Pořád si říkám, jak daleko bych letěla 10 vteřin, to by byl uz docela výlet:D
Přiznání
Sweet Potato jak se tam vlastne dostal?
To jsem si cvičně spočítala už odpoledne, ale pak mne ta debata přestala bavit. ve 40km/hod cca 100 metru. no možná z nuselaku. ![]()
Jo a přejíždím brod a kaluže, kde mi voda sahá po prahy, fakt to nic nevyzkratuje. :D:D
Kde se v Čechách běžně brodí autem řeka, pokud nejsou povodně? Nejsi na Islandu?![]()
U zadních sedaček mám taky ruční stahování okýnek.
Karja 10 vteřin je zpomalený záběr. Aby ti tvůj zas.. život stihl proběhnout před očima! ![]()
Na dovolené jsem jela autem na výlet s kamarády. Seděla jsem vzadu a mela pootevřené okno. Když jsme zastavili a kamarád zhasl motor , tak říkám musíš znova nastartovat mam otevřené okno. No byla to 25 let stará škodovka a ruční klika. Na to jsem úplně zapomněla , že jsme taky měli .
Tak Betty
My zase ve Španělsku googlili, jak nastartovat auto, které nemá klíč.
Tak Betty pred tromi rokmi sme boli na Krete a pán domáci nas svojim starsim autom zviezol do mesta. Syn sa ma spytal co je to? a ukazal na klucku. V prvom momente zo mna vyletelo Vsak klucka na okno a za sekundu mi doslo, ze to vidi prvy krat a nema to odkial vediet :D
Kokoska Přes dvory, sousední domy mají různě vysokéstřechy, terasy...
continuity NO vidíš, někdo přemýšlí a jiný počítá:D:D
mirajo Tak na brod řekou či spíše potokem mě v sobotu zanavigovala navigace, byly tam dvě možnosti - brodit nebo přejet přes takovej improvizovanej mostek. Tak jsem to otočila...
Tak dekuju, představa deti v autosedačce s pětibodovým pasem při pádu do vody mne jeste nepronásledovala..:.
jinak to jsou zase žvásty ![]()
My jak s obytnakem jezdíme všade tade, tak mi občas nějaká taková myšlenka proběhne hlavou:D Ale to bývají opravdu extrémní místa, zlaté brody
Kde se v Čechách běžně brodí autem řeka, pokud nejsou povodně? Nejsi na Islandu?
Jestli se odpoledne dostanu k řece, vyfotím. ![]()
Kan a co te nuti jezdit pres reku brodem?
Kokoska Tak je tam lávka pro pěší a na druhé straně je zahrádkářská kolonie a chatky. Jak bys tam jela ty? Ten brod s autem projedeš, když není moc vody, pokaždé taky ne. Není jenom Praha a zpevněné cesty.
Kan nerikej mi, ze nekde neni mostek, kudy auto projede. To jezdi zahradkari pres reku?
A fakt se nepohybuju jen v Praze ![]()
Kokoska
Nepostavili no. :D
Kokoska Taky znám místo, kam se jde dostat jen přes brod. Jsou tam chaty. Takové ty trampské, bez vody, elektřiny, neni jich moc. Kus za nimi, na louce byl tábor, kam muz jezdil s dcerou. Brod byl z té cesty k táboru ještě to méně adrenalinové místo.
notna u divoke trampske osady by me to narozdil od zahradkaru neprekvapilo. Ale treba zahradkari nemaji radi ty z druheho brehu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí