dzizisketa jojo, hauva je podle stekotu, zdejsi psi stekaji hau hau nebo vuf vuf.
Přiznání
carries to mas pravdu, ze norstina zni tvrdseji nez svedstina. Svedstina jakoby zpiva nebo jak to popsat.
letfenixa rodice kdysi byli ve zdejsim narodnim museu a brozuru meli jen finsky a svedsky, tak si vzali tu svedskou a pry tomu pres nemcinu a anglictinu docela dobre rozumeli. Ja se taky po pristehovani sem v obchode orientovala spis podle svedstiny.
dzizisketa a hodně známý cvičák pro psy v Ostravě je Koira:D
![]()

Potrefenáhusa tak to je boží ![]()
Potrefenáhusa
Haha, to je boží....můžu přihodit podobnej na téma japonských kanji?
Potrefenáhusa muj oblibenej!
Tak jsme se byli podpultově mrknout na Lucy a Salem, a teda jet kvuli toho odněkud z dáli, byla bych asi poněkud zklamaná...
rasaNorinebylo to zajímavé? Zrovna jsem si rikala, ze bych sla...
Gatita dvě vitríny s par kostma, a dvě sochy ala realismus jak asi vypadali. Za mě fakt nic moc.
rasaNori a žádné zajímavé povídání, instalace, nic? Tak to je škoda.
Gatita udělali k tomu novou expozici o vývoji člověka, ta zůstane i když lucy odvezou. To si radši zajděte na ten Taiwan.
rasaNori Gatita Je to obráceně. NM vytvořilo novou stálou expozici a k jejímu otevření se jim podařilo sehnat naprosté světové unikáty související s touto expozicí. Není to výstava věnující se jen tomuto velkému objevu. Ale taky jsem si to původně myslela. Asi za to můžou trochu média, která kladou větší důraz na Lucy a Selam. Zase asi se to dá chápat vzhledem k tomu, o co jde.
Už nikdy, nikdy,, nikdy nenechám nic na poslední chvilku. V tomto jsem se nechala přesvědčit a není to dobře, budu si stát příště za svým. Jsem puntičkář, mám to i ve znamení jako hlavní povahový rys. Raději budu za nelidu, ale bude všechno odevzdáno v domluvený čas. Nikdy!
Chci usnout a probudit se až po volbách. A nebo aspoň zalést někam hluboko do lesa bez spojení a lidí.
Kan Já nechala na poslední chvíli ten voličský průkaz a byla to chyba. Začala jsem to řešit on-line předposlední den a systém selhal. Na úřad se mi podaří dostat až ve středu odpoledne, poslední den, a to asi bude maso. Pokud to nevyjde, budu muset změnit plány. Ale udělám cokoliv, abych odvolila.
999
snad to klapne!
Aranel Klapne to každopádně, jen ještě nevím, za jak velkou cenu ztrát :-).
999 Sesttenka jede volit 900 km a to je rada, ze ten zastupitelskej úřad nema na opačným konci země :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje