Kan coqui nemají krabice, Hunter, bisgaard, a ty lepší mají...
Přiznání
rasaNori Díky. Já si říkala, že kdyby to byly hodiny Dolce&Gabbana, tak by to v bedně přišlo. No nevím, jak zabalit.
Kan koupit ještě krabici.
nemáš doma nejakou malou krabičku nebo plechovku?
continuity hodinky jsou holínky
Kan dej to do dárkový tašky a vyřešeno
Už ani nevidím. Tak bud do krabice, kam se vejdou, nebo bXh to vůbec neřešila.
Já teda takto schraňuji hezké krabice celý rok a pak to zuzitkuji na Vánoce.
Ruce mám obě zdravý, ale občas, určitě každej měsíc, mě prostě popadnou chutě a buď objednávám pizzu nebo zajdu k Číňanovi vedle... provinilost žádná, naopak spokojenost! ![]()
žluťásek Jo sorry, mobil si to přepisuje a já jsem nepozorná. Kdybych použila výraz Gumová ochranná obuv, tak se to nestane.
Kan někde v klenotnictví koupit dárkovou krabičku
Čekám na kluky, až doplavou, a asi začínám být alergická na zvuk fénu. Měla jsem si vzít sluchátka.
Blanka jsi neskutečná i na mp ![]()
Blanka rozumím :). Ráda tě čtu.
Priznám sa, že som trochu zmätená zo správania mojej mamy. Začala ma viac chváliť
dnes napr mi povedala, že zatiaľčo ona všetko robí pomaly počas dňa, ja som ešte šikovná mladá a zvládam domácnosť aj popri tom, že chodím do roboty.
Aj moje varenie/pečenie začala chváliť.
Mätie ma, nie som na to zvyknutá.
letfenixa On byl úplněk v beranu a pro některé je to bod zlomu.
S velkou radosti jdu do práce, snad to někoho nezlomilo moc. :D
letfenixa Třeba jen stárne, nebo si něco uvědomila (třeba po nějakém střetu s jinou realitou....). Ale každopádně buď ve střehu! ![]()
letfenixa On byl úplněk v beranu a pro některé je to bod zlomu.
S velkou radosti jdu do práce, snad to někoho nezlomilo moc. :D
Jestli to funguje i obráceně, tak to totálně sejmulo mě - včera jsem si připadala úplně k ničemu a zoufalá. A to jsem po práci za slunečného odpoledne poklízela zahradu, rodina celá doma, k večeři párky od Majera, ale stejně jsem byla úplně na hadry. Připadala jsem si jak profesor Lupin. Dneska už asi dobrý.
Archivářka Občas to tak má každý. Já teda krom toho, že mi svítil do okna obrovský kopačák a budilo mě to, tak dobrý a vstávala jsem odpočatá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí