Janulik03 tak to nechápu
Mně ponocovat nevadí, ale pak musím zalehnout a do 11 nevylezu.
Přiznání
continuity načo spať, keď je tak krásne len sa cítim trochu ako po boji
Tak se zase uklidníme. Všichni co jste na antidepresivech a jinak labilní, tak vám terapie světlem, pozdní stmívání může jedině prospět.
No není to tak jednoduchý, někdy prospěje, někdy mě sluníčko spíš sejme, když se cítím pod psa a čučím z černé studny na rozjásané aktivní lidi zářivě modrou oblohou.
Janulik03 ty jsi neskutečna, přijít domů nad ranem nebo nejít spat jsem zvládla možná nekdy na vejscce. Dneska by mě to vyradilo z provozu tak na 24 hodin. ![]()
Zrovna dnes mám odspanou krásnou dvanactku.
Janulik03 Máš úžasný elán. Užij si to všechno!
Janulik03 ty divochu!
Janulik03 jsi dobrá. Bývaly doby, kdy jsem to taky dokázala táhnout durch, ale teď už si moc nevěřím, že bych to dala! Ale možná v dobré společnosti... to asi jde, co?
Janulik03 paradni vlasy!
Já teda hlavně nechápu, proč se různí lidumilové neustále snažej vnutit svoje vlastní preference a sklony všem lidem..
Chci ty dlouhý teplý večery - samozřejmě aniž bych připustila, že den má a bude mít vždycky jen 24 hodin i kdyby se čas posunul třeba o dvě hodiny - natož abych si ten den sama zorganizovala abych mohla sedět pod lípou už od odpoledne (o víkendech samozřejmě ani nemluvě, ty jsou jen dvoudenní jednou za pět dní, že jo, a to je málo!)... a chci vstávat už za kuropění anžto mi to vyhovuje... no tak to nařídím všem. Čerta mě zajímá že soused leze do práce podoben mrtvole a lucidní je až v deset.
(a pak je řečenej soused na antidepresivech taky a přijít za ním s terapií světlem, raní ho mrtvice na místě, Kan vidim tě!
)
To je jako bych ráda jedla mořský plody, pročež nechám odhlasovat celostátní zrušení vepřoknedla a povinnou konzumaci škeblí každej den! Alergikům přejeme dobrou chuť! ![]()
barbucha amen
barbucha
pPodle mého, mají ti, co chtějí v osm tmu na houby život. Neumí se bavit a závidí to těm druhejm. Tak.
Jinak já miluju tu rozmanitost, jak se to střídá, roční období, počasí, proměny přírody.
Kan my nechceme v osm tmu, to dost prekrucujes. my chceme v zimě ráno alespoň kuropění.
Budeš jistě překvapená - někteří obzvlášť inteligentní lidé se dokážou bavit i když je venku tma! ![]()
barbucha Nevěřím!
Ty přinasraný inteligentni typy to neumi!![]()
barbucha No ono to neni tak jednoduchy, kdyby bylo, tak proc by teda si to nemoh preorganizovat i soused, aby nelez do prace jako mrtvola? A druhak si myslim, ze tu nikdo nikomu nic nenarizoval, jen vyjadroval svuj nazor.
Mně příliš mnoho světla v létě nedělá dobře, je pro mě těžké opravdu vypnout. Myslím, že je dobré o sobě podobné věci vědět a uzpůsobit si režim, pokud to jde. A sdílení, jak to kdo má, je vždycky zajímavé, fascinuje mě lidská rozmanitost. Tohle mě taky dost smiřuje s obdobími, které mi tolik nesedí, že někdo jiný je aspoň ve svém živlu ![]()
Vyskočilo na mne jako připomínka tohle. Kamarád píše, že se mu zdá jakoby to doba vůbec nebyla. Mně to teda změnilo život dost. Ty lepší věci jsme si nechali, ale rozhodně si to pamatuji až moc dobře a docela často si na ty časy vzpomenu. Jak to máte vy?
SunEclipse přesně. Člověk nežije v bublině. Nemůžu dítě ze školky vyzvednout o hodinu dřív, aby to druhé šlo dřív spát a my mohli odpoledne dřív ven, například.
barbucha No ono to neni tak jednoduchy, kdyby bylo, tak proc by teda si to nemoh preorganizovat i soused, aby nelez do prace jako mrtvola? A druhak si myslim, ze tu nikdo nikomu nic nenarizoval, jen vyjadroval svuj nazor.
Za prvé: Myslím ty dobrodince, kteří se zasloužili o to, aby se čas měnil. Jejich přisluhovače jsem na mysli neměla ![]()
A za druhé: Je to naopak jednoduchý jak facka - proč měnit v podstatě přírodní zákony, to jest jeden čas, kterej tisíce let platil?! Přirozenej je ten zimní, to je daná věc, a je dávno prokázaný že ty změny škoděj. Kdo si ho chce měnit soukromě, spánembohem může, ale nechť tak činí na vlastní triko a nenutí do toho úplně všechny. Ten chudák mrtvola je tady oběť, tomu začíná pracovní doba předčasně - proč by to měl odnášet? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí