JSem hrdý konzument cílené reklamy. Je rozdíl ve zneužití a využití dat. To, že moje data jsou využívána k lecčemu, mě nijak neuráží.
Přiznání
Přiznám se, že mě dneska pobavilo, když jsem u kamarádky v činžovním domě viděla v přízemí na dveřích jmenovku Führer a o patro výš na dalších dveřích jmenovku Gottwald.
Ano, mně stačí málo :)
My meli na gymplu v sousední třídě Husáka a Jakeše a byli to oba strasny metalaci s dlouhýma vlasama :-))
co taky jineho s tak strasnym jmenem.
Něco na mě leze![]()
( To mělo jít do stížností )
Do sklepa by mne nikdo nedostal!
Proč? měl by tam být Masaryk! ![]()
Optimistko![]()
Tam jsem taky nešla :) ani jsem to nehnala výš, kdo ví, co bych ještě objevila :)
Novotnýho :D
šmarjá
nebo Martu
Priznávam,že sa mi dnes v práci nič nechce.Už 45 minút "tvrdo" zarezávam na parfumánii ![]()
Já mám v práci takovou okurkovou, že jsem to pro dnešek zařízla úplně, spala do jedenácti a kromě hlídání mailů a parfumanie asi nic lepšího v plánu nemám. Od šesti od rána je tu bouřka a liják a zase bouřka, tak se těžko dokopávám i k jiné činnosti. Ovšem stejně to budu muset udělat, zítřek to jistí.
Bilancia dnešného pracovného dňa:bookla som hotel pre zahraničných klientov, poslala 3 maily a odišla z práce skôr ![]()
PS:U nás je stále horúco a cítim sa ako vo vlastnej šťave.
Já mám od pondělí dva týdny dovolené a přiznám se, že mám rozpolcené pocity. Budu tu mít vnoučata, což samo o sobě moc dovolená není, ale s tím jsem počítala. S čím jsem nepočítala je to, že se mi koleno doničí do takového stavu, že hned po dovolené mažu na operaci menisku a předního křížového vazu. A tak tu teď sedím a dumám, jak to vlastně všechno dopadne. Doufám, že to zvládneme, ale... vlastně se na tu dovolenou (a to, co pak bude následovat) vůbec netěším. Asi poprvé se na dovolenou netěším.... ach jo.
Nesnáším balení (vlastně ani vybalování, ale to není ještě týden aktuální).
Průběžně balit neumím, vždy ve stresu na poslední chvíli. Ale já dělám na poslední chvíli všechno. Při vybalování mi nevadí hadry, ale uklízení toho všeho ostatního, to se člověk nachodí (pastelky tam, knížky tam, boty, tam, ...)
Přesně. Při vybalování se z kufrů vždycky vyvalí hromady divných a navíc špinavých věcí, které kolikrát ani pořádně nemají své místo. Taky mnohem raději balím než vybaluju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí