LamickaOn? Ach jo. Měli těsně před svatbou.
Přiznání
JankaM díky! stavím se u nich
Lamicka JJ, prý už nějakou dobu má přítelkyni. Achjo, je to vůl.
Tak stává se, zamiloval se, děti neměli. Je to lidské. Jí je mi taky líto.
Sweet Potato je to smutny, po tolika letech, nekdy tezkych letech. Ale lip pred svatbou nez po ni, pan asi nebude uplne rovny clovek.
Kokoska To asi ne. Když to nechal dojít až k rozeslání pozvánek.
Sweet Potato ty jo, fakt? Chtěla jsem se ho zastávat, ale jestli je to takhle?!
Sweet Potato tak to je fakt debil...
Prosim vas nechte toho.Rozchazi se spousta lidi, prosim prestante. Dekuji.
Antje Martinko?
Moje známá se rozešla po asi 10 letech u pečení koláčů, prostě je to blbý.
Karja ne.
Ja se nerozesla, napsala jsem to z jineho duvodu po kterem taky nikomu nic neni.
Ublizujete.
Tak ono už to s tou druhou asi chvíli trvalo, třeba to něj teď prasklo. Nebo neustálá, že se chce oženit. Kdoví, čirá spekulace.
Raduza prosim nech toho.
Antje přesuň se do jiného vlakna !
Tak Betty vis co, ja kazde jeduvce co si chodi plivnout na cizi nestesti,preji, at ji jednou takhle drbou.
Antje tady nekdo na nekoho plive? Ze jsem si nevsimla! Jestli se te to dotyka nejak osobne, je mi to lito, ale kvuli tomu nemuzes nikomu zakazovat, aby napsal, co si mysli.
Antje Predpokladam, ze nikdo z primych akteru to tady stejne necte. Puvodne bych taky rekla, ze po skoro 30 letech proste skoncila jedna etapa, alw s tou svatbou je to teda blby. On asi s Annou kazdy souciti, i kdyz jeji hudba mi moc nerika, ona je strasne mila napohled a hodne si zazila. Nekdy nedavno ji myslim umreli i oba pejsci. Je toho na jednu zenskou hrozne moc ![]()
Jos primi ne, pratele ano.
Diky,aspon nekdo souciti.
AntjePromiň,ale já myslím, že tu s Annou soucítí úplně kazda z nás, ať už je důvod rozchodu jakykoliv, a teda oba dva z těch médii předkládaných jsou děsný. Debata zacala právě vyjádřením toho soucítění.
Karja UBLIZUJETE.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí