barbucha Ona je vůbec povedenej kus :-). Já na ni tuhle zírala v restauraci, je fakt krásná.
Přiznání
Mohučanka jojo, po dětech je to horší
Karja to se ti vůbec nedivím, ta taky je dojemná!
Karja Evaeva jo jo, když jsem bydlela sama, tak jsem ve čtvrtek myla nádobí z celého týdne, a v pátek jsem hned po práci jela domů, k našim.
Abych to trochu vyvážila, tak žehlím, a k tomu mi běžela výměna manželek, to byl zas úplně jiný svět, matky nic nedělaly a otcové byli furt na telefonu, nebo u piva. A teď je něco o porodech. Ale budu mít zas na dlouho vyžehleno,to je skoro jako bych byla na nákupech, samé nové hadry ![]()
JankaM ...jako "sambo/manžel" uklidil? Nerozumím.
Mha kdysi nase rustinarka na gymplu pouzivala jako vatu vyraz "jako ti". Napr. "Dostojevskij napsal Zlocin a trest. Jako ti je to o ..." My si se spoluzackou delaly carky, kolikrat to za tu hodinu rekla.
Mariellebylo to myšleno tak, že po snídani umyl nádobí, abych to nemusela dělat já ![]()
JankaM aha :) ...to jsou ti fajn dnešní muži ![]()
999 To souhlasím, asi naše nejkrásnější "celebrita", všechno hezký - obličej, vlasy, postava. A to říkám přesto, že ji nemám ráda ( znelíbila se mi v DVTV tím, jak vedla rozhovory).
barbucha Fiction já ji taky nemám moc ráda, přijde mi hrozně přepjata a to její zpívání jsem brala s despektem a taky mi úplně vyrazila dech. Ta písnička je moc hezká, oni zpívají krásné, u R. me to nepřekvapilo, a ona je fakt strašně moc hezká.
Oni dva mi přišli vždycky jako takoví "lehkoživkové" - sice vlastne nic moc neumíme, ale dost dobře se tím živíme.
Umocneno obdobím covidu.
Ale to zpívání ji tedy musím uznat. Překvapila mě a moc příjemně ![]()
Edit Emma a Jordan mi tak přišli, ne Müller.
JankaM Žehlení mi tu visí už dva týdny, a koš s prádlem na roztřídění, už jsem si řekla, že to nejsem stáhnout najednou a že tedy musím postupovat stylem, každý den víc zpracovat než zašpinit a za 14 dní to mám. Ono jak mě ta hromada jednou přeroste, tak je to nad mé síly. Já nemám ráda práce s prádlem!
Karja ja nemam rada prace s vypranym pradlem, frknout do pracky a na susak mi ani nevadi. Trochu pomaha, ze davam zehlit kosile a povleceni, nekdy i nejake tezko zehlitelne kalhoty a saty, ale i toho ostatniho mam doma jeste kupu. A az se vratime z dovolene, bude z kupy zas hora.
JankaM ježiš to je ale dobrá taktika - jít místo nakupování žehlit
. To si musím dobře zapamatovat
(Možná to dneska hned aplikuju...nebo taky ne..)
Kokoska Přesně tak, nesnáším ty práce s čistým prádlem!
Dadoo Co udělala Smetana za Covidu? Mně se líbí oba, teda všichni tři. Smetana, Háj, Rišo.
Kan Myslím, že si zažádala o nějakou tu dotaci "že měla zavřené podnikání" a proběhlo to medii, ta její vyjádření a duvody, ale někdo mě doplní přesně a jasně.
Karja Aha, tak to nevím, ale mě cizí soc. dávky nechávají v klidu.
Karja myslim, ze pozadala o dotace a jela za ne nekam do exotiky? Nejsem si jista
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025