Allysa Jo to je pravda, že z Prahy zmizeli lidi a člověk si mohl všechno pořádně prohlížet.
Přiznání
andulka01 v kolik chodíš spát, když je to v létě za světla?
Když se mi chce ![]()
Jsem unavená, klidně v osm, mám chuť sedět na zahradě, třeba o půlnoci. Vstáváme v šest, když mám HO, tak v půl osmé.
Janulik03 Já taky ![]()
Poseděla jsem s oblíbeným kamarádem déle než ostatní z party a někde uprostřed debaty o knihvazačství, kaligrafii a Bobu Dylanovi začalo svítat. Seděli jsme u francouzského okna směr východ, tak jsme se kochali červánkama, super to bylo! No šla jsem spát v osm, kdy se ostatní začali trousit na snídani a muž mě odvelel, že teď má směnu on![]()
barbucha v cervnu v Oslu bylo svetlo skoro do pulnoci a od dvou zas! Je to jen o kousicek severnejc nez Stockholm.
Kdyby nebylo umrti tatinka, tak jsem si snad ani nevsimla, ze nejakej Covid byl. Ja mela vzdycky praci, kam jsem musela ("essential worker"), takze byt zavrena doma vubec neznam. Na zacatku pandemie jsem bydlela v "ghettu" v DeKalbu, kde mistni gangsteri na nejake zakazy a doporuceni zvysoka kaslali a parilo se tam jako vzdycky. Masku nenosil nikdo. V rijnu 2020 jsem se prestehovala do Chicaga a prace na detske psychiatrii na prijmu byla tak vycerpavajici, ze jsem ve volnem case byla rada, ze jsem rada, a nikam jsem nechtela, takze mi bylo jedno, co je zavrene ![]()
Jo, ale zrusila jsem clenstvi ve fitku, protoze jsem odmitala cvicit v masce!
Jen ten tatinek, no... Jeden z vubec prvnich potvrzenych pripadu v CR (blizky kamarad, ktery bydlel v sousedstvi, letal na sluzebni cesty do Ciny). Musel kvuli tomu prerusit chemo, a nez to zase nahodili, tak se to rozsirilo vsude. Porad si rikam, jak dlouho tady mohl byt, kdyby to nechytil...
MP Marge Tohle nikdy nevíš, kdyby-ryby. Můj táta v covidu jezdil na ozařování, chemo a do dvou let měl rakovinu zpátky. Nic si nevyčítej, všechno má svůj význam a život se postará sám.
ja se na tu dobu snazim nemyslet, pro me fakt tezkej cas. ja zavrena doma na ho, nikam se nedalo jit, cekala jak na smilovani az se vrati manzel, kterej mezitim s povolenim z prace rajzoval po milenkach. uff
Já bych prakticky ani nevěděla že je nějakej covid. Chodili jsme normálně do práce (no jo, špitál) a za pěknej příplatek
takže jsem si hezky pocestovala - u zřítelnice nebylo vůbec žádný omezení... i do toho Chorvatska jsme mazali jako každoročně (taky si tam na nic moc nehráli).
Milostpán teda nikde nerajzoval, tak taky žádná změna ![]()
Byla jsem na ortopedii jako doprovod a přisedl si k nám pár tak 60+ ale ten tak smrděl, že se to nedalo vydržet, chlap dlouhé mastné vlasy a paní tu mastnotu dala do gumičky teda. Nechápu.
Přiznám se, že oblečení našich pracovníků na EXPO se mi vůbec nelíbí. Proč, proč musí vypadat, že jsou na cestě z práce na výkopu v zablácených botách?
Kokoska Já odhaduju, že to bude mít úspěch.
Asi se mi to i částečně líbí. Boty ne.
Kokoska monterky, co dělá Engelbert Strauß, se mi líbí víc.
Kokoska a mě se to líbí.
Kokoska super, navic workwear ted fakt leti. je to soucasny a vtipny, ma to svih.
ale chapu, ze se to nemusi libi kazdymu.
Kokoska mě se to líbí komplet i s botama
KokoskaDo Japonska se to velmi hodí, nemyslíš? Jednoduhé střihy, umírněné barvy... Chybí mi tam něco na slavnostnější akce, ale prostě Černý zase zaválel.
Koukam, ze jsem beznadejne staromodni
Nazivo to snad bude lepsi, mihlo se to vcera v TV.
Kokoska Líbí se mi to moc. Ale jestli si to obleče někdo, kdo nemá postavu modelky, tak ho moc lituju. Treba ja si to muset obléct, tak raději dam výpověď. V té bunde při výšce 1,6m a prsa 65G! To raději úřad práce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí