Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 14:38

psy nie :-D s tym prisiel tiez otec "pozri, ako si sa naucila respektovat Zunu, tak popracuj aj na vztahu so sestrou..." a vypocul si svoje :-D

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 14:41

a priznavam, ze vzdy, ked si dam bahennu masku na tvar, ktora po zaschnuti zmeni farbu na taky zelenisty odtien, tak mi uplne ziaria oci (evidentne mi tato farba pristane) a ja si vzdy pomyslim "skoda, ze nie som zelena, bola by som kocka" 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 14:58
Reakce na paktofonika:

Veď na stránke majú napísaný presný popis ako tovar vrátiť. Vypísať si etiketu, vytlačiť a kuriér si po zásielku príde. Presne takto som vrátila tovar už 2x. Nikdy problém nebol. Na stránke som vypísala formulár, na druhý deň ma kontaktovala pani z TNT, na tretí deň prišiel kuriér, podpísala som mu prevzatie a hotovo. Po asi 5 dňoch ma Cos informoval, že zásielku obdržali. Peniaze v pohode vrátili. Úpriimne ma nikdy nenapadlo s tým ísť na poštu. 

Počkaj, takže vrátenie na SR je zadara? Lebo podľa popisu na stránke som pochopila, že si účtujú nejaký poplatok a keď som si zrátala poštovné+prípadné vrátenie, tak som to s objednávkou čohokoľvek iného, než kabelky vzdala...

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 15:16
Reakce na slniecko:

Měla byste to předat zdarma poště/kurýrovi a cos si pak z částky, co vám bude vracet odečte 4 eura...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 15:24
Reakce na slniecko:

Presne tak ako píše moninika . Kuriér si príde po balík a nič neplatíš, tie 4 eurá ti strhnú z čiastky ktorú ti majú vrátiť. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 15:31
Reakce na paktofonika:

Aha, takže dobre som to pochopila. 10€ poštovné ku mne a 4€ poplatok za vrátenie. Takže ak niečo nesadne, tak 14€ mínus. No, to sa fakt potom ale oplatí len na veľké objednávky.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 15:42
Reakce na slniecko:

Docela často mívají poštovné zdarma 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 16:51
Reakce na slniecko:

Ja očakávam, že zanedlho bude poštovné zdarma. Aspoň to tak doteraz bolo, že po zľavách mali poštovné zdarma. Rovnako mali poštovné zdarma aj pred zľavami. Tak len počkaj a s poštovným zdarma sa to oplatí.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 18:14
Reakce na moninika:

+ paktofonika vďaka, skúsim si to odsledovať:)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 18:18
Reakce na slniecko:

Ak by náhodou bolo postovné zdarma dám vedieť, tiež čakám. 

A akú kabelku máš odtiaľ vyhliadnutú?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 18:38
Reakce na paktofonika:

už nie vyhliadnutú, už je doma .

keď im zase pôjdu stránky, pridám obrázok.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 18:43
Reakce na slniecko:

Ach som to ale trdlo, zle som si prečítala pôvodný príspevok. :D 

A mne stránka cos funguje. Musím ju mať ale otvorenú v chrome, pretože v opere mi ich stránka nefunguje. Pomaly sa načítajú obrázky, niekedy vôbec, ak chcem prezerať jednotlivé veci musím si každú otvoriť v novom okne, nejde mi prihlásiť a ani objednať. Ale v chrome mi to všetko funguje. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 18:57
Reakce na paktofonika:

zadávala som zle názov stránky do prehliadača .

Už ju nemajú, ale táto to je:

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 21:01
Reakce na Mutziputzi:

Děkuji, děkuji, potěšilas mě. Ale paní vypadala opravdu dobře.

Ovšem.. ted mi tedy někdo vysvětlete, proč na té fotce na nový pas, kterou mi nafotili cca 2 hodiny předtím, vypadám jako nas.aná masová vražedkyně. Asi absencí úsměvu. "Tvařte se neutrálně!" 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 21:06
Reakce na slniecko:

No kabelka je perfektná !!:)

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 21:14
Reakce na Dadoo:

Na dokladových fotkách každý vypadá buď jako masový vrah nebo jako retard. To je prostě jeden ze zákonů vesmíru.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 23:32
Reakce na paktofonika:

Ďakujem:)

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 23:46
Reakce na coralline:

Já vypadám jako masovej retard 

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 08:18
Reakce na coralline:

Já vypadám na všech dokladech kromě pasu perfetkně. U pasu jsem si neuvědomila, že mám střiženou ofinu a nemůžu k ní mít rozpuštěné vlasy, takže moje hlava tam má tvar krabice. Ale na všech ostatních fotkách vypadám jak debil. A ty, na kterých nevypadám debil, jsem nechala vyfotit kamarádkou, která není schopná udělat ostrou fotku, takže jsou nepoužitelny :( 

Offline Contra Check
42 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:54

Tak ja som prave nadsena zo svojej najnovsej dokladovky. Vcera som si chcela predlzit platnost elektricenky cez internet a hups, platnost karty ti konci v polke oktobra, takze ti ten trojmesacny nepredame. Takze neplanovane osobne na predajnu s malym srdcom ze nemam fotku. Po novom niekde aj fotia a ako pekne!