Připomnělo mi to tu dávnou kauzu a jak Raven tehdá dál na pana.

Připomnělo mi to tu dávnou kauzu a jak Raven tehdá dál na pana.

continuity A nakolik to mají Rumuni? Oni prý slušně rozumí asi sedmi jazykům, ale zrovna čeština je prý pro ně absolutně nesrozumitelná, říkaly mi místní Rumunky. ![]()
Jinak teda Becherovku bych skoro možná považovala i za historicky-kulturní otázku, ale teda u Pilsneru mě jako první napadli Japonci.
Já navíc vlastně vůbec "Pilsner" jako název nepoužívám, vždycky jenom "plzeň"!! A mít tam obě otázky je teda rozhodě wtf!
continuity Becherovka i Pilsner mi přijdou celkem legitimní otázky, koneckonců, jsou to celosvětově profláklé značky, tradici tu mají... Jinak myslím, že ty otázky jsou udělané tak, aby se nemusely co půl roku revidovat. Vlastně i toho Ježíška chápu, je to součástí tradic.
andulka01 mne teda vubec, tvl proc zrovna Becherovka. Kdybychom nahodne nebydleli jeden rok na festivalu v KV u toho muzea, vubec bych netusila ze je to z Karlovejch Varu. V zivote jsem to nepila...U toho piva je to aspon v tom nazvu, tak se to odvodi, ale prijde mi to mimo.
711990 Hele já to taky nevim:-D. Ale třeba bych měla;-)
becherovka je humus a fakt me nezajima, plzeň je za me plzen a ne nejaky anglicky nazev, proc? bych mela vratit obcanku nebo co
711990 Fakt? Vždyť to je asi jediný původní český tradiční alkohol ne? Já ji teda nemám ráda, ale vždycky jsem ji považovala za "národní alkohol", stejně jako třeba lípu za "národní strom". :-)
A když jsme v přiznání, musím přiznat, že když jsem si jako první ranní zprávu přečetla, že Troubky dostaly výzvu k evakuaci, tak jsem se málem regulérně rozbrečela. :-(
Garfie s tema troubkama to mam podobne
ad becher - doufam, ze je tam teda otazka i na dalsi narodni drogu, kterou je pervitin..
Garfie a půlka obyvatel evakuaci odmítla...
Tabea No to teda! To se děje všude, jako mám pro ty lidi trochu pochopení, zvlášť když mají doma zvířeata, ale zrovna v Troubkách, kde mají tu katastrofu v živé paměti....
andulka01 tak ty otázky se předělávají, je tam třeba otázka na to, kdo se stal prezidentem po Zemanovi.
Ale to, že z deseti otázek jsou dvě na alkohol o těch tradicích docela vypovídá. Je to vlastně ještě horší: v okruhu socioekonomicke souvislosti je šest otázek na české značky (Tatra, Škoda, Petrof, Kofola a dva alkoholy) ![]()
Mohli tam dát radši sklo, křišťál, Koh-i-noor nebo krtečka. Myslím si, že na výběr je toho docela dost.
Garfie v Troubkách byla večer narvana hospoda.
Jako chápu, ale nechápu.
Becherovku jsem zkusila jednou v životě a nechutná mi stejně jako fernet či myslivec. Ale všichni známí Němci a Italové si ji tady kupují a musí se jim vozit. A že se se vyrábí v KV jsem brala jako obecně známou informaci, kterou znají děti na prvním stupni.
Garfie ale vypada to ze Troubky vydrzi
. Ja ty lidi napul chapu a napul nechapu. Resp po jejich zkusenostech bych s predstihem presouvala i akvarijni rybicky. Na druhou stranu kdyz uz to prijde a mas doma zvirectvo a treba starsi generaci, co proste nepujde....zase zalezi kde ten dum je, jak moc hrozi ze spadne. A kolikrat mi prislo, ze treba cela rodina az na otce/dedu se sla evakuovat a on zustal zajistovat. To mi uplne nerozumne neprijde.
continuity Tu Becherovku bych asi tipla, ale taky moc nechapu. To uz by se spis mohli zeptat z ceho se vyrabi slivovice.![]()
Jos Jj, taky to sleduju, vypadá to při té hrůze docela dobře. Já i věřím, že se úplně zdráhají uvěřit, že by se to mohlo stát podruhé, to mozek ani nebere....No snad mají to nejhorší za sebou, úplně stačí co se děje okolo. :-(
Já ty národní alkoholy docela chápu, vždyť má kazdej něco, bordeaux, Ararat, Lotyšsko má nejakej ten prisernej cernej balsam, ouzo, rakija...dvě otázky z deseti je teda skoro dost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.