Dadoo ach jo. No uz se snad nikde nedelaji, myslim ze jeste Iscare (soukro) je obcas delaji. Tak tuk tuk, at uz je jen lip. Dcery ❤️
Přiznání
Dadoo to je teda pribeh! Uzily jste si ty i dcery. Hlavne ze to ma dobry konec. Tak at uz to pokracuje jen dobre, moc drzim palce. ![]()
Dadoo Ahoj! ![]()
Teda a ja jsem si myslela, ze MUJ 2026 stal za hovno - a ted vidim, o kolik to mohlo byt jeste horsi!
At uz je jen dobre ![]()
MP Marge myslis tvuj 2025, ne?
na hodnoceni tohoto si jeste pockej, bude lip
teda... vitej mezi zivymi ![]()
Dadoo hrozně se to čte! Přeju hodně sil a zdraví![]()
Ráda tě tu vidím. A přeju ti, ať příští report je teda úúúplně z jiného soudku. Tak rychlou rehabilitaci.
Dadoo
uff! Tak hlavně, ať už je to jen dobrý! Říkala jsem si, kam jsi zmizela, když nebyly dlouho tvoje slečny a Ládík na IG.
Dadoo ach
. Nemám slov...přeju sílu a uzdravení...je mi Tě obrovsky líto.
Dadoo čtu až teď, a to je teda síla. Přeju úspěšnou a rychlou rekonvalescenci!
MP Marge myslis tvuj 2025, ne?
na hodnoceni tohoto si jeste pockej, bude lip
Jezis, no jo ![]()
Ale on ani 2026 se zatim neprojevuje zrovna sympaticky
Dadoo ty jsi v mé mysli i srdci stále. Moc na tebe myslím a přeji jen to nej! Zdraví! Vztahy! Pohodový život!
...dočetla jsem
... to je záhul (v mé mysli ve spojení s Tebou byly: kulturní zážitky pohoda a milá společnost.) Opatruj se![]()
Marielle ty jsi tak strašně milá.. vůbec nevím. Čím jsem si to zasloužila!![]()
A ještě jednou chci poděkovat všem za podporu!
Semtam někdo na chvíli zmizí. Nebo odpadne. Ale ta skvělá podporující komunita je tu pořád nezměněna!
Je to jako vklouznout zase do starých, vyslapanych, pohodlných bot.
Moc všem děkuji!![]()
Taky přeju ať se dáš rychle dohromady a užiješ si sluníčko.
Dadoodrž se![]()
Dadoo šmarjá, to je strašný, to sis teda užila. Doufám, že všechno hrozný už sis vybrala a teď už bude jenom dobře. Drž se.
Dadoo moc přeju, ať ti rok 2026 tu loňskou hrůzu vynahradí, hlavně hodně zdraví!
Rozřezala jsem si prst, jakože hodně, skončila jsem v nemocnici, bylo to dobrodružné, muž na služebce, krásný slunečný víkend, takže všechny japonské kamarádky na výletě, musela jsem to zvládnout sama, navíc většina ordinací kolem pozavíraná....no dlouhý příběh, ale co chci říct, dost mě překvapilo, že doktor vůbec, ale vůbec nemluvil anglicky. Navíc mladej (hezkej, heč!) borec, jediný na co se vzmohl bylo "ok". Sestřička, starší paní, toho sesmolila víc. To mě teda překvapilo dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje