Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2022 12:03

Jos jizerky jsou krásné

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 12:47

Potrefenáhusa moc ti rozumím

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 12:58

domenica takhle bych rada bydlela. No, nebylo mi dano, jsem na ty vesnici s jednim kramkem na navsi, co si rika Praha 10. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 13:23

Potrefenáhusa Je mi tě líto. My se na vesnici přestěhovali, když byly dceři 4 roky. Do té doby to bylo fakt lepší ve městě, jak píšeš. Ale třeba se to u vás zlepší, jak půjde houstáko do školky. Já se seznámila s rodiči dceřiných kamarádek, děti se chtěly různě navštěvovat, vznikly z toho hezké vztahy.

Není u vás sokol, orel nebo nějaký dětský klub? My jsme kotěhůlky s pár obyvateli a byl tu "klub", kde se jednou týdně scházeli rodiče s dětma v místní sokolovně. A dozvěděla jsem se to, až jsem se právě seznámila ve školce.

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 13:26

domenica Mne by z Prahy taky nevyrvali (a Prahu ze mne) ani párem volů.
A tu vilu se zahradou na Václaváku, jak se posmívá můj muž, si stejně jednou koupím!

Pinot Noir Do Prahy jsme jezdili, i když jsme bydleli v Nuslích. 

Offline Karja
44743 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 13:29

Sakra, já to začnu nějak prodávat tady u nás, ale moc nevím čím....:-D:-D

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 13:30

notna sokol bohužel ne (ale to plánujeme teď od ledna s tatinkem v sousedním městě), ale je tu nějaký pohybový cvičení pro batolata....začalo to v půlce rijna, akorat když nás skolil covid a pak už to s prosincovým termínem porodu nějak nemělo význam 

my tu znamy máme (muž tu bydlí dlouho a teď tu přímo ve městě pracuje), ale pro mě se z toho nic kloudnyho zatím nevylouplo

ale já kořením dlouho a hluboko, nějak se tu s tím proste furt nemuzu sžít (ta kavárna poradna tu proste chybí!)

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 13:33
Reakce na Sweet Potato:

domenica Mne by z Prahy taky nevyrvali (a Prahu ze mne) ani párem volů.
A tu vilu se zahradou na Václaváku, jak se posmívá můj muž, si stejně jednou koupím!

Offline Karja
44743 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 13:57

Potrefenáhusa No víš co, ono třeba časem tě to donutí se víc rozjezdit a s autem to bude veselejší hned. Až pak minihousátko povyroste, tak můžete mít hned mnohem pestřejší program po okolí. Já bych bez auta už tady asi nebyla teda:-D. Byla jsem tři měsíce a bylo to sakra dlouhý a to jsem si mohla pak po práci mohla půjčit sambovo, ale byl to hroznej opruz....

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 18:27

Potrefenáhusa Chápu to, mám to se zapouštěním kořenů stejně. A ještě hůř s jejich vytržením. My to máme do města, kde jsme původně bydleli kousek, řídím, mám své auto, dítě už bylo přes den ve školce. Měla jsem to mnohem jednodušší. Opravdu ti moc přeju, aby se to zlepšilo. Ty kavárny rostou všude jak houby po dešti. Je fakt pech, že u vás není :-(

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 18:48

Potrefenáhusa otevřít si vlastní kavárnu?

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 19:05

Potrefenáhusa naprosto ti rozumím. Já tedy nejsem z Prahy, ale přesídlila jsem z krajského města na maloměsto a naštěstí pro mě, akorát když jsem šla na mateřskou otevřeli na náměstí kavárnu s dětským koutkem! Strávila jsem tam hodně času

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 09:00

Škoda to zdobit. Mašle je z plantáže. 

foto odstraněno

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 10:04
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa my tu máme tak tři dobré kavárny. Ale v takové vzdálenosti, že s bezkočárkovými dětmi je to akce na tři hodiny (čti dvacet minut rychlou chůzí)

​A kam chodíte? My zakončujem procházky vždycky dole u toho vysokýho věžáku naproti Lidlu, je tam dobrá pekárna (Adéla zásadně suchej rohlík a Oliver koláček), mají i zmrzlinu, dortíky a kafe...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:13

barbucha do helens, jedna pobočka je teď nově na ohradě ve středisku, ale má jen ve všední dny a navíc sebou, ale v létě mají zmrzlinu tuším z angelata. Pak mají pobočku na nové kolonii, tam mají akvárko, a na Butovicích, ale to je od vás daleko. 

Pekárna ve dvojčatech je taky fajn. Mají i dobrý chleba.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 11:33

Evaeva 

Jo, chleba moc dobrej, a sýrový šneky ještě lepší!

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 21:57

Ja som mala príšernú noc. Zlé sny, budenie sa, úzkosti vo všetkých možných kombináciách, že - hoci to bežne nerobím - som nakombinovala xanax so stilnoxom. Potiaľ by to bolo do sťažností...

Lenže...potom prišlo nejako zle môjmu mužovi a keď mi hovoril, že si volá záchranku, lebo má podozrenie na infarkt, tak som mu len schválila postup - vraj som mu povedala, že teda dobre, že môže ...lidi ja si to vôbec nepamätám...

Našťastie to bolo len niečo s chrbtom teda, ale cítim sa dnes ako úplný odľud...aj keď viem, že to bolo tými liekmi

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:41

slniecko ještě že to u obou dopadlo relativně dobře. Snad budeš dnes spát klidně a manžel bude mít záda brzo v pořádku.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:45

slniecko Hlavně, že to zvládl. To teda byla blbá kombinace, kterou nijak neovlivníš. Určitě ti nic ani nevyčítá, ne?

A taky jsem dnes blbě spala, já teda usnu, lehnu a i na 10 si musím dávat budík, takže na spaní doma nic ani nemám. A dneska jsem ve 3 ještě koukala do stropu, bolela mě ruka, hlava, pata a v 5:30 budík

Offline Paris
příspěvků moje polička 29. prosince 2022 23:18

slniecko teda to je nepříjemná situace. Chápu, že tě to mrzí.

Renusatko jsi dobrá, že po takové noci jsi tady dnes ještě v tuto dobu. Asi bych šla už po Večerníčku.