Já znám - manžel vypadá vždycky výborně, i děti a pak se mi smějou ![]()
Přiznání
Můj má na občance takový hrdý výraz. Jen ho navléct do uniformy a poslat k Leibstandarte na norimberský sjezd, fakt.
v pase vypadam tak normalne, ale tak jak vypadam na OP bych chtela vypadat i ve skutecnosti :D
deti jsou na obou pase priserne rozcuchane, byl tam s nima muz a je pod jeho moznosti a rozlisovaci schopnost je ucesat. a pani uplne postacilo, ze jim nepadaly vlasy do obliceje.
Potvrzuji, že mám stejné zkušenosti jako všichni tady.
Já vypadám na pasové fotce příšerně. Dítě i manžel vypadají dokonale. Dítě tedy až poté, co má nový pas, který jsem zařizovala já. Na tom minulým byla příšerně rozcuchaná, byl tam s ní tehdy muž.![]()
Jo a na občance a řidičáku vypadám zato skvěle, protože to byla fotka za těhotna a měla jsem tak krásné vlasy, jako už pak nikdy... ![]()
neni to uplne priznani, ale strasne, fakt hodne se tesim na dovolenou, kterou budu mit za dva a pul tydne.
rozjizdim vedle castecneho uvazku zivnost a uz tak dva mesice jsem se nezastavila, fakt se tesim, jak si dachnu.
a na podzim zvednu ceny ![]()
No, bola som si dnes po nový vodičák...a hádajte čo. Nielenže tam vyzerám ako vrah, ale ešte k tomu rozplácnutý vrah.
A to keby ste ešte videli nový dizajn slovenských vodičákov
.....
No hneď som si ho musela vygoogliť. Myslíš ten ružovo-tyrkysovo-žltý?? Tak ten je teda otrasný. Ešteže mám český vodičák, ten má aspoň jednotnú farbu, ale veľmi sa mi mýli s OP. Na oboch samozrejme vyzerám ako strašiak do maku
Hej, presne ten...![]()
Električenka je úžasný slovo
Jdu sepsat petici, ať přejmenujou Lítačku.
hlasuju stále pro šalinkartu
V Praze jedině tramvajenka, šalina jezdí jinde ![]()
To by bylo v Praze terno! :-D
já vim, taky tomu neřeknu jinak než tramvajenka, ale ta šalinkarta by mi přišla vtipná
podle mě jo právě ![]()
Naši byli zvyklí říkat "síťovka". A já jsem vždycky záviděla lidem, jak nastupovali a vytahovali průkazky v takovém tvrdém plastovém pouzdře, vždycky s tím tak nonšalantně mávli, prostě dospěláci nad věcí.
no já mám ještě takovou mlhavou vzpomínku, kdy byly v Praze v metru turnikety a lidi s tramvajenkou chodili uličkou u tý budky a jen mávli tramvajenkou a moje máma mi vždycky tvrdila, že hezký holky jezděj zadarmo, jen ukážou fotku.
A mám ještě mlhavou vzpomínku, že jsem jednou jela s tátou a on na mě dával nějak špatně pozor a mě to trochu skříplo
A síťovka mi přijde jako fakt síťovka na nákup, ale už jsem taky slyšela někoho v generaci mých rodičů to používat. Jinak ale vždycky jen ta tramvajenka. Nebo legitka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí