viktorka_od splavu přesně! Když aspoň nasněží a ta tma je taková prozářená, ale to se v Praze stane tak jednou za rok ![]()
Přiznání
dzizisketa mně už to utíká rychle tak nějak všechno, co jsou děti v institucích. Ale leden je plný optimismu, jak se prodlužuje den, a v únoru už cítím ve vzduchu jaro ![]()
Evaeva Jojo, jakoby u nás je v zimě fakt hezký, když je sníh a konečně topime plynem a ne kotlem...ale takovy to hnusný posmourno a věčně někdo uspolenej, hrůza!
Karja deti dnes odisli do stvrtka k sestre a mne uz je za nimi smutno! Lebo teraz to s nimi bola taka pohoda ked clovek nemusel riesit ten skolsky rezim.
Karja amen. Ale už se těším, až půjdeme s kluky bruslit. Co jsou větší, tak se aspoň víkendy dají naplnit hezkým programem.
Evaeva Jo, to máš pravdu a vy máte určitě nějaká venkovní kluziště, to mám moc ráda, u nás prostě stadion no;-). Vloni jsme kvůli nemocem fakt byli asi třikrát jen, to bylo úplně zoufalý...
viktorka_od splavu ja mam tmu i rada. Nesnasim zimu, zimu, zimu, vanoce, zimu...
no, spis blato, pliskanice, blato, dest, vanoce, blato...
Mně se dělá ouvej už jen z těch vašich zimních řečí tady!
Karja jakože ano, v Praze máme otevřené kluziště. A ne, žádné nemáme tak blízko, aby to trumflo stadion v docházkové vzdálenosti ![]()
A my budeme mít podzim krásný, protože bude miminko ![]()
Catherinne juuu gratuluju!!![]()
![]()
![]()
viktorka_od splavu
děkuju
Catherinne gratulujem
!!!
Catherinne To je hezká novina! Gratuluju. A budou super Vánoce! ![]()
Catherinne gratuluju![]()
Catherinne tak to hej ![]()
Catherinne Tak je to konečně veřejný? ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí