Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 12:34

brrr se mi zdá, že osmileté dítě si kolikrát pořadí lépe než puberťák, kterému je to kapku jedno. Své pubertacce jsem už taky vysvětlila, že to, že vím kde je, je v jejím vlastním zájmu. I když nevěří na úchyly, je lepší se potýkat s matkou, která je v klidu než s matkou měnící se na Tigra. 

Offline brrr
12069 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 12:38

continuity O puberťácích mi nemluv,my se teda teprve propracováváme do té puberty staršího a už teď je to ufff. Hrozí se následujícího.

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 12:41

notna chápu :)

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 12:43

continuity podobne vyresili uraz deti na orientackych zavodech v Italii z oddilu, kde dela syn trenera.Jeden kluk si poranil koleno, dalsi co nahodou bezel kolem dobehl k silnici, zastavil lidi s telefonem a zavolal synovi. Ten pak zaridil prevoz do nemocnice. 

Offline Len
2668 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 14:25

Evaeva Taky netuším. A od tý doby jsem nechávala na lednici telefon na někoho, s kým jsem jela pryč.

Offline Zina
6317 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 14:44

Já si tu přijdu hrozně stará, protože dokud jsme bydlela doma, tzn. cca do mých dvaceti, tak mobily nebyly. Mohla jsem tak zavolat z budky domů, kam nám telefon po 10! letech v pořadníku zavedli.

A výchovu jsem měla tak nějak rozumnou mi přijd,e mohla jsem v 17 přespat u kamarádky, když byli její rodiče na noční, ale musela jsme slíbit, že budu fakt tam. Máma to nikdy nekontrolovala a já jsem toho nikdy nezneužila, i když jsem si už v 15 nechala sama na gyndě předepsat antikoncepci, protože jsme ji potřebovala a od 15 do 18 jsem měla normálně vážnej vztah.

Blbý bylo, že jsme si kvůli tátovi, kterej byl stará škola, nemohly se ségrou domů přivést žádnýho kluka, ani třeba rozmrznout na čaj, a ohřátí někde v hospodě nebyly finance, takže ty zimní měsíce byly v tomhle ohledu dost krušný.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 16. prosince 2022 14:58

Zina já hrozně nudná .. Neměli jsme ani tu pevnou linku. Nějak mě nenapadlo se někde zdržovat - po tréninku, jinam jsem nechodila. A když už jsem později (18+) někam šla, tak jsem na otázku kdy přijdeš odpovídala zítra a do devíti jsem byla doma..

Online Karja
43558 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 17:39

Zina Já jsem se svým prvním klukem chodila ve 13 a v zimě a docela dobře si ty venkovni vychazky pamatuju:-D. Jako ve 13 na maloměstě nemůžeš fakt nikam, navíc jeho máma byla na mateřský, furt byla doma:-DNo bylo to krutý, ale stejně jsme se na jaře když to docela už šlo rozešli:-D. Vloni jsme v zimě tu ,,naši trasu,, šla, my jsme ji za rande obešli třeba třikrát a mistama jsem se musela smát div ne nahlas:-D

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 17:42

Karja no ale zas to malo aj svoje čaro, že sa nedalo nikam ísť a muselo sa takto po prechádzkach chodiť Aspoň pre mňa teda. Ale ja som bola desne naivná romantička, čo si myslela, že sa keď sa prvý krát zamilujem bude to na celý život... no neklaplo to tak. Teraz už musím povedať, že našťastie

Online Karja
43558 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 17:47

carries No jasne, bylo to super! Já jsem si to teda asi nemyslela, prostě se mi ten kluk že všech nejvíc líbil. On se mi dvoří dodnes, já tomu se sambem říkám, že ,,ze slušnosti,, že si jako myslí, že se to tak musí, že je blbý najednou po letech přestat, abych se neurazila:-D:-D Já bych se asi urazila! 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 17:58

Karja Ja jsem pochopila velmi brzy, ze kluci se mnou chodit nebudou, tak jsem se od tech 13 naucila postupne na kytaru, housle a trochu na harmoniku, kamaradila jsem s hustyma punkerkama a myslela si, ze zalozime kapelu. Jenze ja jedina, ktera jsem nikam nesmela a klukum prisla hnusna, mela cas cvicit na nastroje,neco umela a vony chodily ven, mely kluky a braly v klidu naky drogy. Proste zadnej spoleh na ne nebyl. No a pak jsem se naucila malovat a rikam si, ze mozna kdybych byla krasna, tak treba umim uplny ho.no.

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 17:59
Reakce na Karja:

carries No jasne, bylo to super! Já jsem si to teda asi nemyslela, prostě se mi ten kluk že všech nejvíc líbil. On se mi dvoří dodnes, já tomu se sambem říkám, že ,,ze slušnosti,, že si jako myslí, že se to tak musí, že je blbý najednou po letech přestat, abych se neurazila:-D:-D Já bych se asi urazila! 

Karja no to by som sa aj ja urazila. To by tak bolo aby po rokoch prestal

Online Karja
43558 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 18:02

Luna Jojo a ještě by si skončila od patnácti navždy s nějakým vobejdou! Bez malování a bez rozhledu! 

Offline Isca
4867 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 18:06

Luna Oprava. Kdyby sis věřila, že jsi krásná

Online Kokoska
33977 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 18:32

Luna a ted to vsechno umis a navic jsi krasna!

Online Karja
43558 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 18:38
Reakce na Kokoska:

Luna a ted to vsechno umis a navic jsi krasna!

​je, ale to je přesny! Luna A my co jsme se tahaly s nějakýma pakama od útlého věku, tak umíme úplny kulovy! A to je pravda, na mě to sedí úplně přesně:-D

Offline 999
19399 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 20:16

Já to tady psala už několikrát, já měla fakt skvělý rodiče. Oni sami byli hodně společenský, u nás doma byly často návštěvy, celou zimu chodili na plesy snad třikrát do měsíce, milovali společnost. Navíc vím, že šedesátky si užili se vším všudy :-). Já prožila střední školu v osmdesátkách, takže diskotéky, radost až do rána...:-). V 16 jsem jim řekla, že jedu s klukem na hory, tak se zeptali, jestli vím, jak se mám chovat, a pak mě pustili. Nové chlapce jsem jim vodila domů jak na běžícím pásu. Pak už je to štvalo, všichni ty kluci byli super, oni si je oblíbili a to utěšováni je nebavilo :-). Naštěstí jsem pak přivedla "toho pravého". Prostě jsem si užila dost, vždycky se smějeme s kamarádkou, že jsou rodiče, kteří říkají dětem: to si vůbec nedokážu představit. My bychom jim mohly říkat: to si dokážu živě představit :-). I když mi přijde, že ty naše děti mají víc rozumu, než jsme měli my. Ale ničeho nelituju :-).

Offline Zina
6317 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 22:35

Karja carries Já si doteď pamatuju zmrzlej zadek, my jsme se nevěnovali jenom tý romantice :-D.

Offline Zina
6317 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 22:39

Luna Hele, já jsem měla dve fakt hodně hezký kamarádkya, každá jinej typ, a já jsem byla mezi nima taková ta "jo a ta třetí". No, tak jsem si říkala, že musím být aspoň chytrá, ale ani to se mám pocit moc nepovedlo, zatímco ty umíš na ty nástroje a ještě úžasně maluješ, tak máš o dost lepší výsledky!

Offline Janulik03
19695 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 06:37

999    asi sme mali rovnakych rodičov aj tie zábavy. Akurat tych chlapcov som domov nevodila. Prišiel a zostal.