Kan ja myslim, ze to bude tak 50/50. Nedavno jsem hledala neurologa a doktorka v nasem meste mela takove hodnoceni, ze bych se tam bala i zaklepat, natoz resit problem tak radsi jezdim 20 km k doktorce, co mela super hodnoceni a je moc fajn.
Přiznání
Kan Řekla bych, že v poslední době se s arogancí doktorů roztrhl pytel. Naprosto mě dostalo to video s hysterickou gynekoložkou, co koluje po internetu. Já mám tedy naopak v pohodě jen gynekoložku a očařku.
leona mp Tak to bylo strašný chování, to souhlasím. Já mám právě většinou dobré zkušenosti, teda až na urgent v noci a to mám u arogance tu laťku hodně posunutou, jak většina lidí. Třeba Dr House je můj člověk, sarkasticky pindy, ale pomůže. Asi si budeme muset s mámou udělat zkušenost vlastní a kašlat na recenze.
Kan To je nejlepší...
Já mám teda blbýho praktika, ten je vyhořelej jak vyhořelina. Ale třeba endokrinoložka měla taky smíšený recenze, "musela" jsem se k ní zapsat, protože akceptuje moji okrajovou pojišťovnu, a jako je taková od rány, ale když se člověk hned nelekne, vidí, že nic nezanedbává a dělá svoji práci dobře. (A má moc milou sestru, jak to asi bejvá
)
Aranel Teď jsem byla u praktika mámě vyzvednout žádanku a on má papír na dveřích: Žádáme pacienty, aby se k sestřičce chovali slušně, zdravotní personál se shání hůř jak pacienti. Haha a pod tím ještě: Neklepat. Tak někdo byl asi vostrej na sestru.
Kan to s tim sháněním personálu znám z internetu. Takze asi nějaká standardní hláška jako Pořadí pacientů určuje lékař nebo čas objednání je čas, kdy začínáte čekat.
Tabea Fakt? Z internetu? A já chtěla mámě pochválit, jak má originálně vtipného Zaříkávače.
Ale tohle je krásná práce!

Potřebovala bych se aspoň na dva dny zastavit. Být doma v Praze, nepracovat, přebrat skříně, uklidit terasu, a tak. Když se dívám do kalendáře, první volný volný den mám 8.5. Částečně mi volný čas vyplňuje rodina, matka a vnuk, ale částečně si za to můžu sama, pořád chci někam trajdat. Takže balím kufr, odlétám v pátek a zároveň si říkám, že bych ještě někam vmáčkla Caravaggia v Římě nebo Richtera v Berlíně. Asi by vůbec nebylo divný, kdyby se mě manžel večer zeptal: a kde prosím tě budeš zítra, už jsem ztratil přehled. Musela bych říct, v Pardubicích, jedu se podívat na Warhola :-)).
999 na jednu stranu buď ráda, že můžeš. Na druhou - nikdo tě nenutí
. A když přiznání - tu energii ti závidím.
Makara To já tam píšu, že si za to můžu sama, ale "ono" mě to nutí :-). Ale jsou chvíle, jako teď, kdy koukám na mech na terase, prach v koupelně, na fotku, kde mám krásnou košili a vůbec nevím, kde je, no prostě ty dva dny bych fakt potřebovala :-).
999 hele, na co budeš vzpomínat, až trajdat nebudeš. Jak bylo na Warholovi nebo že ta terasa byla fakt v 2025 super vyšurovaná? Kdyby tohle četl můj muž, tak mi řekne, ať se podle toho laskavě chovám a neprudím se "zbytečnými" domácími a zahradními pracemi
.
Makara Tu terasu asi budu muset delegovat na manžela. Pokud by si tam chtěl jít do 8.5. sednout, bude s tím muset něco udělat :-). On má rád pořádek, v bordelu by si nesedl :-)).
999no vidíš! Jeden bod ze seznamu máš vyřešený.
PS: rozumím tvému muži - na neuklizené terase by mi kafe nechutnalo. Ale tak dá se jít do kavárny
.
999 Pak řekni, jaký byl Warhol. Někde jsem četla e úplně kladnou recenzi (málo až žádný originál, přiživování se na jméně,...).
Já jsem nakonec provahala toho van Gogha v Londýně a teď tam mají v National gallery Siena, the Rise of Painting
Potřebovala bych se aspoň na dva dny zastavit. Být doma v Praze, nepracovat, přebrat skříně, uklidit terasu, a tak. Když se dívám do kalendáře, první volný volný den mám 8.5. Částečně mi volný čas vyplňuje rodina, matka a vnuk, ale částečně si za to můžu sama, pořád chci někam trajdat. Takže balím kufr, odlétám v pátek a zároveň si říkám, že bych ještě někam vmáčkla Caravaggia v Římě nebo Richtera v Berlíně. Asi by vůbec nebylo divný, kdyby se mě manžel večer zeptal: a kde prosím tě budeš zítra, už jsem ztratil přehled. Musela bych říct, v Pardubicích, jedu se podívat na Warhola :-)).
Děláš to dobře!!! Nic neměň! Jednou na konci nebudeš myslet na nepřebranou skříň...
brrr V Sieně budu v neděli :-).
Manuka Tak snad tu košili do tý doby najdu :-).
Když slyšíte nějakou pro vás novou písničku nebo interpreta, taky ho pak posloucháte pořád dokola až do zblbnutí?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí