Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 09:42

Tabea Garfie tak me se ted na dovolenou povedlo koupit misto zpatecniho listku z Helu do Bohumína zase listek tam. Zjistila jsem to az na miste. Nakonec jsme museli jet o den driv a ne nočním vlakem, protože bylo vsechno vyprodany.

Offline Janulik03
20356 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 10:24

Nestraste, prave platím letenky do Neapola pre kamošky, tak ste ma celkom vykoľajili

Online Myrtila
5372 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 10:28

Zrovna včera jsem kupovala nějaké vstupenky a docela mě zaskočilo, že je potřeba si je vytisknout a k tomu odkaz pro tisk je platný jen 2 dny, což přišlo až po nákupu mailem - jasně, všichni máme doma tiskárnu a když to tu čtu, radši ještě zkontroluju, na kdy je vlastně máme

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 10:33

Myrtila Tak si je vytiskni do pdf, aby sis je mohla fyzicky vytisknout později.

Online Myrtila
5372 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 10:57

DruI Jj, to jsem nakonec nějak provedla, na mobilu, k tomu shodou náhod dneska jede muž do kanceláře, tak je vytiskne z odkazu v mailu on. Ale překvapilo mě to, lístek jsem netiskla, už ani nepamatuju. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 11:01

Myrtila No to se ti nedivím, že tě to překvapilo. To je přece největší výhoda těch elektricky kupovaných vstupenek, že si to člověk může následně najít v mailu :o)

Online Myrtila
5372 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 11:04

DruI No právě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2025 11:18

Myrtila my teda tiskárnu máme, ale byla bych překvapená jako ty a dost možná bych si toho ani nevšimla 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 11:21

Myrtila tak já dostala od zubaře link na "kartu pacienta" nebo jak tomu říká, a ten link byl platný 24 hodin, což jsem zjistila po dvou týdnech, když jsem si tu službu chtěla aktivovat

Online Myrtila
5372 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 11:27

Evaeva No, taky jsem si toho všimla jenom náhodou že to PDF, co přišlo v mailu, nejsou ty vstupenky.

Mohučanka To je taky dobrý, to bych asi taky prošvihla

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 12:31

Evaeva aj my máme tlačiareň, ale keď sme boli v Prahe, tak všetko, čo som zakúpila počas pobytu, mala len v telefóne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2025 12:32

letfenixa no jasně, já taky vůbec nic netisknu, vůbec by mně to nenapadlo 

Online Tak Betty
6180 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 12:57

A já tisknu, zrovna jsem si vytiskla vstupenky do divadla. Jsem stará škola , potřebuji ten papír .

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 14:26

Mohučanka jedna moje lékařka má zdravotní systém, do kterého bylo taky třeba se registrovat do 24 hodin. A ještě mě sestra upozornila, že si musím vytvořit bezpečné heslo a nikdy ho nezapomenout, protože nejde nijak obnovit

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 14:33

žluťásek Jo to heslo pro komunikaci s lékařem. Vezla jsem mámu na cévní, vstupní dotazník obsahoval i email. A heslo pro komunikaci. Moje máma zvolila heslo ,,Křečáky,,  když jsem se začala smát, tak na celou čekarnu pravila: ,, No co? Za ,,123teď,, se se mnou vadíš a tohle si budu pamatovat. Za týden měla heslo použít a místo křečáky psala Žíly.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 15:01

žluťásek no, tak já jim teď budu muset napsat email a požádat, aby mi ten link poslali znova. Pro mě i pro dceru na ortodoncii

Hesla jsou moje smrt 

Offline Fakirka
2227 příspěvků moje polička 28. dubna 2025 18:41
Reakce na Mulen:

Tabea Garfie tak me se ted na dovolenou povedlo koupit misto zpatecniho listku z Helu do Bohumína zase listek tam. Zjistila jsem to az na miste. Nakonec jsme museli jet o den driv a ne nočním vlakem, protože bylo vsechno vyprodany.

​Ale to je škoda, mohly jsme se vidět

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. května 2025 11:04

Takže housenky zavíječe nám během 14 dní ožraly obrovský buxus a 10 ks menšího v živém plotě, všechno šlo pryč ze zahrady a ty mnohanohý zelený potvory se během noci nastěhovaly do skleníku, kde sežraly přísadu, salát a ředvičky! Venku jim zachutnalo pučící gingko, dub červený a oleandr. To vše za bedlivého pozorování kosice, která sedí na vejcích ve střeše pergoly, přímo pod zobákem jí to vesele korzovalo a né, tohle madam kosice nežere, ta si zaletí k sousedům pro žížalu a do psí misky a u nás si počká na borůvky a maleny. Už nebude žádné přikrmování v zimě, jablíčka, nic. Housenek jsem od rána rozmačkala tak sto.

Offline Sweet Potato
40590 příspěvků moje polička 03. května 2025 11:19

Kan To zní jak z béčkového hororu, brr.

Offline Janulik03
20356 příspěvků moje polička 03. května 2025 11:23

Kan mnooo, fuj.

Ja som to teda ešte raz postriekala a jeden veľký ideme nahradiť vtáčím zobom, ale už až v jeseni, začínajú teplá, tak to nebudem trápiť. Mam zapestovane vtáčie zoby ako živý plot