Karja to jo, tyhle změny nejsou sto pochytit
Přiznání
Tabea Byla jsem tak v šoku, že jsem se ani nezeptala, ale už jsem to zjistila, muži v 60. :-)
barbucha V přepočtu 9-27 tisíc korun, záleží od oblasti, na venkově je to míň, ve městě víc. Nejdražší položkou je prý nájem, mimo ta velká centra platíš kolem 3-4 tisíc. Ale tam je fakt obrovský rozdíl mezi venkovem a těmi velkými městy.
Garfie proto se tolik angažují jako dobrovolníci. Co by těch 40/30 let jinak dělali ![]()
rysamona no ale na měsíc bys to asi přežila bez něj a ne ještě úkolovat kolegy, aby ti ho zajistili.
No a taky jsou zaměstnání, kde často žádný takový oběd nestíháš/nemáš možnost, byť na něm lpíš sebevíc ![]()
Evaeva No přesně. Ale jako zaskočilo mě to, fakt....půlka matek ze školy je vlastně v důchodu!!! ![]()
notna a iný zas nečíta správy v EduPage.
Tak sme to teraz riešili, že ktorý informačný kanál je prechodný.
letfenixa v edupage aspoň vidíš, kdo to nečetl, ne?
Nebo se to "přečtení" musí aktivně potvrdit.
Tabea nie.
Já se divím že vůbec nějaký důchod mají. I vzhledem k jejich generacema prověřenýmu zvyku starat se o svoje seniory...
Přiznávám, že mi tady chybí @Dadoo !
Dadoo vás pozdravuje, byla v prosinci na reoperaci a měla nějaké komplikace, tak se teď dává dohromady.
SunEclipse
díky za zprávu!!
rysamona no ale na měsíc bys to asi přežila bez něj a ne ještě úkolovat kolegy, aby ti ho zajistili.
No a taky jsou zaměstnání, kde často žádný takový oběd nestíháš/nemáš možnost, byť na něm lpíš sebevíc
Ja bych třeba do takového zaměstnání nechodila. Nastesti nevolnictví bylo dávno zrušeno.
Mám to úplně stejně, bez oběda jsem pocitově hladová a neudelam nic. Jsem schopna to zvládnou nárazově, třeba na výletě, když se hodně hýbu, nemluvě o tom, že to znamená teplou večeři, takže hodně kalorií navečer.
Tak Betty Mermaid šiš, děkuji moc, že jste si na mě vzpomnely!![]()
Loňský rok (dodnes) jsem bojovala s nelecenou boreliozou, pozitivní nález se ke mně dostal se zpožděním 1,5 roku..
Takže minimum pohybu, šílená únava, padání, bolesti. Takže jsem zase pěkně nakynula. Pomalu, plizive a nemilosrdně.
Tak jsem se obrátila na obezitologa prof. Matoulka a začala to řešit.
Řešení bylo, že mi udělají reoperaci, protože ta plikace se rozmotala a dávno nefungovala.
16. 12. Jsem měla operaci Na Františku.
Bohužel, došlo ke komplikacím. Někde to teklo.
19.12. Druhá operace
22.12. Třetí operace, už ne laparo, ale rizli mi celé břicho.
Měla jsem v něm těžkou infekci a začínaly mi selhává orgány. Plíce a játra.
Takže 9 dní v umělém spánku. Kdy rodina denně slysela: Stav je kriticky, nemůžeme vám nic slíbit. Zavolejte si zítra..
Nedychala jsem sama, tracheostomii jsem unikla o vlas. Začala jsem dýchat.
Na JIPu to bylo pro mě naprosto šíleně, měla jsem strašlivé sny. Halucinace, prostě des.
Měla jsem záchvaty paniky, fakt něco strašného.
Naštěstí mě přeložili na odd. To mě zachránilo. Jinak bych snad skočila z okna, i když jsem byla ležák.![]()
Pobyla jsem tam celkem 34 dnů. I domu jsem šla jako téměř ležák.. těch pár kroků na wc bylo nic.
Jeden pes u mámy, druhá v hotelu, kocoura chodili opatrovat sousedi.
Mezitím stěhovali dcera nutné věci z chaty do bytu. Který se mel rekonstruovat.
Pořád jsme v bytě. Dcera tu je 2 měsíce. V sobotu odletí a přiletí druhá.
Dneska už chodím, odejdu barák, krátké venčení zvládnu.
Za 2 měsíce jsem shodila 18 kg. Převážně ležením
Nemohla jsem jist, max tak 50 g. Jenže mimo tuk jsem ztratila hodně svalů. Takže mě teď čeká obrovská porce rehabilitaci.
Tak to je ve zkratce můj báječný konec roku 2025.
Jooo a ještě.. dneska se krade všechno.. já přišla o 14 dní, o vánoce, ale ve finále ne o život. Doslova mě vyskrabli hrobnikovi z lopaty.
Vsechno jsem věděla dopředu. Možnost komplikací. To se dozvíme před každou operaci. Ale obvykle si myslíme. Ze právě nám se určitě nestane.
Tak já si to vybrala bohaté.
Ale ŽIJU!![]()
Dadoo Ach Dadoo, to je hodně těžké čtení . Ze srdce ti přeji ať se ze všeho zlého vykřešeš .
Teď už bude líp .
Dadoo smarja to je teda nadeleni. Ať už je líp. ![]()
rysamona
Já mám taky ráda teplý oběd, ale kdyby dočasně vypadla podniková jídelna, nenapadne mě očekávat, že mi obědy bude zajišťovat někdo z kolegů; a kdyby se někdo takhle obětoval, ani ve snu bych nedržkovala.
tak to kazdopadne. Vubec bych necekala ze nekdo bude resit muj obed.
Dadoo panenko skakavá. Tak at uz je jenom lip.
Dadoo Jezis...já si říkala, že nejen tady, ale ani na instagramu jsem tě dlouho neviděla. Tohle by mě ale teda ve snu nenapadlo. Strašný čtení, tak snad už teď bude jen dobře, protože hrozně už bylo.
Držím pěsti!

Dadoo Ježíšmarja! Chuděro
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje