Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline tv
4280 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 17:00

Přála jsem si, ať už nejsou taková horka...o víkendu má být sedm stupňů!

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 17:10

Lamicka No nemůžeme právě, proto mi to přijde úplně uhozený 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 17:51

Karja to je naprd. Jedine se s nim asi domluvit. Vycerpat si dovolenou zacatkem roku je na nic, zvlast kdyz nechces. Bohuzel dovolenou opravdu dle ZP urcuje zamestnavatel. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 16:51

tv aneb "davej pozor, co si přeješ, mohlo by se to vyplnit!"

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 19:32

Priznavam, ze me dostal ten pad mostu v Drazdanech. Pred deviti lety jsem tam byla dva semestry na Erasmu a pres ten most jezdila tramvaji denne. 

Offline stes
9385 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 08:04

Zuzuli mě tenkrát ten v Janově, týden před pádem jsme po nem jeli. Zemřeli tam lidé, to naštěstí v D ne.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:20

Ten facebook je pěkně zákeřnej. Kolega si aktualizoval fotku, kde je s novou přítelkyní a fakt jim to tam sekne. Jenže! Jeho dvěma ex, s kterýma měl kdysi zásnuby a tento stav patřičně zveřejnily na svém fb se ta jeho fotka u události zaktualizovala taky. Takže příspěvek slečny č.1 z roku 2016 Zásnubys pepoua na fotce je ona a Pepa s novou slečnou. Půl dne se tomu tlemil.

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 23:21

Sjela jsem letošní nadílku lega a asi potřebuji další vitrínu, případně nějaké další dite v rodině, protože to si už neobhajim ani sama před sebou. Zvířátka z creatoru jsou krásné , ale ukradené Vánoce a Wednesday Adamsova?

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. zaří 2024 10:34

continuity Wednesday je úžasná, tu potrebuju,  pro dceru samozřejmě .  Kde se dá koupit prosím tě?

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 10:59

continuity nadhera

Offline Garfie
28603 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:09

Raduza Taky ji potřebuju pro dceru, zatím jsem zjistila, že v Japonsku je na ni pořadník a přijde do  prodeje někdy v říjnu.

Offline tv
4280 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:33

Raduza na stránkách lega jsem ji našla, je tam možnost předobjednávky. Mě teda zajímaly ty ukradené Vánoce a pet tisíc teda nedám.

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:39

Raduzazatím na předobjednávky, počítám, že bude nějak k Helloweenu. Čekám já Vánoční set, už je moc nenakupuji, protože je to pořád na jedno brdo, tak uvidíme letos.

Ale Wednesday potřebuji já, vezmu si ji do práce a vždy na ni poklepu, když mě někdo přijde naštvat. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. zaří 2024 14:20

Garfie tv continuity 

Tak ji mám předobjednanou.

Offline Pinot Noir
29988 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 18:03

Tak jsem to počasí využila a pořádně uklidila! Jako že fakt pořádně, i prach na skříních, komplet kuchyňskou linku, dveře, vypínače, všechny postele převlečené... Teď se potím na rotopedu, v troubě je ryba a pak už nehodlám dělat vůbec nic. Nějaký dobrý víno teda bude. A zítra se chystám vyřadit klukům malé oblečení a přidělit jim větší, uklidit letní, vytáhnout zimní... Má ten hnus venku svoje výhody! Ale jako návrat léta bych brala, ne že ne! 

Offline continuity
43438 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 18:07

Pinot Noir to si to vzala pěkně od podlahy!

Já jsem uklidila do stavu, že "mě to neštve" už včera (do dětského pokoje teda preventivně nelezu) a kromě oběda jsem zvládla už jen procházku a umýt svícny. Jinak mě chytla Lenora. 

Offline Pinot Noir
29988 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 18:23

continuity tak procházku bych taky potřebovala, to celodenní přiživování alergie na roztoče není nic moc. A blbý je, že 7 hodin úklidu v tom baráku vlastně není moc poznat. . Ale samozřejmě to vědomí, že je čisto, je fajn.

Offline Myrtila
5377 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 18:26

Pinot Noir Taky se teď činíme doma, hlavně protože ten barák konečně vychladnul na nějakou normální teplotu a i nahoře se dá fungovat. Konečně jsme prohodili pokojíčky, z hostinského je dětský a z vedlejšího skladovacího je hostinský/skladovací/můj šicí kumbál. Zatím s původním nábytkem, jen jinak uspořádaným, ale konečně už můžeme přemýšlet nad nějakým dalším řešením a začít to postupně nakupovat a zařizovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2024 19:48

Pinot Noir to mám na celý rok

Mně teda víc baví tenhle hloubkový úklid, ale musím si to dávkovat, brzy mi dojde dech. A taky se k tomu nemůžu dostat přes ten povrchový

Offline Makara
3665 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 20:28

My dnes dělali hloubkový úklid flašek. Jednak jsme konečně po stěhování umístili regál na víno na správné místo (a víno do něj) a taky přebrali krabici lahví toho "správného" ročníku, které dostal muž k narozeninám.