Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. července 2023 19:54

Kdysi v mym prvnim zamestani jsem mela kolegyni (cca 55let) a ta volala asi 10x za den manzelovi (o 20 let mladsimu) a oslovovala ho sislave Oloustu ( byl Oldrich). Ja jsem se vzdycky musela zacit smat. Pry si tak rikal kdyz byl malej. Oni teda meli vubec hodne zvlastni manzelstvi, pro me tehdy naprosto nepochopitelny vztah.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 01. července 2023 20:38

Pinot Noir Ne, jmenuje se Verča a šlo o chlapa 35 let, segře je tak 37. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2023 20:53

Karja to může být nějaká zkomolenina z dětství Verunka -> Berunka 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 01. července 2023 20:57

Evaeva To asi jo, on ji tak říká jakoby stále. Ale přijde mi to divný. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2023 20:58

Karja chápu tě, ale asi jí tak doma říkají. Jako nezávislému pozorovateli by mi to taky přišlo zvláštní.

Offline EDITH4B
2127 příspěvků moje polička 02. července 2023 00:05

Mha no,tak švagr má toho vola v podstatě jako tik.Neuvědomuje si, že to jako vatu používá.A tchyni prostě vyká.Takže to automaticky patle dohromady.Je to děsný poslouchat

Online Mermaid
příspěvků moje polička 02. července 2023 07:36

Evaeva spíš je to láskyplné oslovení, někdo oslovuje holku beruško, my jsme si říkaly s dobrými kamarádkami "berunko" nebo "beru" ve věku kolem 16 let :) 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:37

Mermaid Mně teď na jedné oslavě oslovila holka, co jsem ji dřív znala od vidění, teď jsem ji třeba 15 let neviděla a říká mi ,,já si tě vybavuji, ty máš přezdívku podle nějakýho zvířete viď,,:-D. Já nevím, s tou třicítkou a dětma za sebou to bylo takové hrozně vtipné. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 02. července 2023 15:30

EDITH4B

To je úplně střelený...

Do přiznání - mám nutkání tu slovní výplň počítat. 

Offline Torrah
3263 příspěvků moje polička 02. července 2023 18:33

Já měla kdysi kolegyni, tehdy jí taky bylo tak 45 -50. Šíleně upjatá, s nikým se moc nebavila, protivná. Když jsme ji pak slyšely, jak do telefonu vrká se svým mužem "žabáku sem, žabáku tam", tak jsme měly co dělat, abychom se smály až na chodbě.

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 02. července 2023 18:38

Torrah já jsem zase měla takovýho dost podivnýho a odměřenýho šéfa a jednou jsem ho zaslechla telefonovat se ženou, když jsme byli sami v kanceláři a říkal jí "plyšáčku" tak už mu to zůstalo...

Offline Torrah
3263 příspěvků moje polička 02. července 2023 18:39

monis viď, člověk pak na ně najednou kouká jinak nebo co :)

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 05. července 2023 13:46
Reakce na Sweet Potato:

Přiznávám, že dost nekriticky miluju Richarda Mullera. Teď vydali duet s Emmou S. Kdyby to nazpívala s někým jiným, nevím, jestli bych to zaregistrovala, ale takhle to poslouchám už poněkolikáté.

https://youtu.be/Gp_Tl-EWJdU

​No, nekriticky ho nemiluju, ale hlas se mi líbí a navíc má asi dobrej vkus, písničky si vybírá pěkný. Co mě teda ohromilo je Smetana - nikdy jsem ji neslyšela, ale koukám jak puk protože zpívá moc hezky!

Offline JankaM
3065 příspěvků moje polička 05. července 2023 20:35

Přiznávám že jsem 2 dny sama doma a mám tu hrozný bordel, sambo než včera odjel, tak uklidil. Neumyté nádobí, pracovní papíry na zemi, plný kuchyňský stůl, rozhrabaná postel

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:14

JankaM Já jsem tuhle v pátek měla nádobí ze středy:-D. Měla jsem plný dřez a i kus linky, umyté nad okapávači. A tohleto, to já nikdy nepraktikuji, nenechávám ani nádobí přes noc. Uplná revolta! Taky sambo nebyl doma, ne že by uklízel, ale asi jsem cejtila, že můžu zvlčet, když to nevidí. 

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:29

Koukám na Kytici a nějak špatně to snáším...napřed Umřela matka, pak Vodník a hlava bez tělíčka, teď Polednice...buď mrtvá matka nebo děti, samosebou, že vím, jak to dopadne, ale jsem jak stará plačka

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. července 2023 21:31

JankaM já to chápu, to je takový návrat do studentských let. Užij si to!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. července 2023 21:34

Mohučanka kytice je slušná drasťárna. Já brečím pomalu i u reklamy na prací prášek, a myslím, že jiný stave za to může jen malinko 

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:40

Evaeva

Mám pocit, že po dětech se to ještě zhoršilo musela jsem vzít mobil do ruky, abych ty horory trochu odstínila...

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:51

Mohučanka Prosim tě, já jsem se dneska v autě rozbrečela při písničce Karla Gotta, jak zpívá s dcerou. Ale jakože ne že bych brečela, ale mě to uplně jako emočně rozhodilo. Děti se teda snažily odpoutat pozornost, tím, že zpívaly písničku s textem "přijel tam i Karel Gott, chtělo se mu na záchod..." ale uplně to nepomohlo.