Kdo??? Ja jsem tyhle identifikace silne natvrdla :-)
Přiznání
![]()
a ja se priznam, ze nemam rada tyhle naznaky a pak se bude pul fora ptat kdo kdo? a druha pulka spiklenecky mrkat. Bud to chci rict, tak to reknu nebo si odpustim polovicate informace
A ja uz taky vim. Chachachacha. ![]()
Musím s tebou súhlasiť. A ešte sa priznám, že ma teraz bude akurát mučiť zvedavosť.
presne. Pokud se neco odhalilo, tak mi to posilejte do SZ. Ja bych snad podle nove prezdivky nepoznala ani vas ![]()
Nechcete říct, že k dočítání po dvou týdnech dovolené budu ještě luštit, pod jakým jménem se tu objevila Giuli?? ![]()
A co se týká stížností na balení a vybalování, všechny vás hravě strčím do kapsy-právě vybaluju po dvou týdnech dovolené (každý týden jinde s krátkou přestávkou doma-přesně tak dlouhou na vysypání jednoho kufru a sbalení druhého, ale bez úklidu) a zároveň balím čtyři lidi na půl roku do tří kufrů (protože muž usoudil, že se vlezeme a není nutné posílat nic lodí)
Přiznám se, že tchýni, která mi nabídla, že pohlídá týden děti, budu líbat ruce asi do smrti!
Mne je to celkem fuk, kdo dalsi sem pritah, ale to spiklenectvi jako ze nekteri vedi a nereknou, to je jak ve skolce. Obdoba pak je, tam a tam jsem byla desne nespokojena, ale kde presne, to nereknu.
Silvie jako Rena/Emily
Včera jsem zaregistrovala, že je tady RenaLange z MP jako Silvie.
Kdo??? Ja jsem tyhle identifikace silne natvrdla :-)
Jestli jsem to pochopila správně, je tady ta paní, co byla odněkud z pohraničí a měla víc vnoučat (aspoň někdo takový je teď v dětském vláknu). Renalange nebo tak?
tak to nás čekají veselé večery a noci.
Aha, tak pozdě.
a pak taky noční sprostý a osobní útoky, který ráno mazala...
No super, takze je to jen otazka casu, nez pritahne zbytek tech, co predvidali, jak vsichni odtud jeste radi prijdou zpatky. No, hlavne ze maji damy hrdost... Tohle mi tady fakt nechybelo.
No tak to je v .... ![]()
Jj to byla moc fajn zenska.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí