Pinot Noir Ty jo, nejhorší je, že já vám to hrozně závidím! Kdepak Azory, dovolenky, nákupy...tady někdo napíše, mám uklizené skříně a prach pod postelí a já to normálně závidím, proč to jako taky nemám?! To je strašné, strašné. Já jsem úplně marná, vymrzla jsem na tom teambuildingu a teď se zbytek víkendu snažím abych nebyla nemocná. Už jsem si říkala vcera, že to asi ve svem životním stylu teď nemám zapotřebí, obětovat dny nějakejm parbam a následkům z nich, ale pak stejně vždycky podlehnu!
Přiznání
Karja hele, já si potom úklidu a rotopedu dala s chutí jedno pivo, ještě napůl s mužem, a teď mi strašně třeští hlava. Chci tomu dát od toho piva co nejdelší odstup, ale za chvíli si dám Ibalgin a jdu spát. Zdá se mi, že ten úklid teda vůbec není zdravej.
. Pařbu bych zvládla s menšími následky. ![]()
Pinot Noir já zavidim, ze to jde dělat s detma, u nás je to fakt jak zametat smetakem vodu do moře, já tomu věnovala včera tři hodiny, když děti byly pryč a dneska to vypadá úplně stejně a to jsme víc jak půl dne nebyli doma
Potrefenáhusa to vůbec, jsem je vyhnala všechny, vrátili se domů až ve tři. Ale jde to už i s nimi, ale udělám toho tak polovinu.
Pinot Noir Jj, aspoň k něčemu to počasí je. Já dnes cely den žehlila a mám vyzehleno úplně všechno včetně povlečení skoro za cele léto včetně od návštěv.
Doufam, ze se ještě oteplí, ale už ne na tropy. Všechno lněné a plátěné oblečení jsem už vyzehlene a poskladané zazimovala v šatně.
Potrefenáhusa u nás už jdou s dětmi ty hloubkové úklidy dobře (když si teda odmyslím mimino), poházené věci po bytě nepočítám, to tak prostě je. Třeba dneska byli několik hodin zavření v pokojíčku. Navíc často stěhují nábytek při té hře, čímž si vyslouží luxování pod postelí a podobné kratochvíle ![]()
Tak jsem to počasí využila a pořádně uklidila! Jako že fakt pořádně, i prach na skříních, komplet kuchyňskou linku, dveře, vypínače, všechny postele převlečené... Teď se potím na rotopedu, v troubě je ryba a pak už nehodlám dělat vůbec nic. Nějaký dobrý víno teda bude. A zítra se chystám vyřadit klukům malé oblečení a přidělit jim větší, uklidit letní, vytáhnout zimní... Má ten hnus venku svoje výhody! Ale jako návrat léta bych brala, ne že ne!
Jé, já taky! My jsme uklízeli jak o život, skončili jsme v 16:30 a v pět jsme šli na vernisáž, výstavu měl náš kamarád/můj spolužak, co mě seznámil s manželem, takže bylo víno za odměnu![]()
Mám strašně super náladu, že je uklizeno a ještě jsem viděla po dlouhé době fajn lidi.![]()
Tak jsem to počasí využila a pořádně uklidila! Jako že fakt pořádně, i prach na skříních, komplet kuchyňskou linku, dveře, vypínače, všechny postele převlečené... Teď se potím na rotopedu, v troubě je ryba a pak už nehodlám dělat vůbec nic. Nějaký dobrý víno teda bude. A zítra se chystám vyřadit klukům malé oblečení a přidělit jim větší, uklidit letní, vytáhnout zimní... Má ten hnus venku svoje výhody! Ale jako návrat léta bych brala, ne že ne!
Využila jsem to taky. Inspirována půjčenou knihou Životní úklid (do hrobu si to nevezmete) - mimochodem hroznej žvást - jsem se radostně vrhla do skříní, že teď to teda nastane... abych zjistila, že můžu vyhodit leda tak dvoje ponožky a jednu šálu. Protože dělám i bez těch chytrejch autorek leteckej den pomalu každej měsíc...
Ale roztopila jsem troubu a upekla maso a prosvištěla sušičkou všechny čoklem ochlupený věci - což jsem se předtím ve třiceti stupních neodvážila, abych u toho nechcípla... jojo, svoje výhody to počasí má!
Chce se mi z vás brečet fakt:-D, ale víc asi nad sebou, že o to tolik stojím:-D ALe můj čas určitě přijde, dneska to necejtim, dneska dám max prádlo do richtiku:-D.
Karja prosimte kasli na to! ja mela v planu pect (nemela jsem zapnutou troubu 3 mesice, jinak bychom tu chcipli) a uklizet, a pak jsem zjistila, ze se mi nechce
ze nechci trcet doma ale sla bych ven
takze 10 km, pytlik zplanelych rajcat co rostly u reky, nejaka dramaticka videa, uplne durch vcetne spodniho pradla a dnes bych to chtela zopaknout![]()
viktorka_od splavu Já se taky procházela v dešti a na uklud se vys..la (pardon my french). Dneska mám plán, ale třeba to dopadne jako zítra.
Pinot Noir a nechceš se zastavit? Máme jen malý 2+1, převlečeno mám a taky bychom vypadli klidně až do večera
JankaM nebudu tě ochuzovat o tu radost, to máš do oběda hotové ![]()
počkám do kritického bodu a sambo se dotoho pustí, má ten kritický bod níž než já
Karjamůžeš brečet nade mnou. Včera jsem vstala v 11, řekla jsem dobrý, celý týden jsem blbě spala. Dnes jsem se vzbudila bez budíku v 7, dala si prášky, usnula znova a vstala před chvíli, k obědu budou burgery a vývar z patku. Jo, nacpala jsem pračku.
Já uklízím, když mě chytne nálada, abych z toho měla radost, což se teď neděje. No co nadělám, osud. ![]()
continuity čert vem uklizený byt, já zavidím tobě!
continuity Krásnou podlahu máš!
Evaeva nezáviď ,já teď řeším tolik věcí, které by byly normálně stresové, že už nemám kapacitu se vzrušovat nad ničím. Dobře to asi není, ale alespoň že spím. ![]()
Příští týden mám zkoušky k tomu občanství a v návalu jiných problémů jsem na to normálně zapomněla! utesuji se tím,že naučit se ty kraslice zvládnu i cestou ve vlaku, česky snad nějak umím.
Dítě bude mít od úterý nějaká speciální rovnátka, co se musí 2x denně posouvat. no ani se nestíhám tím znepokojovat, hodila jsem to na chlapa a doufám, že ortodontistka to umí (i vysvětlit).
A to ani nemluvím o tom, co se deje v práci. Nový sef v AU, máme urgentně dodělat nějakou dokumentaci, řvou už na nás všichni odzhora dolů (značná část teda ze svých nervů ne žeby chyba byla u nás) projektak má od minulého týdne covid a klíčový člověk z Ostravy šel dnes shánět gumáky a kupovat čerpadlo.
Takže jsem si znovu zapálila ty svíčky.
Garfie řeknu to muži, to ho pobaví ![]()
Je to kantovka, strašně jsem ji chtěla, neměli jsme tehdy moc peněz, tak to dopadlo, jak to dopadlo, ty špalíčky moc nedrží, vypadávají. takže chlap dvakrát ročně obejde byt s nějakým lepidlem v pistoli a lepí to zpět.
To je jeden z důvodů, proč ještě netlačíme na výměnu kuchyně, protože se u toho musí udělat podlahy, ideálně v celým bytě. No ještě je tu malá šance, že se odstěhujeme. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí