Přála jsem si, ať už nejsou taková horka...o víkendu má být sedm stupňů! ![]()
![]()
Přiznání
Lamicka No nemůžeme právě, proto mi to přijde úplně uhozený
Karja to je naprd. Jedine se s nim asi domluvit. Vycerpat si dovolenou zacatkem roku je na nic, zvlast kdyz nechces. Bohuzel dovolenou opravdu dle ZP urcuje zamestnavatel.
tv aneb "davej pozor, co si přeješ, mohlo by se to vyplnit!"
Priznavam, ze me dostal ten pad mostu v Drazdanech. Pred deviti lety jsem tam byla dva semestry na Erasmu a pres ten most jezdila tramvaji denne.
Zuzuli mě tenkrát ten v Janově, týden před pádem jsme po nem jeli. Zemřeli tam lidé, to naštěstí v D ne.
Ten facebook je pěkně zákeřnej. Kolega si aktualizoval fotku, kde je s novou přítelkyní a fakt jim to tam sekne. Jenže! Jeho dvěma ex, s kterýma měl kdysi zásnuby a tento stav patřičně zveřejnily na svém fb se ta jeho fotka u události zaktualizovala taky. Takže příspěvek slečny č.1 z roku 2016 Zásnuby
s pepou
a na fotce je ona a Pepa s novou slečnou. Půl dne se tomu tlemil.
Sjela jsem letošní nadílku lega a asi potřebuji další vitrínu, případně nějaké další dite v rodině, protože to si už neobhajim ani sama před sebou. Zvířátka z creatoru jsou krásné , ale ukradené Vánoce a Wednesday Adamsova? ![]()

continuity Wednesday je úžasná, tu potrebuju, pro dceru samozřejmě
. Kde se dá koupit prosím tě?
continuity nadhera ![]()
Raduza Taky ji potřebuju pro dceru, zatím jsem zjistila, že v Japonsku je na ni pořadník a přijde do prodeje někdy v říjnu. ![]()
Raduza na stránkách lega jsem ji našla, je tam možnost předobjednávky. Mě teda zajímaly ty ukradené Vánoce a pet tisíc teda nedám.![]()
Raduzazatím na předobjednávky, počítám, že bude nějak k Helloweenu. Čekám já Vánoční set, už je moc nenakupuji, protože je to pořád na jedno brdo, tak uvidíme letos.
Ale Wednesday potřebuji já, vezmu si ji do práce a vždy na ni poklepu, když mě někdo přijde naštvat.
Tak ji mám předobjednanou. ![]()
Tak jsem to počasí využila a pořádně uklidila! Jako že fakt pořádně, i prach na skříních, komplet kuchyňskou linku, dveře, vypínače, všechny postele převlečené... Teď se potím na rotopedu, v troubě je ryba a pak už nehodlám dělat vůbec nic. Nějaký dobrý víno teda bude. A zítra se chystám vyřadit klukům malé oblečení a přidělit jim větší, uklidit letní, vytáhnout zimní... Má ten hnus venku svoje výhody! Ale jako návrat léta bych brala, ne že ne!
Pinot Noir to si to vzala pěkně od podlahy! ![]()
Já jsem uklidila do stavu, že "mě to neštve" už včera (do dětského pokoje teda preventivně nelezu) a kromě oběda jsem zvládla už jen procházku a umýt svícny. Jinak mě chytla Lenora.

continuity tak procházku bych taky potřebovala, to celodenní přiživování alergie na roztoče není nic moc. A blbý je, že 7 hodin úklidu v tom baráku vlastně není moc poznat.
. Ale samozřejmě to vědomí, že je čisto, je fajn.
Pinot Noir Taky se teď činíme doma, hlavně protože ten barák konečně vychladnul na nějakou normální teplotu a i nahoře se dá fungovat. Konečně jsme prohodili pokojíčky, z hostinského je dětský a z vedlejšího skladovacího je hostinský/skladovací/můj šicí kumbál. Zatím s původním nábytkem, jen jinak uspořádaným, ale konečně už můžeme přemýšlet nad nějakým dalším řešením a začít to postupně nakupovat a zařizovat.
Pinot Noir
to mám na celý rok ![]()
Mně teda víc baví tenhle hloubkový úklid, ale musím si to dávkovat, brzy mi dojde dech. A taky se k tomu nemůžu dostat přes ten povrchový![]()
My dnes dělali hloubkový úklid flašek
. Jednak jsme konečně po stěhování umístili regál na víno na správné místo (a víno do něj) a taky přebrali krabici lahví toho "správného" ročníku, které dostal muž k narozeninám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí