Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dzizisketa
8766 příspěvků moje polička 12. března 2026 13:52

Použila jsem v chemicko-technologickém protokolu výraz doppelgänger a prošlo mi to

Offline Janulik03
19778 příspěvků moje polička 12. března 2026 15:04

Lenka22 mne to nevadí zariadovat, vybavovať, robím to vždy, aj pre kamošky. Mám to rada, organizovať, plánovať, pripravím si program

Na nich je sa zúčastniť.

Je hádam jasné, že program nerobím tak ako sa páči mne, ale podľa požiadaviek 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. března 2026 21:51

Jitka77 děkuji. Jj... pak se v tom vyznej. :)

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. března 2026 22:06

Pinot Noir opatrujte se

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 12. března 2026 23:39

Janulik03 som si dnes na Teba spomenula. Keď som vyšla od lekárky na ulicu, hneď pri východe ma čapla nejaká pani, že mi chce veštiť, tak som rýchlo volala taxík, bola som v takom strese, že som takmer omylom nastúpila niekomu úplne cudziemu do auta, chudák, najprv bol prekvapený, potom sa smial, keď som mu vysvetlila, čo sa stalo...ako nebola som až v aute, len som otvárala dvere, pomýlila som si ho v strese s taxíkom....ešte som si aj zabudla v strese vybrať lieky z lekárne hneď vedľa, ako som mazala preč. Pritom ja nie som ani nejaký ľakavý typ, ani nie som poverčivá.

Ale tak vraj mám anjelské oči a na ľavom ramene mi sedí môj anjel strážny.

To boli neuveriteľne dlhé 3 minúty čakania na taxík.

Offline Janulik03
19778 příspěvků moje polička 13. března 2026 06:22

slniecko vidíš, že to človeka rozhodí.

Offline Samantha
3185 příspěvků moje polička 13. března 2026 08:13

slniecko díky za rozveselení při začátku dne 

ježíš já to úplně vidím, prosím tě, mohla bys příště přisednout, aby to bylo dokonalý? 

Offline RoSa
9940 příspěvků moje polička 13. března 2026 08:18

Samantha přisednout do cizího auta se kdysi podařilo mně: odskočila jsem si na světlech z role spolujezdce (asi do trafiky) a pak sedla k cizímu pánovi, stihla jsem i pokyn "tak jedem!"... nejdřív koukal jak vyvoraná myš, ale pak jsme se tomu zasmáli 

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 13. března 2026 08:35

RoSa Moje máma si jednou cizí auto i odemkla, až když seděla na za volantem, tak si řekla, kdo jí dal tak daleko sedačku:D:D:D. To už by asi dnes ani nešlo;).

A já jsem do cizího také jednou přisedla, mamka mě vezla na vlak a rozbilo se nám auto asi kilometr před nádražím, já jsem věděla, že to pěšky nemám šanci stihnout, tak jsem prostě viděla nějakýho chlapka v zaparkovaném autě a zeptala se, jestli by mě nehodil na vlak. Tak hodil, ale říkal mi, víte, já čekal na manželku, snad mě neviděla s vámi odjíždět, to by měla hodně dlouhých 5 minut:D:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2026 09:12
Offline Samantha
3185 příspěvků moje polička 13. března 2026 09:51

Karja tak geny se nezapřou

RoSa dík.. já to taky budu muset zkusit, přidávám na wish list

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 13. března 2026 10:44
Reakce na RoSa:

Samantha přisednout do cizího auta se kdysi podařilo mně: odskočila jsem si na světlech z role spolujezdce (asi do trafiky) a pak sedla k cizímu pánovi, stihla jsem i pokyn "tak jedem!"... nejdřív koukal jak vyvoraná myš, ale pak jsme se tomu zasmáli 

​Na tom není nic zvláštního. Mě jak ráno vozíval do práce boss (Lůďa ještě) a jak bylo ještě tak brzo tma a já se nevyznám v autech... tak stojím před barákem, nějaký auto přibrzdí, zastaví... skočím do něj: Nazdar Lůďo! Chlap koukal vyjeveně a možná měl i trochu strach

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 13. března 2026 12:55

Karja RoSa smeju se, až mi stříkají slzy.

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 13. března 2026 12:56

Poznatek pro dnešní den: Nevař hrách, když jsi zároveň ponořená do práce. 
(Už mi mrcha třikrát přetekl hrnec.)

Offline andulka01
12653 příspěvků moje polička 13. března 2026 13:03

Tabea přetečenej hrnec je nic! Věř to té, která vařila čočku a šla pro bylinku na zahradu. Po třetím koši plevele jí cosi zasmrdělo z okna... Strašnej, strašnej smrad, nechceš spálit čočku.

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 13. března 2026 13:05

andulka01 moje babička takhle kdysi na plotně vařila vejce. Ještě potřebovala rychle pro něco skočit ven. Tam na mi mrkla další práce... no než přišla, voda vyvařená, vejce vybuchlý, smradu na tři neděle.

Offline andulka01
12653 příspěvků moje polička 13. března 2026 13:10

Tabea to je přesný, zahrada je v tomto hrozně nebezpečná

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 13. března 2026 13:32

Janulik03 no to teda!!!

Samantha dobre, ale len že si to ty!

RoSa  Karja

Offline brrr
12118 příspěvků moje polička 14. března 2026 22:22

Občas se mi na fb objeví Jennifer Garnerová, tak na video mrknu, fakt mě baví. A v kuchyni o půl sedmé ráno  vypadá jak každá druhá ženská

Offline dzizisketa
8766 příspěvků moje polička 16. března 2026 21:47

Sledovala jsem všechny řady Peče celá země. A na iVysílání přidali dvě první řady Pečie celé Slovensko a to miluju! Kam se česká verze hrabe, ve slovenské jsou vtipnější všichni, scenáristi, režie, moderátoři, porotkyně i soutěžící, aspoň v té první řadě,kterou jsem dokoukala.