Evaeva ze sesti jsem nikdy nepletla, ale uplne stejne to asi neni. Ja jsem se ucila rozdelit ty pruty na 4 a 4, z jedne strany ten horni prostrcit mezi dva a dva na druhe strane a vratit dospodu na svou stranu. Pak totez z opacne strany a porad to tak stridat.
Přiznání
Kokoska já to ze šesti pletu úplně stejně, akorát dělím na 2-1, akorát to nesmíš v průběhu změnit na 1-2![]()
Evaeva aha, tak to je opravdu podobne. Prave na CT1 pletou z osmi :)
Jako nejpilnější hospodyňka jsem aktivně odendala všechny šupličky z pračky kvůli vyčištění a teď je tam nemůžu vrátit zpět. Ale pračka je čistá! :D
Edit hrubka. Pilná včelka. Tvl.
Kan nemáš se pouštět do velkejch věci. Tohle já mám s kávovarem. Nejde to a nejde.
Nebýt dotazu, jestli je v ubytování kávovar, by mi o den uletělo letadlo do Portugalska. Těšíme se zítra, já: snad v neděli ne? Takže opravdu zítra. Naštěstí jsem v Praze, pračka funguje, tak to snad dám :-).
I bez pračky.
continuity Jasné, možná se zeptám i na pračku v ubytování :-).
999 to vypada, ze toho mas opravdu hodne![]()
viktorka_od splavu Mám. O víkendu návrat z Toskánska, pak cesta za vnukem, taky studenti mě potřebují, řeším nějaké trable matky, za tento týden jsem najela 1000 km... Takže velké štěstí, že jsem dnes v Praze :-).
999 tak bys jela na letiste primo a to nutne si dokoupila
Candance Jasně, vzala bych si rtěnku a jela bych :-). Stejně si chci v Portugalsku něco na sebe koupit :-).
999
To máš kliku, ale buď v klidu, šíří se to asi jako cholera, někde jsem tu psala, že muž se teď vracel na Velikonoce z Evropy a spletl se o tři měsíce! ![]()
(ale on si koupil letenku špatně, den dobrý, měsíc mu ujel)
Garfie já si včera ráno chtěla zkontrolovat, že muž objednal odvoz z letiště domů, protože projednou řešil dovolenou už s měsíčním předstihem. ![]()
Tak odvoz zajištěný byl, jenže ne z letiště domu, nýbrž z domu na letiště k našemu příletu. Přílet byl v 20:40. Naštěstí se mi to podařilo změnit, jinak bych přenášela spící děti v zubech a zavazadla na hlavě. ![]()
Tabea
Tenhle měsíc je fakt prokletý!
Nestraste!
To je moje noční můra, že zmeskam/zaspim na letadlo.
Mne se posledni dobou zdaji ty klasicke cestovatelske sny - nemam zabaleno, nic nemuzu najit, nevim, kdy a kudy na letiste atd. Nikam ted nejedem, az v cervnu, tak doufam, ze to nebude trvat celou dobu!
Kokoska jo tyhle sny jsou skvely a mne se teda zdaji i v kontextu bezneho zivota, jako ze se nemuzu zahadne vypravit z bytu nebo najit skolku, ktera je ve vedlejsi ulici![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí