jj ta. a psy!:-)
Přiznání
jsem si nevsimla, ze by to tu bylo jen pro zvane...
dost vtipnou tchyni měla Jordaan, ne?
dost vtipnou tchyni měla Jordaan, ne?
z te na me sla spis hruza. teda z te tchyne
Mám stížnost sama na sebe. Nedokážu to zdůvodnit, ale mám neuvěřitelně nepříjemný pocit z dlouhých cest autem, mám-li je absolvovat sama. Měla bych vyrazit (pracovně) na cestu cca 600 km (pro někoho nic, pro mě to znamená děs v očích) a už teď je mi z toho špatně od žaludku. Mám pocit, že zabloudím, minu správný sjezd/nájezd, v kritické chvíli se zasekne navigace atp. Nevím, jak se toho pocitu zbavit. ![]()
Tak jistě, to je logické vysvětlení, ale já se prostě nemohu zbavit toho nepříjemného pocitu kolem žaludku. Nikdy jsem tak "dlouhou" cestu sama neabsolvovala. Jako střídající se řidič ano, ale sama ne. Nemůžu si pomoci a mám na sebe vztek, nicméně ten pocit trvá. Cesta po Německu přece není cesta na Ukrajinu, vše je značené ..., ale přesto, ne, žádné logické vysvětlení mi nepomáhá.
Vím, že někdo si takové trasy dokonce užívá, ale já k těmto lidem nepatřím. Vzpomínám si, jak jsem byla vystresovaná, když jsem bloudila po Bratislavě ...
a nedá se ta cesta nějak rozkouskovat? Vyrazit s větším předstihem a dělat častější zastávky?
Tak zastávky na kávu a WC možné jsou, ale to mi s celkovým pocitem moc nepomáhá, jen pojedu o to déle
. Tuším, že to zní divně, stejně jako já nechápu něčí strach z létání. Ráda bych se této "vady" zbavila, ale nemohu si pomoci. ![]()
Ježíš, jak já nesnáším řídit po Praze! Z toho jsem vážně vystresovaná. Nevadí mi jet někam jinak, na výlet, i klidně k našim přes republiku, po dálnici nebo bloudit v cizích městech; ale ta pražské nervóza na silnicích mne deptá.
asi ti to moc nepomuze ale mam to stejne. dlouhe cesty obzvlast neznamou trasou fakt nedavam, za hodinu-dve jsem hodne unavena a bojim se ze neudrzim pozornost. neda se jet treba vlakem?
to je zajimave, mne to naopak nevadi, kdyz jedu sama, proste si kllidne jedu hodne pomalu, kdyz si nejsem jista, nepredjizdim, kdyz mam pocit, ze tam neni videt atd.
vadi mi, kdyz jedu s nekym, mam porad pocit, ze me ten druhy hodnoti (blbost, rozumem to samozrejme vim)
osobne mi pomaha si tu cestu projit pred tim na mape/v google map, abych mela predstavu, kde bude odbocovat, nejet naslepo a necekat, kdy zase co ta navigace rekne
pote, co me jedna prazacka povozila pres pul prahy protoze nekde spatne odbocila uz se nebojim, max z toho vznikne trochu delsi cesta:-P ja se celkove prostorove blbe orientuju, takze nez nacvicim nejakou novou trasu dam si to klidne vemu i dvakrat "objizdnou trasou":-)
To už jsem si zjišťovala, ale nejbližší letiště by byla tuším Vídeď, což by mi moc nepomohlo.
Je pravda, že nutit k jízdě autem mě nikdo nemůže, ale ten pohled od nadřízeného, ve smyslu, kde je problém? Připadám si jako blb.
jo a rict, ze se na to rizeni necitim urcite mate pravo, rozumny clovek to pochopi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí