MP Meri Víš, jak jsem za ten neurotickej vzorec vděčná? :-) Muž je z rodiny, kde i na poličkách měli polepky trička krátký rukáv, trička dlouhý rukáv...:-). Je to fakt super žít s člověkem, který si to nese v sobě :-).
ne, není
MP Meri Víš, jak jsem za ten neurotickej vzorec vděčná? :-) Muž je z rodiny, kde i na poličkách měli polepky trička krátký rukáv, trička dlouhý rukáv...:-). Je to fakt super žít s člověkem, který si to nese v sobě :-).
ne, není
Potrefenáhusa Tvůj muž je pořádnej, uklízí po sobě a tobě to vadí? :-)
continuity No, to dělá můj muž. Ale já to tak moc dělat nemůžu, protože jak si naruším soustředění nějakou jinou činností, tak dost často zapomenu na původní činnost a pak nemám ani uvařený čaj, ani vyskládanou myčku a nakonec stojím uprostřed místnosti a přemýšlím, co jsem vlastně chtěla dělat a jestli to vůbec ještě stíhám.
MP Meri ja obdivuju, ze to ses s těma detma schopna dotáhnout do konce, aby bylo uklizeno, i kdyz běhám celej den jak křeček v kolečku, výsledkem je cca stejnej bordel, jako když jsem ráno zacala, proste každý moje uklízení něčeho je vykoupeny nějakou škodou nebo bordelem jinde, kde jsou zatím samy
999 ano, protože ho dost neurotizuje ten zbytek domácnosti, kterej za sebou neustále nechává nějakou spoušť a prudí s tím mne
Potrefenáhusa no protoze volna plocha= prostor na bordel. Jakmile sklidim stolek u gauce a gauc, kluci jsou tam do peti minut a zatimco maly zacne neco strihat, malovat, nanosi tam milion pomucek a lega, tak jeho otec roztaha deky, udela si svacinu a po parapetech mi rozestavi nedopite sklenicky s cajem. Ted jsme si volali, tak mu rikam ze uklizim (vezl syna k tchyni jupi), tak se smal. Ze si muzu zalozit IG profil "zivot s prasaty".
Potrefenáhusa a zkusil si to nekdy, jak to s detma za zady vsechno zvladnout?
Musim se priznat, ze jsem vubec nechapu neporadek v kuchyni, kde je i mycka. Jak jsem zila roky v byte bez mycky, kde kazde vareni znamenalo hromadu nadobi k umyti a nasledne presunu na odkapacac a neustaly vizualni chaos, tak ted s myckou mi udrzet poradek v kuchyni prijde strasne snadne. Kdyz jdu varit, tak mycku prvne vyndam, pokud v ni neco je, a behem vareni vsechno nepotrebne pouzite nadobi rovnou strkam dovnitr. A pri prostojich rovnou otiram pracovni desku. Takze kdyz jdeme jist, mame v kuchyni jen ty talire a pribory, na kterych je jidlo, zbytek je uz uklizeny. A po jidle kazdy svuj talir rovnou soupne do mycky a ta se pak zapne a kolobeh pokracuje...
Friga přesně tak, to se mi děje neustále.
Zuzuli jo, nejhorsi je zacit varit, kdyz je v mycce umyte nadobi. prusr:-)
DruI niekedy to dokážem, a kým sa uvari voda na čaj, povešiam prádlo. Inokedy všetko začnem a nič nedokoncim, vtedy si sama sebe poviem STOP a začnem po 1 veci od kraja.
Kokoska jo, ale výsledky to má krátkodobý, bohužel
999 mně by třeba vadilo žít v těch domácnostech, co tu někdo psal, že na lince jsou tři věci nebo v předsíni jedna bunda a jedny boty. I kdyby to ten druhý člověk uklízel všechno sám a rád. Jasně, mít v prosinci vyndané sandály je moc, ale hrnek na čaj od snídaně chci najít i po obědě na lince, kam jsem ho položila. U muže když šlehám šlehačku, tak tchýně souběžně otírá všechny kapičky z linky (ne potom, přímo během toho šlehání).
Zuzuli taky se to tak snazim delat. A pak prijde muz a z pracovny donese nasyslene hrnky a sklenicky a postavi to na linku tesne vedle drezu!
Potrefenáhusa Tak to u nás to bylo bez pruzení. Uklízel celý byt. Ale taky byl hodně mladej otec, neměl žádný staromládenecký móresy :-).
Evaeva kdyby ten hrnek po mne nekdo uklidil, rada si vezmu cistej!
Zuzuli jak mi myčka pomůže uklidit barvičky od dětí, lepidlo, svíčku, keramického anděla a něco na nehty, co na tu linku dotáhly děti?
Jako jestli je něčí problém akorát neuklizené nádobí, může si tleskat
Evaeva Tak my jsme pořádný oba, nemáme s tím problém. Muž víc, ale umí s tím pracovat, nechce vypadat jako blbec :-).
Kokoska já právě ne. Chci SVŮJ hrnek
Ale to byl jen příklad. Nechci uklízet bundu jen proto, že teď je dva dny tepleji.
999 no já si právě myslím, že důležité je to nastavení na stejné úrovni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.