Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Torrah
3400 příspěvků moje polička 06. března 2026 09:22

Já tyhle pocity blaha, jak se máme dobře, zažívám taky často, zvlášť teď, když se zase dá něco dělat venku na zahradě. A kdykoliv přes nás letí letadlo (jsme kousek od Brna, takže občas jsou tu dost nízko), tak si říkám, jak je to hezký, se moci v klidu kouknout a nebát se, že mi něco hodí na hlavu nebo se třepat, co to vlastně letí... A někteří lidi pořád pruděj a pořád všechno špatně. Nechápu je.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 06. března 2026 12:47
Reakce na Samantha:

MP Marge myslis tvuj 2025, ne? na hodnoceni tohoto si jeste pockej, bude lip 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 06. března 2026 12:54

dzizisketa HO je nejvic nejlepsi!!!!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2026 13:48

Potrefenáhusa den dva HO týdně do konce života je můj sen!

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 06. března 2026 15:04
Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 06. března 2026 20:30

Dnes mě pozval jeden chlap na večeři, situacne jsme na sebe narazili, když mi zachytil kutalejici se jablko po silnici.....ale jako podle mě to nebyla úplně moje kategorie, tam jako se to nikde neprotinalo.Já furt koukám pp těch tricatnicich, ale realita je uz hodne jinde no:D:D. Tak jsem mu řekla, že dobře, že teda přijdu, ale i s detma.  

Offline Aranel
6644 příspěvků moje polička 06. března 2026 20:32

Karja No a jak dětem chutnalo??

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 06. března 2026 20:37

Aranel Ty vado!

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 06. března 2026 23:03

Karja Aranel A co říkal chlap na děti? 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 06. března 2026 23:29

notna Hele on měl docela vyridilku, myslela jsem si, že děti budou konečná...:D. Ale sotva jsem odpověděla zeptal se, jestli přijde manžel taky. A pak řekl, ale ne, já bych Vás skutečně rád pozval, protoze se mi libite.. Takže asi mu nic z výše uvedeného vlastně nevadilo. 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 07. března 2026 02:03

Karja Ty jo, já si živě představovala, jak si tak dohasíš na rande i dětma....ale teda pozvánkou pro manžela jsi mi to trochu zkazila, prostě jen otevřenej introvert, to není ono, jen s dětma by to byla větší sranda! Ale mělas to přijmout, třeba by si rozměl se Sambem a měl l byl by nového kamaráda! 

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 07. března 2026 08:09

Karja Byl pohotovej :-)

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 07. března 2026 08:18

GarfieHele určitě nerozumnel. Naštěstí jsem ho nepotkala nikde poblíž, nabídka znela ,,my dva dnes večer večeře v Brně,,:D 

Offline Miru
16928 příspěvků moje polička 07. března 2026 10:15

Karja 

...náhodou - pěkný kompliment!.

(prostě Ti to seklo, sekne)

((hm, co noo, tak to zkusil, za zeptání nic nedá. A co kdyby to zrova náááhodou vyšlo, že jo...))

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 07. března 2026 10:27

Karja

Řídil se evidentně: "Líná huba, holý neštěstí." A neměl co ztratit.

Offline Kokoska
35057 příspěvků moje polička 08. března 2026 07:57

Karja to by bylo zajimave doma, rict sambovi, zitra se postarej o holky, ja jedu na veceri do Brna. Vlastne ani nevim s kym, sebral mi na ulici upadly jabko.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 08. března 2026 10:13

Karja - hrejte sa tou spomienkou ! V súčasnej „ korektnej “ dobe už sa muž ani neodváži a keď, tak sa žena  oháňa sexuálnym obťažovaním , a pritom ide o ľahké, neškodiace flirtovanie. Jasne, keby ste na tú  večeru išla, a možno aj nie iba raz, - bolo by to už / v mojom ponímaní / za hranou,  a práve tak by mi vadilo, keby  podobnú situáciu využil môj muž . Ale práve to  vedomie, že si tú hranicu viem ustrážiť mi dovolí  užiť  si ten príjemný pocit záujmu o mňa. Mala som vlani podobný, aj keď v mojom veku už úplne nepravdepodobný zážitok . Nemala som záujem o pokračovanie, ale ani som o tom  nepovedala  mužovi. Je to moje sladké, nevinné tajomstvo !

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 08. března 2026 10:30

Kokoska Ano on mi říkal, že nechápe, jak mě může někdo cizí pozvat na večeři venku na ulici, jak se to jako stane....tak mu říkám, no kutalelo se mi jablko...a on ,,aha, tak to už chápu,,.

Blanka Tak to já mu vykecam zas takovou blbost a společně se nad tím zasmějeme. Že mi na teambuildingu píše kolega o číslo pokoje, to mu zase jako neříkám, taky se chci někam podívat, že jo! Ale zažít zas všechno nemusím..... Ale teď mě napadlo, že jsem mu mela napsat číslo jiného pokoje:D:D. Nejlíp kdybych věděla, kdo kde spí a poslala mu pokoj šéfa nebo nekoho koho nemusím moc, zas nemusím budit milé osoby:D. Bože, to je nápad, doufám, že bude šance to zrealizovat. Takže za úchylaka budu já, až se budu starších kolegů ptát, jaké mají číslo pokoje, abych vědela:D

Offline barbucha blogger
35968 příspěvků moje polička 08. března 2026 10:35

Karja 

Jen aby si pak nestěžovali sambovi, že seš dotěrná

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 08. března 2026 10:45

barbucha jj, to by se asi divil ,,mému vkusu,,:D