continuity Garfie a kdo se ještě ptal na ty jazyky.
Tady je to velká škola, 2 tříd yv každém ročníku, ale mají tam myslím od 3. třídy angličtinu tak 2. týdně a pak až od 8. třídy němčinu bez možnosti si vybrat a taky s nějakou směšnou hodinovou dotací. Já třeba už před těmi mnoha lety měla od 3. třídy němčinu 3x týdně, pak na druhým stupni každý den a angličinu od 6. třídy a řekla bych že mi to dalo celkem dost a myslela jsem, že tohle bude už dneska standart.
Pokud bych řešila jinou (soukromou) ZŠ, tak už bych šla po nějaké, kde se učí aj od 1. třídy, nebo i nějaké předměty v angličině, proto nad tím přemýšlím už teď i když má příšerka teprve 3 roky, protože v tom případě bych ji už od příštího roku zapsala do nějaké anglicko-české školky.
Jestli je potřeba počítat s tím že výuka jazyků na ZŠ stojí za prd a je potřeba to řešit individuálně, tak už mi přijde jednodušší jezdit někam do lepší ZŠ, než je vozit 2x týdně ve volném čase na nějakou angličtinu, třeba na úkor jiných kroužků.
Jinak si od jiné školy slibuji hlavně to co píše continuity- ne větší objem znalostí, ale jiný způsob učení, větší samostatnost, důraz na provázanost znalostí a podobně.