instagramove fitness trenerky a zivotni koucky ![]()
EDIT: potvrdene :-D
Haha, vcera jsem na nekoho chvili cekala a na protejsim chodniku stala holka. Nevsimla si me a delala si selficka, vcetne takovych tech ultrahappy rozesmatych obliceju, prsty do vecka included. Tak "na sucho" pusobila jako dobra trapka. Ale na profilu to asi vypada, ze ji vsichni muzem jen zavidet.
tak to moment! sestra ma profily "pre rodinu" - tie su mrtve, nic tam nema (okrem mamy, otca, rodiny v priateloch looool) a potom ma tie svoje tajne, kde zije svoj pozitivny fitness zivot mentalneho kouca :-D a ona to neprizna a zapiera (!!!), sak to vidim, preboha! toto ma stve. ten sposob, akym sa prezentuje navonok a aka mrcha je to v sukromi.
je to moja sestra a nie je pekne, ze o nej takto hovorim, ale je po matke, lol, a sprava sa ku mne priserne (miznutie mojich veci, neochota k comukolvek a pod.) a tato falosnost vytaca do nepricetna.
ooo, milion fotiek, tak to mi zasa vyhovuje: ako skaredy clovek ocenim, ak mam k dispozicii viacero fotiek a vyberiem tu najmenej hnusnu
:-D
takze ten link nedostaneme? ![]()
takhle se mobilem ale fakt fotí nejlíp, já mám mobil zapráskanej furt, vyfotíte jich 20, z toho aspoň 15 je rozmazaných nebo jinak nepoužitelných. Hlavně teda zvířata a děti snad ani jinak mobilem fotit nejdou.
Ježíš, to bys měla vidět, kolik já promrhám fotek, než zvládnu udělat jednu pořádnou, když fotím toho čokla, a já teda nic moc jiného než psa nefotím
Ale taky si říkám, když něco fotím, že už to fakt přeháním, ale když už jsem si ten profil zřídila, tak ať tam taky něco je, že jo. A u druhých naopak velmi oceňuju, když ho poctivě krmí a já se mám na co dívat.
no, krmí ho fakt poctivě ![]()
predo mnou siel minule v parku mlady chlapec, mohol mat max 25, a telefonoval. tie informacie, ktore osobe v telefone zdeloval, boli take chulostive, az doslo k momentu, kedy som sa citila tak trapne, ze tam som a on o mne nevie, ze aj ked som sa ponahlala, nechcela som ho predbehnut, aby nevedel, ze som to cele pocula! kym som rozmyslala, ci mam vydat nejaky zvuk alebo stupit na nejaku spadnutu vetvu :-D, periferne ma zazrel a vzal to sportovo, hovori do telefonu: "boze, to je trapas, niekto za mnou ie a vsetko pocul, boze" - ale smial sa!, otocil sa na mna a hovori "prepacte, myslel som, ze tadialto idem sam, je to trapas, prepacte", ale smial sa, takze to bolo ok :-D
Já řikám, že sleduju příčetné profily, a tvým jsem vždy plně saturována ![]()
to uz by bolo asi prilis, citim sa previnilo, ked uz o tom iba pisem a opisujem to :-) v podstate ktorykolvek takyto instagram moze byt mojej sestry
ale samozrejme, ze ja som nudna a nie je so mnou sranda - povedal clovek, ktory stal druhykrat v zivote na kolieskovych korculiach a spustil sa dolu z kopca na frekventovanej vozovke
Smažte tu citaci, google je sv*ně ;-)
instagramy su super! len v poslednom case nemam cas ani nic sledovat :-/ pridavat som prestala, ked ma naslo zopar studentov zo skoly a prislo mi divne pridavat popisky, v ktorych vystupujem ako svoj pes, ked sa snazim vystupovat seriozne
ale nemam cas ani premenit sa na sukromny profil :-/
tak ste sa pobavili aspon :-) ale idem radsej na to :-D
...a teraz vsetkych poprosim, aby sa vratili z profilu mojej sestry SEM! ![]()
Ne to ne, zas takovej smirak nejsem![]()
...a teraz vsetkych poprosim, aby sa vratili z profilu mojej sestry SEM! ![]()
![]()
musím mluvit méně rychle ![]()
dnes jsem vytočila číslo servisu, a ve svém klasickém tempu jsem vychrlila, že potřebuju prohlídku a to a to a že nevolám kvůli tomu autu jak včera a tak. na druhé straně bylo ticho...a pak nějaká paní, že teda není servis ![]()
ale že jsem jí nedala šanci to říct.
představa, jak takhle na někoho úplně cizího vychrlím v závratném tempu nějaké osobní intimnosti ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.