Sweet Potato Janulik03 Odpolední sběr pokračuje. Zajímavé zjištění, neumí plavat, pár mrtvol jsem našla v misce s vodou. Tenhle lezl nevím kam, každopádně minul okrasný tabák, který piplam od ledna.

Sweet Potato Janulik03 Odpolední sběr pokračuje. Zajímavé zjištění, neumí plavat, pár mrtvol jsem našla v misce s vodou. Tenhle lezl nevím kam, každopádně minul okrasný tabák, který piplam od ledna.

Vcera jsem vyplenila dve zahradnictvi a dneska dalsi dve a ted prichazi ta chvile, kdy clovek blouma po zahrade, v kazdy ruce kvetinac a premejsli, kam to sakra da
Můj obří buxus je v háji , během tří dnů. 
Kan Naštěstí nekuřák.
Chápu.
Tak Betty My ještě včera takto.

Kan To je strašné a soucítím. Nicméně se velmi přimlouvám za kosici, tohle bych jí nevyčítala
A proč tučně ? To nějak samo...
Nam to buxusy sežralo všechny uz asi před 8 lety
moora
tiež som sa stavila ráno na trhu ![]()
A co si kúpila?
Kan su to extra hnusné potvory
Janulik03 zimolez, velkokvety drin, ruzi, botanicky tulipany, bilou denivku, dvojostici, uzkolistou pivonku, kosatec mecolisty, puskvorec, nejaky bylinky, bilej kohoutek, sasanku, zlutuchu, ten horskej klematis, ostropestrec, anglicky muskaty...
edit: ten drin se spravne jmenuje kvetnaty
moora ohoho, tak asi potrebujem velkokvety drien ![]()
https://www.najdije.cz/pf/zavijec-zimostrazovy/
Hlaste tu svini svinutou.
Karja ma se ochladit pristi tyden
Velkou radost mi delaj hmyzacci, lita mi jich tu plno, dneska jsem videla otakarka a vcera dlouhozobku ![]()
Karja já sázím celoročně, i ve vedrech, je třeba to zalívat, ale jinak to normálně jde.
moora jsem zvědavá, jak se ti bude dařit dvojostice. Já to s nimi zkoušela dvakrát, první rok krásně kvetly, druhý jich vylezla max polovina a třetí rok už nic.
Pinot Noir rikas dalsi adept na kvetinovy hrbitov? Uvidime, mam ji prvne :)
bojim, ze tech adeptu tu zas stoji fronta... lonska choisie sice prezila, ale tvari se smutne. Nechcete nekdo australskou limetku? Kvete, plodi, venuju, pouze osobni odber nebo v ramci Phy ji jsem schopna popovezt
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.