Potrefenáhusa Právě, všechno zamknout nejde, i když měli jsme období, kdy jsem prostě zamykala celé místnosti - třeba skládek s otevřenými policemi, nebo pokojíček, kde mám šicí stroje - chodil na ně tahat za jehly. To už naštěstí není potřeba, nebo teda než pojedeme další kolo s mladším ![]()
Přiznání
Jos tak jedna věc je vypiglovana domácnost, kde hrnek zmizí dřív než to kafe dopijes. Druhý extrém je nemít si ten hrnek s kafem kam položit poté, co ti odklidili jednu židli.
Nee, tak to ses pro mě mrtvej Homolka
Jako vážně, pricetnej dospělej člověk přeci nehodí oblečení na zem ![]()
(Teda ted jak jsme měli covid všichni, tak jsem to párkrát udělala taky, ze jsem se vecer svlíkla a hodila to na zem, ale to proste uz musí bejt stav, kdy mam smrt na jazyku. A stejnak to pak druhej den hned seberu, protože loznici uvádím téměř každý den do stavu ustláno, vyvětráno, roztažený závěsy, všechno ve skříních, sklizený věci z nočních stolku. Jediná místnost, kde to takhle vydrží až do večera
)
Jos Ten provozní binec je mi právě sympaticky. Ač sama ho doma ráda nemám.
continuity a pk jsou domacnosti, kde jsou obe verze mozne. Zrovna bych vam mohla jednu poslat. Manzel byl se synem doma, ja v praci. Vecer jsem uklidila. Ale i tak by i ta uklizena verze nedosahla na standard nekterych mistnich prispevatelek ![]()
Jinak kamarádka se živí jako profesionální organizátorka domácností, kdyby někdo potřeboval
![]()
continuityOba extrémy jsou blby. Ale já si raději odhrnu něco na tom stole než omylem postavit skleničku mimo podložku nebo si sednout na pohovce na turka. Jsem na to mistr, jak to sama nemam v krvi, tak se mi většinou něco takového podaří. A hostitelka trpí, ja pak taky. Zlatej binec, kde je to každýmu fuk. Ale třeba mýmu muži je to fuk, toho ty perfektní domácnosti vůbec nestresuji a chová se normálně jako doma. A kvůli kolečku od sklenice nemá ujímání, že to udělal. Takže ono je to mnou, jak to vnímám.
Kan no co? Prostě si objednávají hlavně tihle hromadiči. Přijede, pomůže vytřídit, zorganizujou úložný prostory, udělají systém. Klienti velmi spokojeni, protože sami by se často neodhodlali vyhodit spoustu krámů, nebo nedokážou udržet pořádek kvůli blbymu rozmístění.
continuityOba extrémy jsou blby. Ale já si raději odhrnu něco na tom stole než omylem postavit skleničku mimo podložku na stole.
Hele, tak pokud neodhrnuješ ze stolku domácího potkana, tak to jde...
Ale na jedné návštěvě mi byla nabídnuta sušenka, ze které chvíli předtím mazlíček ochutnával (na obhajobu hostitelky - ta byla v té době v kuchyni pro kafe)
Myrtila se schopností přisunout si rostoucí židli kamkoliv se nedostupná místa pro děti rovnají těm nedostupným i pro mě
Zatím teda nedosáhne na kliku naštěstí.
notna my meli doma vzdycky specialni pokoj ci dva pro navstevy. Expertka na to byla babi. I na chate byl tzv modry pokoj, kam se v podstate nesmelo chodit. Doma tez. Tam se zvaly navstevy . To mi prislo udesne a jeste ted mam osypky. A v mensi mire to dela i tchyne s tchanem. Maji dum o trech patrech a ziji v kuchyni, kde maji stolecek, maly gauc a televizi. Do obyvaku chodi minimalne a dalsi dve patra se pouzivaji jen pasivne. V nejvyssim patre je treba prazdny prostor, kde ma tchyne krabice s cukrovim a par nepouzivanych veci.
MP Meri no a kam ho mám dát, když mi sebereš odkládací židli?
Do té doby jsem měla skoro všechno tam. Roznošené do skříně nedávám, to mi vadí narozdíl od věcí na zemi ![]()
Nestelu a závěsy neroztahuju, ale věci z nočního stolku taky ráno uklízím. Jinak mi mimino vyleje pití a sežere jelení lůj než tam stihnu zavřít.
Samantha To jsi mi připomněla, jak jsem viděla nedávno v restauraci jíst psa z talíře a panicek mu dal pít i vodu ze sklenice. Měli čivavu na klíně a ona hodovala s nimi. ![]()
Jos haha, pokoj na cukroví mi jako dítěti z paneláku přijde naprosto fascinující ![]()
notna kamaradu jezevcik pije s panicky pivo z pullitru. Normalne v hospode. A ji s nimi taky z talire. Jako snesu u psu hodne, tem nasim dam klidne vylizat talir se svickouvou nez ho dam do mycky. Ale z tohohle se mu taky dost navaluje.
Evaeva to je cele patro! Proste vyjdes po schodech do takoveho snizenejsiho podkrovi, lehce zkoseny strop. Ale velikost tak pro 2+1 a 30 let to nema vyuziti! Zadny nabytek nebo tak. Jen par krabic a to cukrovi, protoze tam je chladneji
Lama_z_Lana já jsem hodně dobrá na tu vnitřní organizaci. Akorát na to teď není úplně prostor tři hodiny uklízet prostor. Já mám problém tu použitou věc znovu uklidit. Takže ve skříních mám víceméně uklizeno (teď by to teda zásah potřebovalo, ale to je jen přechodný stav), ale vizuální bordel všude. I nesnáším, když muž ve snaze uklidit, nahází ty věci někam (tak se totiž u nich udržoval ten striktní pořádek). Zato mi nevadí hromádka věcí na zemi ![]()
Jos no a moje ségra, chudák, občas musela na housle cvičit na balkoně ![]()
Lama_z_Lana To mi Jendou udělala ségra, když to u nás už nějak nedávala, každou druhou věc jsem ji musela vyndat z ruky, protože pro moje batolata byla důležitá!:D. Úplně vidím, jak přemlouvám i tuto organizátorku:D
Karjaříkala, že zatím měla jednu paní, která to nedávala. Že většina těch lidí chce, jen prostě nevědí, jak na to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí