Tabea Garfie tak me se ted na dovolenou povedlo koupit misto zpatecniho listku z Helu do Bohumína zase listek tam.
Zjistila jsem to az na miste. Nakonec jsme museli jet o den driv a ne nočním vlakem, protože bylo vsechno vyprodany.
Přiznání
Nestraste, prave platím letenky do Neapola pre kamošky, tak ste ma celkom vykoľajili ![]()
Zrovna včera jsem kupovala nějaké vstupenky a docela mě zaskočilo, že je potřeba si je vytisknout a k tomu odkaz pro tisk je platný jen 2 dny, což přišlo až po nákupu mailem - jasně, všichni máme doma tiskárnu
a když to tu čtu, radši ještě zkontroluju, na kdy je vlastně máme ![]()
Myrtila Tak si je vytiskni do pdf, aby sis je mohla fyzicky vytisknout později.
DruI Jj, to jsem nakonec nějak provedla, na mobilu, k tomu shodou náhod dneska jede muž do kanceláře, tak je vytiskne z odkazu v mailu on. Ale překvapilo mě to, lístek jsem netiskla, už ani nepamatuju.
Myrtila No to se ti nedivím, že tě to překvapilo. To je přece největší výhoda těch elektricky kupovaných vstupenek, že si to člověk může následně najít v mailu :o)
DruI No právě ![]()
Myrtila my teda tiskárnu máme, ale byla bych překvapená jako ty a dost možná bych si toho ani nevšimla
Myrtila tak já dostala od zubaře link na "kartu pacienta" nebo jak tomu říká, a ten link byl platný 24 hodin, což jsem zjistila po dvou týdnech, když jsem si tu službu chtěla aktivovat ![]()
Evaeva aj my máme tlačiareň, ale keď sme boli v Prahe, tak všetko, čo som zakúpila počas pobytu, mala len v telefóne.
letfenixa no jasně, já taky vůbec nic netisknu, vůbec by mně to nenapadlo
A já tisknu, zrovna jsem si vytiskla vstupenky do divadla. Jsem stará škola , potřebuji ten papír .
Mohučanka jedna moje lékařka má zdravotní systém, do kterého bylo taky třeba se registrovat do 24 hodin. A ještě mě sestra upozornila, že si musím vytvořit bezpečné heslo a nikdy ho nezapomenout, protože nejde nijak obnovit ![]()
žluťásek Jo to heslo pro komunikaci s lékařem. Vezla jsem mámu na cévní, vstupní dotazník obsahoval i email. A heslo pro komunikaci. Moje máma zvolila heslo ,,Křečáky,, když jsem se začala smát, tak na celou čekarnu pravila: ,, No co? Za ,,123teď,, se se mnou vadíš a tohle si budu pamatovat. Za týden měla heslo použít a místo křečáky psala Žíly.
žluťásek no, tak já jim teď budu muset napsat email a požádat, aby mi ten link poslali znova. Pro mě i pro dceru na ortodoncii
Hesla jsou moje smrt ![]()
Tabea Garfie tak me se ted na dovolenou povedlo koupit misto zpatecniho listku z Helu do Bohumína zase listek tam.
Zjistila jsem to az na miste. Nakonec jsme museli jet o den driv a ne nočním vlakem, protože bylo vsechno vyprodany.
Ale to je škoda, mohly jsme se vidět ![]()
Takže housenky zavíječe nám během 14 dní ožraly obrovský buxus a 10 ks menšího v živém plotě, všechno šlo pryč ze zahrady a ty mnohanohý zelený potvory se během noci nastěhovaly do skleníku, kde sežraly přísadu, salát a ředvičky! Venku jim zachutnalo pučící gingko, dub červený a oleandr. To vše za bedlivého pozorování kosice, která sedí na vejcích ve střeše pergoly, přímo pod zobákem jí to vesele korzovalo a né, tohle madam kosice nežere, ta si zaletí k sousedům pro žížalu a do psí misky a u nás si počká na borůvky a maleny. Už nebude žádné přikrmování v zimě, jablíčka, nic. Housenek jsem od rána rozmačkala tak sto.
Kan To zní jak z béčkového hororu, brr.
Kan mnooo, fuj.
Ja som to teda ešte raz postriekala a jeden veľký ideme nahradiť vtáčím zobom, ale už až v jeseni, začínajú teplá, tak to nebudem trápiť. Mam zapestovane vtáčie zoby ako živý plot
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí