Candance Jo no, bylo to nějaké divoké, myslím, že si zažádala za ty zrušené koncerty, ale přitom jakoby pořád vydělávala, pak do toho ta dovolená. Ale taky si to už moc nepamatuju.
Přiznání
Dadoo
Že jo.
Jen bych teda moc nesouhlasila s tím lehkoživkovstvím Müllera, jako že nic moc neumí
šiš Müller ne, ten vůbec. Myslela jsem tím Emmu a Jordana. Blbě napsáno.![]()
Tak to jo ![]()
Karja Kup mi dobrý víno, vyprávěj mi u toho historky a já Ti vyžehlím ![]()
Já to mám ráda, protože si k tomu pustím film, dám víno a přijdu si děsně produktivní. Stačí vyžehlit pár šatů s volánama a všema těma záhybama a mám to i s tělocvikem.
Lama_z_Lana taky mám žehlení ráda, navíc jak člověk vidí ten výsledek. Pokud je dobrá žehlička, tak tím spíš. Akorát mám zrovna obojí úplně naprd, musím to vyměnit.
Karja naučila jsem se nezehlit. Skvělý. Nebo abych byla přesná, ráno si přezehlim co potrebuju, to mi nevadí. Když je třeba vyzehlit příležitostně košili, provedu. Všechno ostatní rovnou skládám. Odpadly ty nenavideny koše s prádlem na žehlení co se tam neustále vrsilo.
Karja naučila jsem se nezehlit. Skvělý. Nebo abych byla přesná, ráno si přezehlim co potrebuju, to mi nevadí. Když je třeba vyzehlit příležitostně košili, provedu. Všechno ostatní rovnou skládám. Odpadly ty nenavideny koše s prádlem na žehlení co se tam neustále vrsilo.
přesně,
takhle to dělám už roky
Kora ty jo, to je pro mě mnohem horší, na žehlení mi nejvíc vadí ta příprava, vytáhnout prkno a žehličku, jinak mi žehlení nevadí. Skutečný life hack byla teda sušička, kdy odpadlo žehlení triček.
Evaeva jj sušička je úplně nejlepsi přístroj v domácnosti. Vysuší, zbavi oblečení chlupů a jeste odpadá žehlení.
Kdyz tu jede zehleni, jakou zehlicku byste prosim doporucily? Zehlim sice pravidelne, ale celkem malo, jen nektere druhy obleceni jako kosile a podobne. Zehlicku musim vyhodit, ma asi poniceny povrch a za posledni dobu se mi nekolikrat pripekla k obleceni a znicila nekolik kusu
. Byl to nejaky Phillips.
Kora Já jsem nezehlila 5 let, ale teď asi jak mají děti větší oblečení, tak je to dost vidět, už se to nějak nepoddá. Do toho i já jdu mezi lidi občas. Zrovna sedím pod susakem s prádlem a je to všechno zmackany. Ty máš sušičku?
JankaM Já budu mít volno asi teď dva dny. Ale já už ho jakoby mám, sambo má dovolenou, každé ráno jde s dětma ven, vrátí se na oběd, obden je s nimi i odpoledne a já si připadám najednou hrozně líná. Přitom jako normálně uklízím, děti vypravuji, zaháním do pelechu, vařím oběd veceri, ale nějak si jako vyčítám asi, že si dopoledne dám na lehátku kafe, že odpoledne si dám hodinku voraz se čtením. Jedu s dětma na návštěvu, tam nic nedělám a zase si říkám ,,Ježíš, já nic nedělám, já tady jenom sedím ,,. Přitom to je normální život, že ses v klidu, někdo se válí úplně celej život a rozhodně si to nevyčítá.Tak co to se mnou sakra je:-D
clothilde jo, na trička je to super, zvlášť když si vezmu, že kluci mají klidně dvě i tři na den![]()
Karja Kup mi dobrý víno, vyprávěj mi u toho historky a já Ti vyžehlím
Já to mám ráda, protože si k tomu pustím film, dám víno a přijdu si děsně produktivní. Stačí vyžehlit pár šatů s volánama a všema těma záhybama a mám to i s tělocvikem.
jako jo, zehleni sice neni ma oblibena domaci prace, tak daleko bych nezachazela, ale rozhodne je nejmin neoblibena :) rozhodne lepsi, nez vytirani podlahy
moora Mně včera vytřela pětiletá dcera:-D. A jako docela dobrý:-D. A chce koupit mop, že hadrem ji to úplně nevyhovuje.
Karja kluci mop mají, ale ještě nikdy nevytřeli tak, aby to stálo za to
Ale luxují celkem obstojně.
JankaM Já budu mít volno asi teď dva dny. Ale já už ho jakoby mám, sambo má dovolenou, každé ráno jde s dětma ven, vrátí se na oběd, obden je s nimi i odpoledne a já si připadám najednou hrozně líná. Přitom jako normálně uklízím, děti vypravuji, zaháním do pelechu, vařím oběd veceri, ale nějak si jako vyčítám asi, že si dopoledne dám na lehátku kafe, že odpoledne si dám hodinku voraz se čtením. Jedu s dětma na návštěvu, tam nic nedělám a zase si říkám ,,Ježíš, já nic nedělám, já tady jenom sedím ,,. Přitom to je normální život, že ses v klidu, někdo se válí úplně celej život a rozhodně si to nevyčítá.Tak co to se mnou sakra je:-D
jak kdybych to psala já. ![]()
Evaeva já mám prkno a žehličku prostě stabilně rozložené v šatně.
Karja sušičku mám, ale v létě ji moc nepoužívám. Prostě trika, džíny, mikiny, ručníky, úterky slozim a dám do skříně. Moje věci taky a zehlim před použitím. Stejně když bych je vyzehlila a dala do skříně, sezvejkaji se tam znova.
Někdy prezehlim povlečení, když se mi chce. ![]()
Evaeva nekdo zehli tricka? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025