Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:51
Reakce na palahniukowa:

"Jsi větší, máš víc rozumu" mě spolehlivě vždycky vytočilo doběla. A to jsme od sebe jen 5 let.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 21:59
Reakce na Kokoska:

Hele mezi mnou a bratrem je 10 let, tak do jeho 7 jsem doma trpela jak zvire, presne to jsi starsi tak mu ustup, malej sigr toho vyuzival, a jednoho dne jsem se nastvala, nasim mezi dverma oznamila ze se staranim a vychovavanim koncim, ze nejsem rodic ale sourozenec tak at to vemou na vedomi a praskla jsem za sebou dverma a dva dny se doma neukazala. Pochopili... sice to melo dohru, ale situace se zlepsila :)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:00
Reakce na Kokoska:

neskor bolo moje oblubene "ale ved si kup nove" (ked mi nieco vzala - v zmysle zmiznu mi nohavice (!)  a potom ich vidim dotrhane a odstrihnute na nej alebo na nej vidim moju koselu bez rukavov, ked predtym ta kosela rukavy mala) ano, kupim si to este raz, lebo ja si doma tlacim peniaze! 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:04
Reakce na rasaNori:

Já jsem se starat a vychovávat nemusela, ale to, že mladší smrádě mělo hned a samozřejmě to, co jsem si já musela těžce vydobýt, jako třeba skládací deštníček (na co, máš pláštěnku) nebo dívání na večerní krasobruslení v TV, o chození na zábavy a čaje nemluvě, to mě hněte dodneška  Ne, to si dělám legraci, ale úplně dobré vztahy mezi námi nejsou.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:06
Reakce na palahniukowa:

Hm, to je teda taky dobrý.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:11
Reakce na moninika:

Veď na stránke majú napísaný presný popis ako tovar vrátiť. Vypísať si etiketu, vytlačiť a kuriér si po zásielku príde. Presne takto som vrátila tovar už 2x. Nikdy problém nebol. Na stránke som vypísala formulár, na druhý deň ma kontaktovala pani z TNT, na tretí deň prišiel kuriér, podpísala som mu prevzatie a hotovo. Po asi 5 dňoch ma Cos informoval, že zásielku obdržali. Peniaze v pohode vrátili. Úpriimne ma nikdy nenapadlo s tým ísť na poštu. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:16
Reakce na evik77:

...ked tu je problem aj ten, ze som velmi makka a je mi jej potom luto a ona to vyuzije a cele sa to opakuje... viem, ze to nemala lahke, no ale to nikto z nas. to prostredie sa na nej podpisalo, mrzi ma to. ale svedomie mam ciste - robila som, co som mohla. spravam sa tak, ako by som chcela, aby sa spraval niekto ku mne, keby som bola v jej situacii. ale ak mi niekto napr. bude fajcit v baraku, ked jej poviem, nech s tym ide na balkon alebo na zahradu (ani jej nic nezakazujem), urobi scenu o tom, ako ju nikto nema rad a buchne dverami.... no vytaca ma to strasne.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:20
Reakce na paktofonika:

No nevím, TNT mi od nich nikdy zásilku nedoručovalo, vždy to byla jiná doručovací firma, takže případně bych se příště obracela na ni. Z textu na webu jsem pochopila, že se to má vrátit nejlépe přes klasickou poštu než přes doručovací firmu... 

To ensure the parcel safely reaches us, we recommend that you use our postage labels, send the return through your local Post Office...

A vratku jsem vypisovala ručně na jejich formulář, co byl v balíku se zbožím, o elektronické verzi jsem asi nikde nečetla...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:23
Reakce na moninika:

Mne to doručuje DPD ale po zásielku si prišlo TNT. Ja som sa riadila podľa tohto:

If your parcel weighs more than 2kg and/or is in a box longer than 60cm, please create and print an applicable returns label here. If you do not have access to a printer, choose the post option and we will send the label to you. Our courier will call you on the telephone number you provided, in order to arrange a collection for your parcel.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:27
Reakce na paktofonika:

Ta věta o vyzvednutí kurýrem mi tam v textu chybí... Objednáváte také ze stránek pro ČR?

How to return or exchange

On the returns note, fill in the return code for the garment you are returning and if applicable, the new size or colour that you would like in exchange. Include this in the package.Re-using the original packaging, tape the parcel securely and attach the pre-paid label included in your parcel. If your parcel weighs more than 2kg and/or is in a box longer than 60cm, please create and print an applicable returns label here. If you do not have access to a printer, choose the post option and we will send the label to you. To ensure the parcel safely reaches us, we recommend that you use our postage labels, send the return through your local Post Office and, if offered, ask for a proof of postage. Please remember responsibility for the return is yours until the parcel reaches us.You can expect to receive a refund within 14 days of sending it back to us. Once we have processed the return you will receive a return confirmation email.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:30
Reakce na moninika:

No ja objednávam zo slovenskej verzie stránky. To ma nenapadlo, že v tom môže byť rozdiel. V tom prípade sa ospravedlňujem za poučovanie. Myslela som, že pokyny pre vrátenie budú rovnaké. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:38
Reakce na palahniukowa:

Já to chápu, každý má limity jinde a někdy se člověk diví, kam až je druhý ochoten zajít. Jak píšeš, každý má něco, každý se musel s něčím poprat. Pokud je její představa lásky, že jí musí být dovoleno cokoliv, je to její problém (úplně vidím tu hysterickou scénu  , sama jsem jich pár musela s otevřenou pusou a údivem přežít....). Ty máš svědomí čisté. Je zbytečné, aby jsi se trápila. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 22:42
Reakce na palahniukowa:

s detma je to trochu jako se psy... litovat neni spravne a drzet hranice je nezbytny pro preziti. vsak uz to trenujes, bude to dobry:-)

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 23:04

Dneska jsem v OC trošičku šmírovala tuhle ženu. Strašně se mi líbila, vypadala úplně jinak, než všichni ti lidé okolo.

Muselo jí být už dost přes padesát, řekla bych, že byla starší, než já, ale dobře udržovaná. Makeup měla poněkud silnější, než se mi líbilo, ale.. vypadala skvěle!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 23:06
Reakce na Dadoo:

A byla to Češka? 

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 23:12
Reakce na Kokoska:

Myslím, že byla. Kde by se taky na Kladně vzala cizinka.. 

Teď na ní koukám a na fotce mi přijde mladší, než z mého vizuálního dojmu tam.. Ono jí muselo být spíš nějak podobně jako mně.. protože,ač si to pořád nějak nepřipouštím, já už nejsem moc křupavý salátek.

A ti "starší" lidé kolem, jsou podobně staří/mladí, jako já. Pokud nejsou ještě mladší.. chjooo 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 06:40
Reakce na paktofonika:

Tím se to vysvětluje.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 06:56
Reakce na Dadoo:

Krupavy salatek :D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 09:32
Reakce na Dadoo:

Na mě moc Ladislava a ten drdol jak pani Kadrnožková se mi taky nelíbí, vypadáš mnohem líp!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. srpna 2017 14:36
Reakce na evik77:

presne tak, kazdy ma svoje trapenia. ale ten postreh o tom, aka je jej predstava lasky je zaujimavy, to mi nikdy nenapadlo... vdaka..