Taky nemuzu rict, ze bych mela nejaky blby detstvi, az tak kolem 14, 15 let jsme teda s mamou mely dost vybusne obdobi. Ale presto jsem to nevnimala jako zkazeny zivot, ani ted ne. Jen je mi lito nekterych veci, ktere mohly byt a nebyly. A vypestovala jsem si takovou blbou vlastnost, ze mam tendenci delat opak, nez co se po mne chce, vuci matce jeste ted.
Přiznání
notna já se bála jako mladší, ale do sklepa za tmy nejdu ani teď. Jinak jsem moc újmu neutrpěla, oni mě naši nakonec skoro všude pustili, ale ty upozornění okolo
Sestro! Co mi to děláš?
Přijdeš k nám na převýchovu, u nás chodí do sklepa i děti.
continuity Hahaz zrovna píšu vedle, že jsem se neodvážila do sklepa, ale děti jo:-D. To je ostuda!
Jos my jsme takhle trapně slušný všechny, i malá ségra má našlápnuto (nejvíc z nás, ta by si četla jako Pinot
). Žádný noční návraty pod (větším) vlivem, diskotéky a podobně.
continuity podle mě za to fakt můžou ty tátovy řeči. Ono se teda později ukázalo, že trpí nějakými úzkostmi či co, ale to už nevymažeš. Teď už do sklepa chodím, ale fakt nerada. Blbý pocit mám pořád.
Kan no nevím, co na to úplně říct. Mě by jako matku mrzelo, kdyby se moje nezletilé dítě dostalo do takových s prominutím sraček a já bych věděla, že jsem tomu mohla nějak zabránit.
Zkažené mládí tomu ale neříkám. Prostě nějak to bylo, jinak to holt být nemohlo, nějak jsem se s tím popasovala a pasuju se teda i teď, ale stavět na tom celý svůj život nechci.
![]()
Moje matka byla taky zmítaná vlastními obavami. Já jsem si řekla, že si život nezkazim tak, jak si ho zkazila ona.
Jsem asi nějaká odolná, neustálý dohled jsem vyřešila odstěhováním do jiného města. Ona by se bála i teď, třeba zkraje kladla dotazy, jestli dovolím muži, aby jel lezt do hor. ![]()
Já se z domu odstěhovala ještě před maturitou a už tak od 15 jsem to měla dost volný. Průšvihů jsem pár nasekala, ale asi jak jsem neměla proti komu revoltovat, tak jsem byla spis za tu zodpovědnou.
Luna Pripomen historku balkon, prosím prosím ![]()
Já tedy žasnu v jaké jsem se ocitla slušné společnosti. Moje dospívání byla šedesátá léta a byla to jízda. I jsme si s mužem později říkali, že je dobře, že naše děti nebyly po nás . No mám takové tušení, že jsem tu jedna z nejstarších. ![]()
Opravila jsem hrubku![]()
Tak Betty víš co, to bude dost individuální, moje máma dospívala v šedesátých letech a rozhodně to žádná jízda nebyla.
Ta byla překvapená i z toho, co zažila předválečná babička. ![]()
continuity Do jakých sraček?
Tak Betty Já vždycky, vždycky když to někdo napíše, že něco byla jízda nebo tak, tak mě to hrozně zajímá, jak to jako vypadalo jako!!! Jestli jsem o něco neprisla velkýho! Jenže mám pocit, že se to nikdy nedozvím, to je furt řekněme ti, řekněme ti....a nic. :-D
continuity my jsme to taky dětem nevypraveli.
continuity my jsme to taky dětem nevypraveli.
Nikdy neříkej nikdy, taky jsem měla celý život dojem, jak naši v mládí vystačili s neškodným mládežnickým žertováním, a jak se jim ten časoprostor po osmdesátce začíná lehce rozostřovat, tak z nich občas vypadnou příhody z mládí, který jsem do té doby neslyšela :-)
Karja U mě to bylo (kromě ocekavatelnyho alkoholu a cigaret) záškoláctví, dopoledne v hospodě, přítel narkoman, experimenty se stejným pohlavím, festivaly, stopování po republice, stopování po Káhiře, piercingy sichrhajskou, tetování, koncerty v cizích městech až do rána, navrat prvním vlakem a tak dále. Zpětně to vidím jako celkem malý průšvihy, jiným než lehkým drogám jsem se vždycky vyhejbala, to mi přijde klíčový. Ten zbytek se proste nějak ukočíroval.
Nakonec jsem pres ctyrky na vysvědčení (bo jsem se nesnazila z principu) odmaturovala na gymplu se samejma jednickama a v 18 se usadila se starším učitelem (ne svým) a dalších 8 let byla celkem spokojeně usazená a udělala si VŠ s červeným diplomem. Po rozchodu jsem si střihla menší opáčko
a teď už zase ziju jako světice. A až děti odrostou, tak si doufám dám ještě jedno kolo nějaký divočiny ![]()
A až děti odrostou, tak si doufám sám ještě jedno kolo nějaký divočiny
Budu ti držet palce, já jsem si vždycky říkala a stále říkám, že bych se do těch let ráda vrátila tak na výlet, třeba roční . Načas se vrátit v čase. Na chvíli, na dovolenou. PROSÍM.
Tiež som mala striktnu výchovu, na rozdiel od brata, ktorý si vždy nerušene robil, čo chcel. A potom na vysokej som si to užila a následne po odsťahovani od našich až kým som sa nezoznamila so súčasným partnerom.
Evaeva tady je něco, co se jmenuje celodenní škola. Tam se vyzvedávajií děti ve 4 hodiny, v pátek ve 2, před prázdniny je zavřeno. Pak jsou družiny, ty jsou buď ve škole, úplně zvlášť, nebo ve školkách. Tam můžeš děti vyzvednout kdykoliv, prázdniny se platí extra, ale ten balíček se dohodne rovnou na začátku školního roku a pak platis měsíčně poměrnou část. Můžeš určit, kolik dní prázdnin má být zahrnuto. Ale i tam je o Vánocích 2 týdny zavřeno, o Velikonocích myslím 1 a v létě 2. Jeden další týden v létě je jako nouzový režim, nevím, jestli ho můžou objednat všichni.
Tak Betty Mně to občas funguje, hlavně v létě teda, když jdeme s manželem pěšky do vedlejší vesnice na zábavu, která je venku a cestou zpět při kuropění to zapíchnem v rybníku a jak stoupá ta pára z vody nahoru a občas žába a z dědiny kohout. No! Nebo letní kino a v kelímku bavoráka a opékání u ohně s kytarou. ♡♡♡
Tabea to je šikovná možnost s těmi prázdninami. Tady to je celkem problém pokrýt ty školní prázdniny, dokud nenecháš dítě samotné doma půl dne. Zatímco školka má zavřeno akorát vánoce a měsíc v létě, ve škole jsou prázdniny každou chvíli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.