AntjeOni sami to dali do médií. A asi po letech popularity je jim jasné, ze se o tom bude mluvit.
Přiznání
Antje víš co, tohle je veřejná diskuse a slušná! Pokud se tě to osobně dotýká, nejlepší bude na pár dní toto vlákno vynechat.
Antje jestli mas pocit, ze jemu, tak by me zajimalo, cim.
Kokoska prosim te dej pokoj.Śamozrejme ze ublizujete Lucce predevsim.
Antje aha. No nic, memusim rozumet vsemu.
Tim pádem všem VIP, o kterých si tu kdy píšeme.
Antje nač ta hysterie proboha.
Sweet Potato priznam se, ze se mi ta nova pisen vubec nelibi, takze jsem nemela chut poslouchat dalsi skladby. Jestli pises, ze album je skvely, tak si ho urcite pustim.
Lamicka Údolí včel je skvělé album.
baltik
díky za nález!
baltik díky.. To chování...budu rozesílat ![]()
ja tomu nerozumim, vzdyt tady vsichni hejtej Varteckyho, ze opustil ji a ted ma nejakou jinou pani, tak snad je bez debat komu se "fandi" ne?
711990 já rozumím, že jí může bolet i to rozebírání. Ale tak jsou to známé osobnosti, vydali veřejné prohlášení, diskuse je tady víceméně slušná... Jediné řešení je to nečíst
Antje proč taková hysterie? troufám si tvrdit, že 99 % zdejších uživatelek AnnuK neznají, a přesto jí vyjadřují podporu a účastenství, protože jako sorry, ale po 27 letech zrušit vztah krátce před ohlášenou svatbou, aby pak ženich na socky začal dávat rádoby vysmátý fotky a videa a oznamovat nový vztah, to už chce tuhý žaludek a hlavně být úplný debil. A ona musela vědět, že mediální smršť (byť jsou všichni na její straně), přijde
Lamicka fakkt se ti nelíbí Údolí včel? Jak já mám ráda třeba celkově 5 písniček napříč její kariérou, tak tahle mě úplně rozsekala
a ještě teda ta "Co mi za to dáš"...
Mermaid co mi za to dáš ![]()
Údolí včel nezanechalo větší dojem, ani pozitivní ani negativní, ale musím si pustit to album.
Evaeva tak mě ta písnička ohromila na první poslech a fakt jí zbožňuju...mám dojem, že i vyhrála nějaké ty ceny typu Anděl, fakt mě hodně oslovila. Zbytek alba (zatím) neznám
Mermaid praveze vubec, hudba ani text. Vim, ze recenze jsou velmi kladne.
Rovnou priznavam, ze hudba Anny K. mi k srdci neprirostla, ale kdyz jeji pisnicky slysim, tak se mi vetsinou libi.
Lamicka Nová píseň? To ani nevím, že nějaká vyšla. Já považuju za nové to album Údolí včel.
(Edit: Aha, ty asi myslíš titulní píseň)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí