Garfie ouvej a určitě to bude palec nebo ukazováček na vůdčí ruce
foukám
ale tak tys´ měla štěstí v té ordinaci, ani nebylo třeba se domlouvat, co ti je ![]()
Garfie ouvej a určitě to bude palec nebo ukazováček na vůdčí ruce
foukám
ale tak tys´ měla štěstí v té ordinaci, ani nebylo třeba se domlouvat, co ti je ![]()
999
Připomnělo mi to, jak jsme s v lékárně na Kubě předváděli průjem....
Ale jo, to je pravda, bylo to zjevné, dneska jsem byla na převazu a konečně to pořádně viděla a je to fakt hnusný, přes celej první článek prstu. Je to ukazováček, naštěstí na levé a naštěstí ne přes nehet, takže vlastně pohoda. :-)
A mám zakázaný to namáčet, takže malí otroci myjí nádobí a tak a já je jen diriguju.....![]()
Cos prováděla? Ještě že to bylo evidentní, co tě trápí. Ve stresu člověku občas nenaskakujou ty správný slova.
Tabea Normálně jsem krájela chleba.
Sjel mi nůž po patce, pěkně japonská kvalitka....:-)
Garfie chleba domácí? Že by českej chleba nebyl kompatibilní s japonským nožem? ![]()
Přeju ti, ať ti to rychle sroste a moc nebolí. Ale zas je to fajn, že otroci se můžou angažovat.
Tabea No jasně že domácí, japonskej je jako máslo, žádná vypečená kůrka!! ![]()
Dadoo držím palce ať už je jenom líp..!![]()
Garfie a tohle teda musela taky být shituace..
Uf uf, ať se ti to dobře hojí...![]()
Já si jako odrostlé děcko (třeba 13 let) takhle řízla do palce z vnitřní strany - držíš rohlík, podélně ho krájíš, krájíš a krájíš si palec..
Máma byla doma, tak jsme běžely k dětské doktorce a ta mi to jen stáhla náplastí a srostlo to úplně krásně a to máma tvrdila, že v tý ráně viděla obnažený šlachy, bléé.. (já se nekoukla)
Garfie - to je úžasné, ako vy akúkoľvek nepríjemnosť, problém, stresové situácie atď., zvládate, a neskôr zvesela popisujete ! Prajem bezproblémové doliečenie !
Garfie Fuj, obnovila se mi vzpomínka na přesně stejnou situaci, úplně jsem přitom tehdy slyšela, jak ten nůž škrtnul o kost. Popasovala jsem se s tím tenkrát sama, na ukazováčku mám ale dodnes jizvu.
Garfie au! At se to rychle a dobre hoji!
Moja jazva na ukazováčku pravej ruky má síce iba 1.5 cm, ale na jej vznik mám peknú spomienku, tak to sem, aniž by som zľahčovala tie skutočné, vážne úrazy, dám. Bolo horúce leto , mala som asi 7 rokov, rodičia niekam odišli a ja som dostala úžasný nápad, že si , namiesto zmrzliny, odškrábem ľad z mrazáku / stará chladnička, začiatok 50 rokov / a k tejto ľahôdke som pozvala kamarátku. Ja som si čosi prácne odškrabala, a dala som nôž kamarátke , ktorá sa ale pri tej námahe trošku o nôž škrabla - nezarezala do prsta - ale začala strašne kričať. A mňa vtedy nenapadlo nič lepšie, a aby s krikom prestala, som je povedala - co řveš, vždyť to nic není -a zarezala som si do prsta, a to teda skutočne . Škoda, že si vôbec nepamätám, aký vplyv to na moju spoluviníčku malo - zato reakciu rodičov, ktorým sa to zatajiť nedalo, si pamätám. / Vtedy ešte nejaká tá facka nezbúrala svet a na môj vývin to malo skôr pozitívny, ako negatívny vplyv
/
Dadoo ajaj, to mě mrzí
ať jsi brzy v pořádku.
Pavlena Já myslím, že těm dětem tak nějak sroste všechno, víš jak, nerozbitný, omyvatelný. ![]()
Řvousenka To víš, že jsem se s tím taky chtěla popasovat sama, ale dcera mi to zakázala a asi dobře udělala, včera na převazu jsem to vlastně poprvé pořádně viděla a je to hodně ošklivý....
Blanka Děkuji, jste milá! :-) Ta vaše historka je taky vtipná!
Já když jsem to líčila včera na kurzu vaření (abych zdůvodnila proč nemůžu krájet a umývat nádobí), tak mi jedna Japonka řekla, že bych měla dělat stand up comedy, v japonštině pochopitelně (protože jsem to vydatně prokládala těmi třemi japonskými slovíčky, co jsem ze sebe v nemocnici dostala....)
Dadoo děkuji a držím pěsti. <3
Garfiedržím palce, ať se to dobře zahojí. Ono je vždy fajn, když na to koukne odborník, jestli nejsou zasažené šlachy.
continuity Díky moc. Teď je jen otrava docházet do té nemocnice, není to úplně za rohem, chtějí mě vidět co dva dny a včera jsem tam čekala tři hodiny!! Aspoň jsem koukala na telku a procvičovala se v japonštině, bohužel nepouštěli žádné stupidní dětské animačky, kterým bych možná rozuměla, ale přenos z parlamentu. ![]()
Zajímavý. A byl to vůbec Japonec, ten doktor?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.