continuity To dáš! ![]()
Přiznání
continuity já závidím jen to spaní do 11, ne celý život ![]()
continuity Já taky uklizim, když je nálada, ono je to pak třikrát tak rychlejší. No a ke zbytku se nevyjádřuji, to je tak strašný
Jinak já k naší podlaze mám ambivalentni pocity dnes a denně, ale na muže to hraje, že výborný!:D
Já strašně ráda uklízím, je to moje psychoterapie, ale já nemám co ![]()
Čím jsem starší, tím je to horší, taková ta chorobná pořádnost - nejsem schopná jít spát nebo odejít z bytu, když nejsou věci na předem přesně určených souřadnicích. To samý v práci, tam mám pracovní stůl taky pěkně rozsegmentovanej
Já vlastně negeneruju vůbec žádnej provozní bordel, uklízím v podstatě jen povrchy (prach atd), se doma nudim! Jasný, nemám tu navíc žádný "záškodníky", který by mi ten bordel vytvářeli, to bych se asi zjevila ![]()
díky, zvládnu, zvladnu, co jiného zbývá, jak to přišlo, tak to i odejde. ![]()
Lama_z_Lana kdyby ti to mělo pomoct, tak určitě najdeš spoustu dobrovolníkú, co té nechají u nich uklidit ![]()
Ale jsi dobrá, jak mám malý byt, tak bych to potřebovala umět. Navíc tu mám spoustu drobných údržbářských prací do kterých se mi nechce...
Já strašně ráda uklízím, je to moje psychoterapie, ale já nemám co
Stačí jeden pejsek a hned bude co ...![]()
Lama_z_Lana Hoď sem tabulku.
Potrefenáhusa to s tým zametanim do mora je tak presné a to má už 8![]()
Tak jsem nakoukla do těch testu na občanství.
S otázku na to, kdo nosí podle tradice v Česku dárky, jsem se smířila už dávno, ale teď jsem došla až k socioekonomickým souvislostem a z deseti otázek dvě řeší alkohol. ![]()
Konkrétně kdo vaří Pilsner Urquell a kde se vyrábí Becherovka. Bez této znalosti je tady obtížné se stát plnoprávným občanem. ![]()
viktorka_od splavujá chápu, že vyrobit 300 otázek, které mají hlavu a patu a lze je popsat v češtině na úrovni B1 je úkol nelehký. Sama jsem nějaké testovací otázky vyráběla a je to strašný vopruz, vždy je někdo nespokojený. Ale kdyby tam třeba byla otázka na nerostné suroviny nebo nějaký významný průmysl.
Zrovna na to hospodářství nemůže být problém něco pricetneho vymyslet. zas tak strašně na tom tady ekonomika fakt není.
Ty otázky vymýšlel někdo praštěný pytlem. Nedávno jsem se známou ty otázky procházela a taky mi zůstával rozum stát. Ona teda občanství získala, bydlela v ČR víc než 10 let, ale já některé věci nevěděla ![]()
continuity Tak Becherovku jsem si musela vygooglit a ten Pilsen, to myslí Prazdroj? Ještěže mě před vydáním občanky nikdo z ničeho nezkoušel ![]()
Mha no tak to taky nejsou věci, co běžný občan potřebuje k životu, můj top je, kde požádat o osobní bankrot. ![]()
Mnohem víc bych ohulila ten volební a zákonodárný systém, z toho tam není téměř nic a přijde mi to podstatně důležitější než to, že dárky vozí Ježíšek a kde ti ověří dokumenty.
Zrovna ty reálie jsou sranda, tam je 300 otázek, 2x si to přečteš a na těch 60% to pak už natipuje i papoušek. Sice úplně nechápu k čemu to je, ale tak dobrý.
Akorát ta čestina je psána tak, že kolikrát ani já přesně nevím, jaká je jednoznačně správná odpověď. Tam je teda úspěšnost i u Slováků cca 95% a kromě Poláků a Rumunů mají všichni tak 60-75%. A to ještě budu muset psát rukou, to teda bude pro mě nejstrašnější.
MyrtilaPilsner je Plzeň, Prazdroj je ze Smíchova (?), i becherovku bych věděla, ale že by to potřeboval každý občan vědět?
Plzensky prazdroj v Plzni, Smíchovský pivovar vaří Staropramen ( což podle mého muže není pivo teda) ![]()
continuity ježiš no jo
se mi to semlelo jako synonymum prazdroj jako starý zdroj a tím pádem i ten Staropramen ![]()
Evaeva tak to jsi teď teda velkou část pivařů pořádně nas***a. ![]()
Pinot Noir tak mně se pomotaly akorát ty jména ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí