jj přesně. špína se narve do pračky, ale ty všelijaký krámy kdovíkde se vzaly a kam je zas schovat?! ble
Přiznání
Vybaluju v koupelně, olbečení třídím rovnou do pračky. Zbytek pak nějakou dobu přeskakujeme ![]()
Kdybych měl balit jen sebe, tak je to pohoda, ale co si obludy naberou a co ještě navíc přivezou. Kyblík písku je to nejmenší.
Proto jsem se tak úplně nesmála té paní z Účastníků zájezdu, jak ke konci už teda spíš pro sebe nahlas vykládá, co jak vypere.
Musím přiznat, že se v tu teď tiše bavím představou, že by muži na nějakém diskuzním fóru probírali na pěti stranách, jestli prát fusekle se spodkama nebo zvlášť a na kolik stupňů ![]()
Zas probírají jiný životně důležitý věci, jako třeba jakou damage má dělat warlock v onlinovce novým raidu po patchi, skončí to většinou osočením, že oponentovi je 12, proto o tom ví kulový a navíc nikdy neměl sex, načež se oponent pochlubí fůrou sexu, 3 dětma 4 vnoučatama, ať už to se znalostma warlocký DPS souvisí jakkoli, já bych si s debatama o praní fuseklí vrásky nedělala :-D.
![]()
to je přesný
LOL, to je tak výstižný, že vás začínám podezřívat, že jste chlap, co diskutuje o damage warlocka![]()
Jo, dám to jen na 40, zas tak špinavý to není ![]()
Ale nejdřív to na balkóně vyklepu!
Žádnou dovolenou s manželem nekončíme bez těchto vět
(dáno i tím, že ta herečka byla naše sousedka).
Zina je gamer girl :-D
Do takový diskuze bych se asi neodvážila, bo se nemůžu zaštítit dostatečným počtem potomků :-D.
Solathis Zina by měla hlavně trochu poladit časovej managment, nebo za chvíli bude ex gamer girl :-(.
Jedna kočka sa húpe na zaclone, druha provokuje psa spod stolíka, maly si pomýlil gauč s trampolínu a mne sa nechce ani pohnúť. Čítam si tu príspevky a je mi fajn. ![]()
A to je pěknej příspěvek! Odpočívej :) já jsem lstivě vykoupala dítě už v půl sedmý, odcvicili jsme vojtovku a vrhla jsem ho do postele. Už spí!! Plánovala jsem úklid a vaření večeře, ale přeci neprobudim mrne vrzanim podlahy a housky s medem budou taky fajn ![]()
Ja ted taky nestiham, meli jsme s muzem plan, ze dneska budeme hrat AOWcka, ale kolega ho vytah na pivo, tak to na to moc nevidim. No a ja bych stejne mela sit, v sobotu je picnic a ja nemam dodelane kostymy.
Miluju lidi, co pred par mesici ostentativne zvraceli nad parfumanii a uz jsou tu ![]()
Juu a kdo?
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí