dzizisketa někdy ano, pokud mě to fakt chytne (proto mám sluchátka, aby okolo mě netrpěli) Mám taky jeden poměrně malý playlist, co občas točím furt.
Přiznání
dzizisketa ja si zrovna ted pouštím neco, co jsem asi 10 let neslyšela, vubec nechapu proc, je to skvely, skvely
999 Do 8. května je daleko, to se ještě zaplní ![]()
dzizisketa mně zní v hlavě do zblbnutí to, co pořad opakuji děti. Takze momentálně německá hymna (úkol do školy) a Apate, apate zpívaný stylem Reebok or Nike. ![]()
V noci se vzbudím a už to jede.
dzizisketa ja se ted vic zaposlouchala do Johnyho Cashe a je proste uzasnej.
brrr Tak ten Warhol velmi komorní, čekala jsem víc. Něco jako kdysi v Schiele centru v Českém Krumlově, z toho jsem si sedla na zadek.
Tabea My dnes v praci doplňovali mezery ve vzdělání mlaďochům narozeným na konci dvacátého století a pouštěli jim Go west od Pet shop boys. No byl to geniální nápad, teď to nedostanu z hlavy tyden ;).
eM Můj kolega si od rána zpívá od Lunetiků: Jsi moje máma, moje máma... taky už si to zpívám. A to je chlapci asi 30 a nevím jestli tu kapelu vůbec zažil. :D
eM Tak já si teď budu muset hned pustit nějakej jejich playlist cestou domů, ![]()
999 Dík za info
Mrakoplas Sorry, je to strasnej mor, nejsem ani fanda. Ale pořád lepší jak kamarádka která byla na funuse známému a dva dny si potom zpívala odpověď žalmu: Budu kráčet před Hospodinem v zemi živých. ![]()
Přiznávám že jsem si dnes trochu zazáviděla. Protože nám dnes doma neteče teplá voda, sprchovala jsem se po cvičení na místě a byly tam samé štíhlé ženy a hlavně s menším poprsím na svém místě, které nemusí nosit sportovní podprsenku podobnou brnění
.
Když slyšíte nějakou pro vás novou písničku nebo interpreta, taky ho pak posloucháte pořád dokola až do zblbnutí?
Ja nie, muž áno...za svoj život vďačí firme Bose.....
barbucha Ale láskyplně:-).
Přiznám se, že jsem v 53 letech upletla první pomlázku z 8 prutů v životě. Takovej pocit bezmoci a nechápání postupu jsem už dlouho nezažila
ale nakonec jsem to dala. Vypadá dost mizerně...

Archivářka mne to prislo docela jednoduchy, ucil me to prastryc, kdyz mi bylo asi 14 a byli jsme u nich na Velikonoce. Nejhorsi je dobre a dost pevne omotat tu rukojeť.
Archivářka je to stejné jako ze šesti, ne? Kokoska rukojeť mi nikdy moc nejde, ale jinak u nás doma pletu pomlázky klukům já
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí