cokoliv ji umotam ja), ale to, co pises, je dost i na mne. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 22:25
Reakce na continuity:

Tam klouček (byl-li to opravdu klouček) vypadal naprosto v pohodě, ale byl prostě z jiného světa. Budu na něj myslet asi ještě dlouho.

Jinak holky si taky často uhájí účes ze včerejška. Z předvčerejška už protestuju.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 22:47
Reakce na Sweet Potato:

to je nahodou hezke priznani. kdyz ji ucitelka ucese v patek, do nedele to vetsinou vydrzi. pokud je nekde u babicky tak rozhodne. to co ji vyrobi na hlave moje mama (jakoze pevny uces) se zacne rozpadat nejpozdeji po 20 minutach 

stejne jim ty vlasy nemeju denne, to haro do pasu, na ktere se musi napatlak dve lzice kondicioneru, aby vubec byla sance to rozcesat.

Maugliho si mela vyfotit ;)

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:33
Reakce na Sweet Potato:

Já u nás na maloměstě občas potkávám takovou nešťastnou rodinu. Teda oni jsou ti rodičové od pohledu v naprostým klídku, ale já jsem z toho vždycky hotová. Rodiče takoví dva mladí podivní lidé, vždy nalití v různé míře, staré špinavé oblečení, pokérovaní takovým tím divnověžeňským způsobem, neučesaní, roztrhaní, v ruce lahváček. A s nima (případně jen s nalitým pánem) malinký chlapeček, asi 5 let, od pohledu zaražený, mlčenlivý, celý ve špinavých hadrech, taky onošených, různě velkých. Jednou byl veselejší, šel po chodníku s tím tátou a nadšeně mu něco vykládal a pantáta šněroval pangejty a vůbec ho nevnímal.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:42
Reakce na Sweet Potato:

Nevím, kam s tím, potřebuju si někde odložit něco, co nemůžu celý den dostat z hlavy. Potkala jsem Mauglího. Lidské mládě, sotva desetileté, asi kluk. Čekal na tramvaj zřejmě s dědou, zababušeným do zimní bundy. Měl dlouhé zacuchané vlasy, tričko, plátěné kraťasy pod zadek, na holých nožkách trekové sandály o pár čísel větší. Na zádech batůžek, u pasu v pouzdře kapsanožík a jiné propriety. V ruce velký pytel koblih, které do sebe hrnul. 

Chjo...:(

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:44
Reakce na Guinea Pig:

Fuj to je děs..

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:58
Reakce na Guinea Pig:

Proč něco neuděláte? Ten dotaz zní blbě, jsem si toho vědomá..

49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 17:00
Reakce na Mutziputzi:

jako třeba co?

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 17:04

Jako třeba podnět na sociálku (ne není to bonzáctví, jako když někdo volá měšťáky kvůli parkování), učitelky ze školky, předškolní ročník je povinný pokud vím, obvodní lékař? Hovoříme jak bylo upřesněno o maloměstě, kde se lidé znají, nikdo nic neudělá? Jinak na dotaz Jako třeba co? bych řekla Jako třeba cokoli, aspoň něco.

49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 18:29
Reakce na Mutziputzi:

no tak jistě, v děcáku mu bude líp.

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 18:32

To vis, radsi delat ze nic nevidim, to je jedina moznost jak by to mohlo skoncit

49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 18:33
Reakce na Mutziputzi:

určitě lepší, než na děcko poštvat úřady. co takhle zeptat se, jestli něco nepotřebují nebo tak? to by tě nenapadlo, když už by tě to tak trápilo? sorry jako, ale todle je hnus.

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 18:38

Promin, ted sem se az nahlas zasmala, zeptat se jestli neco nepotrebuji Penize, basu vina, vilu? Prosim vas sezente mi na ne adresu, ja sednu na vlak!

49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 18:42
Reakce na Mutziputzi:

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 18:46

Nepotrebujes neco?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:40
Reakce na Mutziputzi:

Budu určitě v menšině, ale souhlasím s tebou.

Sociálka hned dítě nepošle přece do děcáku, prostě se podívá, jestli mu nechybí něco zásadního a pokud rodičům bude na děcku záležet dají se třeba do kupy. Pokud si dobře pamatuju tak to není tak dávno, co se tu některé diskutérky svěřily s nešťastným dětstvím, třeba by tenkrát jako děti byly rády, kdyby někdo něco udělal...

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:48
Reakce na ice:

vsechny decka nechodi hned do decaku, dostanou se treba k pribuznym nebo tak.