Zuzuli někdo i trenky a fusekle. Viz moje extchyne. ![]()
Přiznání
Zuzuli já teda nevím, jak je kdo schopný to pěkně pověsit, ale bez sušičky většina mých triček přejet žehličkou potřebovala, a to určitě nejsem nijak přehnaně pečlivá. I těch dětských, fakt to bylo hodně poznat.
Kora no takové prostory jednak nemám a druhák mám špatný time management. Myslím, že bych vždycky odešla ve zmačkaném.
Zuzuli Jsou lidi, co žehlí dokonce i ponožky! ;o)
Mně je třeba nevyžehlený oblečený nepohodlný ![]()
Myslím, že se tím okradame o pár let života!
Ale mně volno končí, mláďata k babičce nakonec neodjedou, první týden prázdnin a už nevím co vařit:-D Ale psal šéf, že dava v práci placené volno na pátek, já mám teda dohodu, ale asi si ho taky udělám, šlo to na všechny.....:D
Lama_z_Lana Mně je taky vyžehlený oblečení příjemnější na kůži, ale znova žehlit budu nejspíš až děti půjdou na vysokou ;o)
Mně teda ta opěvovaná vlastnost sušičky, že prý z ní není třeba žehlit, celkem zklamala. Já si pod pojmem vyžehlené představuju něco jiného. Dětem trika nežehlím, jsou to přece jen pořád malé kusy, ale sama bych si triko vytažené ze sušičky neoblíkla, o šatech, sukních a kalhotách nemluvě.
Karja to vaření je nejhorší. My teď máme děti pryč, ale pak to začne. Taky nevím už teď co, ty předchozí 4 dny mně úplně vyčerpaly
Navíc bude hodně horko a pacholci očekávají každý den speciální program. Asi navštívíme nějakou tu vnitřní hernu (to je do přiznání).
Já bych i žehlila, pustila bych si u toho film nebo něco, ale kdy. Když jsem doma jsou doma i děti, co mi do toho furt lezou nebo chtějí koukat na něco svého a večer když už spí tak spí i sambo a ten musí mít tmu a ticho, tak nemám kde. Ale kapesníky už žehlí jen děti, pod dohledem ![]()
Pinot Noir sukně a kalhoty taky žehlím, ale ty trička to teda nepotřebují, občas teda nějaký lem přejedu, džíny taky většinou vytáhnu dobré. Mám teda zapnutou nějakou funkci easy ironing.
JankaM mladší tuhle taky žehlil, byl hrozně nadšený, doufám, že mu to vydrží
S tím časem to mám podobné, já teda obvykle večer můžu, ale teď toho kolikrát mívám už plný brejle a poslední co chci,je stát.
Evaeva to "nepotřebují" asi dost závisí na tom, kdo to posuzuje ![]()
Pinot Noir Hodně záleží na sušičce. Mám v každé domácnosti jinou značku a rozdíl je velký. U té jedné jde opravdu tričko oblíct a jít, u druhé (za mě) ne.
Já to beru tak, že pokud není sušička moc narvaná a brzy se z ní věci vyndají, tak je to žehlení o hodně snazší.
Pinot Noir určitě. Já to vztahuju ke kvalitě svého žehlení a trička sušička zvládá "vyžehlit" stejně jako já
Ty těhotenská nabíraná dokonce líp.
999 Já mám ještě pocit, že záleží i na tom, na kolik otáček to pračka vyždímá.
DruI To asi taky, i když k té lepší sučičce mám pračku, která ždímá běžně na 1400 otáček a je to v pohodě. Oba kusy jsou velmi povedené, bohužel už starší.
DruI to záleží, když věšíš. Do sušičky ždímu taky na 1400, před tím maximálně na 1000, aby to nebylo tak hrozné
Evaeva Mně právě připadá, že i do sušičky, jsem začala v rámci úspory elektřiny ždímat víc, tak je to poznat. Ale možná, kdybych každý kus oblečení před vložením do sušičky pořádně rozklepla, tak to bude lepší. Holt prostě nějakou práci tomu člověk věnovat musí :o)
DruI vidíš, to mi nepřijde. Spíš jak je plná.
Dovolená/voda s 11letou skoropuberťačkou je trochu peklo. Jeli jsme Dyji, předesílali jsme, že to bude z 70 % volej. Byl volej, protáhlej ksicht, pádlem vodu hladí, celý to vodře tatík. Domluva byla, že s tábořením se musí pomoct. Protáhlej ksicht, kývavé pohyby, vodřu to já, protože na to nemám nervy. Cokoliv poprosím aby se udělalo, protáhlej ksicht. Zajímavý místa, památky, viz výše. A bude hůř. Jako já ty macechy už maličko chápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY