Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2022 12:54

mirajo jj, tohle je spíš CT, ale to bylo nějaké nově otevřené u Svaté Anny, žádný dlouhý tunel, spíš to vyadalo takhle.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 30. října 2022 13:13

Renusatko tak ale ct a mr jsou dvě rozdílná vyšetření (jiný provedení, jiný indikacé jiná rychlost...prostě všechno jiný), to se nedá srovnávat..

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 30. října 2022 15:07

Renusatko to otevrene mr meli v detske, jestli uz je i pro dospely tak to je supr

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 30. října 2022 15:40

viktorka_od splavu Jasne, existuje to, ale chtela jsem mirnit nadseni, ty otevrene systemy proste zdaleka nezobrazuji tak kvalitne, magneticke pole tam nevytvoris stejne jako v trubici. Jinak by uz byly vsude, pacienti to samozrejme vitaji, ale rozlisovaci schopnost je podstatne nizsi. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 30. října 2022 15:43

Ja za sebe doporucuju zavrit oci uz venku a pak je rozhodne neotevirat:D pomaha to hodne! A souhlasim s bram ze jsem si taky pripadala jak na technoparty:)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 30. října 2022 16:39

711990 jo, to dělam taky. Vlastně jsem mr zevnitř nikdy neviděla (jako pacient)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2022 19:05
Reakce na Ounz:

Renusatko tak ale ct a mr jsou dvě rozdílná vyšetření (jiný provedení, jiný indikacé jiná rychlost...prostě všechno jiný), to se nedá srovnávat..

​Proboha to přece vím. Jen jsem napsala, že ten přístroj na magnetické rezonanci, kde jsem byla, byl podobný spíš CT přístoji (vizuálně, ne funkcí) a ne tunel.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 30. října 2022 20:03

Renusatko no úplně zřejmý to nebylo

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 30. října 2022 20:09
Reakce na Renusatko:

​Proboha to přece vím. Jen jsem napsala, že ten přístroj na magnetické rezonanci, kde jsem byla, byl podobný spíš CT přístoji (vizuálně, ne funkcí) a ne tunel.

​Prosím Tě, kde to mají, u Sv. Anny? Já zatím chodím do té dětské, tunel nesnesu. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2022 20:21

Ginevra Byla jsem asi 4 roky zpět a je možné, že je to jak píše mirajo , protože jsem byla 2x kvůli pohybovým potížím. Jednou zápěstí a jednou rameno. Takže asi teda ne novinka, jak jsem myslela, ale jednodušší MR. Bylo to v té nově postavené časti a ani nevím, jak tam běžně objednávají, byli to nějaké naše speciální termíny při výzkum pohybových obtíží.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 30. října 2022 20:43

Teď mám strašnou chuť ten MRI tunel vyzkoušet.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:20

dzizisketa bacha na to, co si přeješ!

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:41

711990 bram keď som bola 1x na MR s kolenom, rozmýšľala som, kto tak veľmi nahlas počúva takú príšernú hudbu, že ju ešte aj cez slúchadlá počujem

A keďže mi nie práve najpríjemnejším tónom slečna povedala,že sa nesmiem pohnúť a že ak mi bude zle,mám stačiť balónik, bola som celý čas v strese zo strachu, čo sa stane, ak sa pohnem, a z toho,že mi tŕpla druhá noha a bola mi veľmi zima. Pri MR druhého kolena som už bola "múdrejšia ", ale ten nepríjemný pocit zostal. Desím sa, čo by bolo, keby tam idem celá. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 30. října 2022 22:43

dzizisketa Nechtěj, zatukej na dřevo a ještě si odplivni.

pecka Počkej a s tím kolenem tam zajizdis celá ne? Já jsem z toho mírně zmatena. Já jsem tam byla jen s nohou a zajela jsem celá. Ale je fakt že jsem si říkala, že je fakt dobrý byt stihla, že se člověk hned necítí tak stísněne. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 30. října 2022 22:44

Podívali jsme se konečně na Pozadí událostí a hrozně mě to bavilo. 

Online continuity
43189 příspěvků moje polička 31. října 2022 09:33

Dnes teda totální alzheimeritida. Ráno pípne sms od ppl ajavubec netušila, co v tom balíku je. Měl být že Zalanda, tam taky nic. ( No je to zalando Lounge ). 

Jinak jsem si v pátek hrozně dobře zanakupovala v outletu v Parnodorfu. Jedno dítě jsme poslali domů hned po zakoupení kozaček a mladší se mnou chodila po krámech asi pět hodin a strašně jsme si to spolu užily. Byla hrozně roztomilá, tahala ty tašky, neprudila, nechtěla blbosti.

Utratila jsem hříšné peníze, něco teda i za zbytné veci, ale nějak mi to vůbec nevadí. 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 31. října 2022 10:49

Karja nie celá. Polovica tela bola vonku. 

Offline barbucha blogger
35924 příspěvků moje polička 31. října 2022 12:32

Včera na Skypu: Hele, zapomněla sis tu COS svetr, až přijedeš příště, jako když najdeš!

Vůbec žádnej svetr nepostrádám, ani nevim o jakým to mluvili, ani si nepamatuju že bych tam teď nějakej kupovala... při vybalování mi nic nechybělo.

Znamení shůry, že mam těch hadrů už fakt moc!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. října 2022 14:30

continuity mně se stalo totéž minule, fakt panika že už jsem úplně pitomá. Naštěstí se pak ukázalo, že mi tu objednávku rozdělili do dvou balíčků (a každej poslali do jiný zásilkovny )

Offline stes
9291 příspěvků moje polička 31. října 2022 18:39

barbucha napodobne....volali mi ze Zootu, ze tam mam uz vic nez tyden zaplaceny balicek...jestli ho tedy vazne nechci vyzvednout...ja zacala koktat, kde co kolik...blablabla...no uplne mimo. Navic jsem zjistila,ze si nekontroluju penize za vraceny zbozi...zrejme potrebuju nejaky vyuctovani energií, abych se vzpamatovala a prestala objednavat