Já tyhle pocity blaha, jak se máme dobře, zažívám taky často, zvlášť teď, když se zase dá něco dělat venku na zahradě. A kdykoliv přes nás letí letadlo (jsme kousek od Brna, takže občas jsou tu dost nízko), tak si říkám, jak je to hezký, se moci v klidu kouknout a nebát se, že mi něco hodí na hlavu nebo se třepat, co to vlastně letí... A někteří lidi pořád pruděj a pořád všechno špatně. Nechápu je.
Přiznání
dzizisketa HO je nejvic nejlepsi!!!!
Potrefenáhusa den dva HO týdně do konce života je můj sen!![]()
Dnes mě pozval jeden chlap na večeři, situacne jsme na sebe narazili, když mi zachytil kutalejici se jablko po silnici.....ale jako podle mě to nebyla úplně moje kategorie, tam jako se to nikde neprotinalo.Já furt koukám pp těch tricatnicich, ale realita je uz hodne jinde no:D:D. Tak jsem mu řekla, že dobře, že teda přijdu, ale i s detma.
Karja No a jak dětem chutnalo??
Aranel Ty vado!![]()
notna Hele on měl docela vyridilku, myslela jsem si, že děti budou konečná...:D. Ale sotva jsem odpověděla zeptal se, jestli přijde manžel taky. A pak řekl, ale ne, já bych Vás skutečně rád pozval, protoze se mi libite.. Takže asi mu nic z výše uvedeného vlastně nevadilo.
Karja Ty jo, já si živě představovala, jak si tak dohasíš na rande i dětma....ale teda pozvánkou pro manžela jsi mi to trochu zkazila, prostě jen otevřenej introvert, to není ono, jen s dětma by to byla větší sranda!
Ale mělas to přijmout, třeba by si rozměl se Sambem a měl l byl by nového kamaráda!
Karja Byl pohotovej :-)
GarfieHele určitě nerozumnel. Naštěstí jsem ho nepotkala nikde poblíž, nabídka znela ,,my dva dnes večer večeře v Brně,,:D
...náhodou - pěkný kompliment!.
(prostě Ti to seklo, sekne
)
((hm, co noo, tak to zkusil, za zeptání nic nedá. A co kdyby to zrova náááhodou vyšlo, že jo...))
Řídil se evidentně: "Líná huba, holý neštěstí." A neměl co ztratit. ![]()
Karja to by bylo zajimave doma, rict sambovi, zitra se postarej o holky, ja jedu na veceri do Brna. Vlastne ani nevim s kym, sebral mi na ulici upadly jabko.
Karja - hrejte sa tou spomienkou ! V súčasnej „ korektnej “ dobe už sa muž ani neodváži a keď, tak sa žena oháňa sexuálnym obťažovaním , a pritom ide o ľahké, neškodiace flirtovanie. Jasne, keby ste na tú večeru išla, a možno aj nie iba raz, - bolo by to už / v mojom ponímaní / za hranou, a práve tak by mi vadilo, keby podobnú situáciu využil môj muž . Ale práve to vedomie, že si tú hranicu viem ustrážiť mi dovolí užiť si ten príjemný pocit záujmu o mňa. Mala som vlani podobný, aj keď v mojom veku už úplne nepravdepodobný zážitok . Nemala som záujem o pokračovanie, ale ani som o tom nepovedala mužovi. Je to moje sladké, nevinné tajomstvo !![]()
Kokoska Ano on mi říkal, že nechápe, jak mě může někdo cizí pozvat na večeři venku na ulici, jak se to jako stane....tak mu říkám, no kutalelo se mi jablko...a on ,,aha, tak to už chápu,,.
Blanka Tak to já mu vykecam zas takovou blbost a společně se nad tím zasmějeme. Že mi na teambuildingu píše kolega o číslo pokoje, to mu zase jako neříkám, taky se chci někam podívat, že jo! Ale zažít zas všechno nemusím..... Ale teď mě napadlo, že jsem mu mela napsat číslo jiného pokoje:D:D. Nejlíp kdybych věděla, kdo kde spí a poslala mu pokoj šéfa nebo nekoho koho nemusím moc, zas nemusím budit milé osoby:D. Bože, to je nápad, doufám, že bude šance to zrealizovat. Takže za úchylaka budu já, až se budu starších kolegů ptát, jaké mají číslo pokoje, abych vědela:D
Jen aby si pak nestěžovali sambovi, že seš dotěrná ![]()
barbucha jj, to by se asi divil ,,mému vkusu,,:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí