Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 02. března 2026 07:41

Garfie ouvej a určitě to bude palec nebo ukazováček na vůdčí ruce foukám 

ale tak tys´ měla štěstí  v té ordinaci, ani nebylo třeba se domlouvat, co ti je

Offline 999
19522 příspěvků moje polička 02. března 2026 07:56

Garfie Teda auu, přeju rychlý hojení.

Jinak jak píše Samantha , bylo štěstí, že bylo na pevní pohled zřejmé, co ti je. Představ si, že bys mu líčila, jak ti vystřeluje prudká bolest někde v podbřišku:-).

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 02. března 2026 10:07

999 Připomnělo mi to, jak jsme s v lékárně na Kubě předváděli průjem....

Ale jo, to je pravda, bylo to zjevné, dneska jsem byla na převazu a konečně to pořádně viděla a je to fakt hnusný, přes celej první článek prstu. Je to ukazováček, naštěstí na levé a naštěstí ne přes nehet, takže vlastně pohoda. :-) 

A mám zakázaný to namáčet, takže malí otroci myjí nádobí a tak a já je jen diriguju.....

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 02. března 2026 10:22

Garfie

Cos prováděla? Ještě že to bylo evidentní, co tě trápí. Ve stresu člověku občas nenaskakujou ty správný slova. 

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 02. března 2026 10:27

Tabea Normálně jsem krájela chleba. Sjel mi nůž po patce, pěkně japonská kvalitka....:-)

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 02. března 2026 10:40

Garfie chleba domácí? Že by českej chleba nebyl kompatibilní s japonským nožem?
Přeju ti, ať ti to rychle sroste a moc nebolí. Ale zas je to fajn, že otroci se můžou angažovat. 

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 02. března 2026 10:43

Tabea No jasně že domácí, japonskej je jako máslo, žádná vypečená kůrka!!

Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 02. března 2026 10:54

Dadoo držím palce ať už je jenom líp..!

Garfie a tohle teda musela taky být shituace.. Uf uf, ať se ti to dobře hojí...

Já si jako odrostlé děcko (třeba 13 let) takhle řízla do palce z vnitřní strany - držíš rohlík, podélně ho krájíš, krájíš a krájíš si palec.. Máma byla doma, tak jsme běžely k dětské doktorce a ta mi to jen stáhla náplastí a srostlo to úplně krásně a to máma tvrdila, že v tý ráně viděla obnažený šlachy, bléé.. (já se nekoukla)

Offline Blanka
příspěvků moje polička 02. března 2026 11:13

Garfie - to je úžasné, ako vy akúkoľvek nepríjemnosť, problém, stresové situácie atď., zvládate, a neskôr zvesela popisujete ! Prajem bezproblémové  doliečenie  !

Offline Řvousenka
1014 příspěvků moje polička 02. března 2026 12:13

Garfie Fuj, obnovila se mi vzpomínka na přesně stejnou situaci, úplně jsem přitom tehdy slyšela, jak ten nůž škrtnul o kost. Popasovala jsem se s tím tenkrát sama, na ukazováčku mám ale dodnes jizvu.

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 02. března 2026 12:38

Garfie au! At se to rychle a dobre hoji!

Offline Blanka
příspěvků moje polička 02. března 2026 13:38

Moja jazva na ukazováčku pravej ruky má síce iba 1.5 cm, ale na jej vznik mám  peknú spomienku, tak to sem, aniž by som zľahčovala tie skutočné, vážne úrazy, dám. Bolo horúce leto , mala som asi 7 rokov, rodičia  niekam odišli a ja som dostala úžasný nápad, že si , namiesto zmrzliny, odškrábem  ľad z mrazáku / stará chladnička, začiatok 50 rokov / a k tejto ľahôdke som pozvala  kamarátku. Ja som si čosi prácne odškrabala, a dala som nôž kamarátke , ktorá sa ale pri tej námahe trošku o nôž škrabla - nezarezala do prsta -  ale začala  strašne kričať. A mňa vtedy nenapadlo nič lepšie, a aby s krikom prestala, som je povedala -  co řveš, vždyť to nic není  -a  zarezala som si do prsta,  a to teda skutočne . Škoda, že si vôbec nepamätám, aký vplyv to na moju spoluviníčku malo - zato reakciu rodičov, ktorým sa to zatajiť nedalo, si pamätám. / Vtedy ešte nejaká tá facka nezbúrala svet a na môj vývin to malo skôr pozitívny, ako negatívny vplyv  /

Offline Lamicka
14142 příspěvků moje polička 02. března 2026 21:09

Dadoo ajaj, to mě mrzí ať jsi brzy v pořádku.

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 02. března 2026 23:00

Pavlena Já myslím, že těm dětem tak nějak sroste všechno, víš jak, nerozbitný, omyvatelný.

Řvousenka To víš, že jsem se s tím taky chtěla popasovat sama, ale dcera mi to zakázala a asi dobře udělala, včera na převazu jsem to vlastně poprvé pořádně viděla a je to hodně ošklivý....

Blanka Děkuji, jste milá! :-) Ta vaše historka je taky vtipná! Já když jsem to líčila včera na kurzu vaření (abych zdůvodnila proč nemůžu krájet a umývat nádobí), tak mi jedna Japonka řekla, že bych měla dělat stand up comedy, v japonštině pochopitelně (protože jsem to vydatně prokládala těmi třemi japonskými slovíčky, co jsem ze sebe v nemocnici dostala....)

Offline Marielle
příspěvků moje polička 02. března 2026 23:02

Dadoo děkuji a držím pěsti. <3 

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 02. března 2026 23:18

Garfiedržím palce, ať se to dobře zahojí. Ono je vždy fajn, když na to koukne odborník, jestli nejsou zasažené šlachy. 

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 02. března 2026 23:38

continuity Díky moc. Teď je jen otrava docházet do té nemocnice, není to úplně za rohem, chtějí mě vidět co dva dny a včera jsem tam čekala tři hodiny!! Aspoň jsem koukala na telku a procvičovala se v japonštině, bohužel nepouštěli žádné stupidní dětské animačky, kterým bych možná rozuměla, ale přenos z parlamentu.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 03. března 2026 12:13

Garfie 

Zajímavý. A byl to vůbec Japonec, ten doktor?