Použila jsem v chemicko-technologickém protokolu výraz doppelgänger a prošlo mi to ![]()
Přiznání
Lenka22 mne to nevadí zariadovat, vybavovať, robím to vždy, aj pre kamošky. Mám to rada, organizovať, plánovať, pripravím si program ![]()
Na nich je sa zúčastniť.
Je hádam jasné, že program nerobím tak ako sa páči mne, ale podľa požiadaviek
Jitka77 děkuji. Jj... pak se v tom vyznej. :)
Pinot Noir opatrujte se
Janulik03 som si dnes na Teba spomenula. Keď som vyšla od lekárky na ulicu, hneď pri východe ma čapla nejaká pani, že mi chce veštiť, tak som rýchlo volala taxík, bola som v takom strese, že som takmer omylom nastúpila niekomu úplne cudziemu do auta, chudák, najprv bol prekvapený, potom sa smial, keď som mu vysvetlila, čo sa stalo...ako nebola som až v aute, len som otvárala dvere, pomýlila som si ho v strese s taxíkom....ešte som si aj zabudla v strese vybrať lieky z lekárne hneď vedľa, ako som mazala preč. Pritom ja nie som ani nejaký ľakavý typ, ani nie som poverčivá.
Ale tak vraj mám anjelské oči a na ľavom ramene mi sedí môj anjel strážny.
To boli neuveriteľne dlhé 3 minúty čakania na taxík.
slniecko vidíš, že to človeka rozhodí. ![]()
slniecko
díky za rozveselení při začátku dne
ježíš já to úplně vidím, prosím tě, mohla bys příště přisednout, aby to bylo dokonalý?
Samantha přisednout do cizího auta se kdysi podařilo mně: odskočila jsem si na světlech z role spolujezdce (asi do trafiky) a pak sedla k cizímu pánovi, stihla jsem i pokyn "tak jedem!"... nejdřív koukal jak vyvoraná myš, ale pak jsme se tomu zasmáli
RoSa Moje máma si jednou cizí auto i odemkla, až když seděla na za volantem, tak si řekla, kdo jí dal tak daleko sedačku:D:D:D. To už by asi dnes ani nešlo;).
A já jsem do cizího také jednou přisedla, mamka mě vezla na vlak a rozbilo se nám auto asi kilometr před nádražím, já jsem věděla, že to pěšky nemám šanci stihnout, tak jsem prostě viděla nějakýho chlapka v zaparkovaném autě a zeptala se, jestli by mě nehodil na vlak. Tak hodil, ale říkal mi, víte, já čekal na manželku, snad mě neviděla s vámi odjíždět, to by měla hodně dlouhých 5 minut:D:D:D
Samantha přisednout do cizího auta se kdysi podařilo mně: odskočila jsem si na světlech z role spolujezdce (asi do trafiky) a pak sedla k cizímu pánovi, stihla jsem i pokyn "tak jedem!"... nejdřív koukal jak vyvoraná myš, ale pak jsme se tomu zasmáli
Na tom není nic zvláštního. Mě jak ráno vozíval do práce boss (Lůďa ještě) a jak bylo ještě tak brzo tma a já se nevyznám v autech... tak stojím před barákem, nějaký auto přibrzdí, zastaví... skočím do něj: Nazdar Lůďo!
Chlap koukal vyjeveně a možná měl i trochu strach ![]()
Poznatek pro dnešní den: Nevař hrách, když jsi zároveň ponořená do práce.
(Už mi mrcha třikrát přetekl hrnec.) ![]()
Tabea přetečenej hrnec je nic! Věř to té, která vařila čočku a šla pro bylinku na zahradu. Po třetím koši plevele jí cosi zasmrdělo z okna... Strašnej, strašnej smrad, nechceš spálit čočku.
andulka01 moje babička takhle kdysi na plotně vařila vejce. Ještě potřebovala rychle pro něco skočit ven. Tam na mi mrkla další práce... no než přišla, voda vyvařená, vejce vybuchlý, smradu na tři neděle. ![]()
Tabea to je přesný, zahrada je v tomto hrozně nebezpečná
Občas se mi na fb objeví Jennifer Garnerová, tak na video mrknu, fakt mě baví. A v kuchyni o půl sedmé ráno vypadá jak každá druhá ženská
Sledovala jsem všechny řady Peče celá země. A na iVysílání přidali dvě první řady Pečie celé Slovensko a to miluju! Kam se česká verze hrabe, ve slovenské jsou vtipnější všichni, scenáristi, režie, moderátoři, porotkyně i soutěžící, aspoň v té první řadě,kterou jsem dokoukala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje